Beta opet 0,1 stvarno ne razumijem,tako sam razocarana ne znam sta da mislim pa 5 pozitivnih testova simptomi,a beta :(
Printable View
Beta opet 0,1 stvarno ne razumijem,tako sam razocarana ne znam sta da mislim pa 5 pozitivnih testova simptomi,a beta :(
:?
Žao mi je :(
meni to nije jasno :roll: , najbolje da odeš kod ginekologa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro.
Simbi, sori na pitanjima, ali sad ću te malo ispreskakati jer za takav slučaj nisam čula. Di si vadila betu, jel' u Breyeru, koje su ref. vrijednosti? Nakon koliko si gledala pozitivne rezultate - to treba provjerit nakon par minuta po uputama. Jesi sigurna da si radila test na trudnoću, a ne LH test - tipa ovaj Ovugnost di se detektira ovulacija? Naime, ili je zez u tumačenju testova za trudnoću ili je zez u tumačenjima rezultata bete ili je lab 2x zeznuo (ali ako je neki renomirani sumnjam), četvrto ne mogu sad smislit.Citiraj:
simbi prvotno napisa
Radila sam bas testove na trudnoću kupljene u ljekarni ne LH trakice inace ih koristim pa znam razliku rezultati su se pojavili odma procitala sam upute.Krv sam vadila u dva razlicita laboratorija u st u analize i cita sumnjam da su oba falila
Referentne vrijednosti su >1 trudnoća
sad nesto kontam, da nije kod tebe u pitanju kakva metabolicka specificnost - da ti se beta izlucuje u urinu, ali ne i u krvi? :shock:
u svakom slucaju, prazan test u ruke, uraditi ga kod ginekologa pa na uzv. drzim fige za potvrdu cuda!
Mene ovo zanima jer jedino mi to pada napamet ako slucajno znate.Dali se beta pojavljuje prvo u urinu pa onda u krvi,tj koliko joj treba da dodje u krv jer citala sam na nekim stranim stranicama kako sam sve pretrazila da se curama dogadjalo da im test pokaze vec 11dpo a beta negativna do npr 14 dpo
Ma ovo ja vrtim sve opcije sok je prosao ali drzi me sada znatizelja pa pokusavam doci do nekog zakljucka
Bila sam u oba laba, i Analiza i Cito, ne bi falili. Radila si OK testove. Tvoj slučaj me stvarno ostavlja u čudu i jedino ti mogu savjetovati da odeš, npr., kod nekoga u CITO-a na konzultacije. Još ću malo proguglati postoji li slučaj izlučivanja bete u urinu, ne i u krvi. Sretno, nadam se da je trudnoća :heart: .Citiraj:
simbi prvotno napisa
Malo prckam po stranim stranicama evo sta sam nasla ako razumijete engleski ako ne pitajte pa cu prevesti
when i was preg all the expensive test said neg but the $1 test said yes so i went to the dr and blood test was neg all the way until i was 4 months .i knew i was though so i went to a preg aid center and they did a sonogram and now i have a healthy 2yr old boy that was 9 lbs so yes u could be
Simbi, evo s Rode, ali nema takvog slučaja:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=186&Show=860
Čula sam i za trudnoće s užasno malom betom, ali ne i za to da bi urin test pokazao trudnoću jer bi onda beta u labu morala bit barem 50...
meni su testovi BILI pozitivni, ali bila je i beta. prvi puta 16, drugi puta 20 ali sve skupa kratkotrajno
Ma neznam sta se sa mnom dogadja.
Simbi, žao mi je što si u takvoj nedoumici. Sretno, i javi ishod ako se još koja cura nađe u takvoj nedoumici ubuduće :love:.Citiraj:
simbi prvotno napisa
Mozda da danas opet ponovim testic iako ne znam sta cu s tim dobiti
Tu ti ne mogu savjetovat, ja testove nisam nikad radila...Citiraj:
simbi prvotno napisa
Svakako cu javiti ishod ako se neko nadje u takvoj situaciji da zna iako iskreno se nadam da nitko nece biti u takvoj situaciji,jer je ovo stvarno izludjujuce
Sjećam se podatka s Poliklinike Harni, ali sad ga ne mogu naći, a on je da kod određenog postotka vegetarijanki test na trudnoću reagira pozitivno.
Ne sjećam se zašto i kako.
Ipak se donekle krivo sjećam, evo podatka, našla sam ga:
Citiraj:
Razina slobodne jedinici beta-hCG (free beta-HCG) statistički je značajno bila povišena u skupini trudnica na vegetarijanskoj prehrani, u odnosu na skupinu trudnica na mješovitoj prehrani. Vrijednosti ovog hormona kod trudnica na mješovitoj prehrani nisu odstupale od prethodno postavljenih graničnih vrijednosti, navode tajvanski znanstvenici.
http://www.poliklinika-harni.hr/teme.asp?id=184