SpOOklica prvotno napisa
Evo moj ide za par dana na čuvanje kod svekrve jer počinjem raditi a nemamo mjesto u jaslicama, i nisam pretjerano sretna. Ona je divna i brižna, ali vidjela sam kako se postavljala, i još se postavlja po pitanju odgoja drugo dvoje unučadi koje je čuvala. Djevojčicu od 8 godina hrani prije polaska u školu, dok ova igra igrice na kompjuteru, televizija radi po cijele dane pojačana tako da baš dekoncentrira (vrte se crtići i sl), trčkara za mojim malim dok ga hrani, tu curicu pušta da spava do 10- 11 kad je škola popodne (ujutro dođu oko 6,30 ona i brat kad starci idu na posao, pa poslije idu u školu i vrtić). Kuha im 4-5 jela koje oni jedu (tj curica, mali jede sve) jer kako ona kaže da nije tako, mala ne bi jela ništa, pa bi završila u bolnicu :/ ajme kosa mi se diže na to svaki put kad dođem kod njih. Ali istovremeno mi ej i žao nje, jer je tu u pitanju njezin odgoj da kao žena mora svima ugoditi, tako da je ona u toj obitelji otirač svima, i svi to iskorištavaju, a ona samo trpi. I tako ću i ja imati štošta za ispravljati kad nepokon krenemo u vrtić :/