Što god tražim mjesecima, na kraju nađem u Nami na Trgu.
Printable View
Što god tražim mjesecima, na kraju nađem u Nami na Trgu.
Ima jedan mali ducan u Ozaljskoj negdje blizu Badaliceve, mislim da se zove Spain kids, tamo sam kupila sarenu kabanicu sa sismis rukavima za trogodisnjaka na proljece. Mislim da je bila 60kn. Ne znam imaju li sad.
i mene zanima kišna kabanica za veću djecu
Ducan BIJA BAJA BUF,veci shopping centri tipa ARENA,WEST GATE.Savrsene,ali kostaju malo vise.U prodaji sa pasent ruksacicima tko zeli.
Lani kupila na Kvatriću na placu (štand blizu zgrade, Martićeva) i to baš dobru, ima otraga prostor za torbu. Moj 12-godišnjak ju još uvijek uredno može obući. A i u onom kineskom dućanu kod nadzemne garaže 10 metara dalje bilo je kabanica, ali bez kopčanja (navlači se preko glave i ima 2 gumba - nije baš spretna ali je dovoljno velika da i ja mogu u nju). Ove godine nisam tražila pa ne znam.
Juhu za temu!
I mene zanima gdje se mogu kupiti fora kišne kabanice i fora kišne čizmice? Za dvogodišnjakinju. I jedne za poklon za malo starije dijete.
U obzir dolaze dućani po Zagrebu, Sloveniji i oko Trsta, a može i on-line.
Za Zusku: meni su preslatke Kidorable kabanice s cizmicama, kisobranom i ruksakicem u kompletu. Drzi ih Frodo ducan u Ilici a mislim da su to iste koje Sela spominje u Bija Baja Buf ducanima (ja sam prije 2g kupila u Frodu).
Vidi: http://www.kidorable.com.hr/index.php?content=collections&subpage=raincoats&im agenumber=10
Meni su inace najljepse Petit Bateau kabanice - one zute kao nekad, a iznutra na plave prugice. Ali su skupe...i nikad nisu na popustu.
jako lijepih kabanica, mislim do vel 140, ima onaj dućan cocodrilo u vlaškoj, preko puta imp.galerije, oko 80 kn su, ima i za dečke i cure
Pa ima, u Petit Bateau :mrgreen:
Ok, hvala, idem danas vidjeti cocodrilo i namu.
Javim što sam našla.
Kupila kabanice za cure u cocodrillu, jupi!
Hoću i ja takvu: dugačku, s rukavima, kapuljačom... ma odlična je!
Di ima za velike kabanica?
Coccodrilo je samo u Vlaškoj?
Coccodrilo ima i na uglu Ilice, Frankopanske i Mesnicke, gdje je bio OVS.
Ima i u Importaneu na GLavnom, di je bio OVS.
Trazim kabanicu za dečka od 2,5-3 godine?
Podizem temu u potrazi za kisnom kabanicom za djevojcicu od 4 godine. U Rijeci ili nekom web shopu.
Pratim.
Padobranski upadam - opraštate mi :) ?
Moja malenkost treba kišnu kabanicu ili vodonepropusnu jaknu za sebe (to može biti dječja vel.16 jer sam mala).
Bitno je da iznutra ima pamučnu podstavu jer sam u klasičnom šuškavcu kao u najlon vrećici - mokra od znoja taj čas.
Zašto kabanica umjesto kišobrana?
Kišobran mi zauzme jednu ruku - to je problem: dijete držim za drugu, njen i moj ruksak i školska torba na leđima, e, a onda kad još svratimo u dućan
evo i vrećica...dakle, super bi mi došlo nekaj nepropusno, kapuljača na glavu i - ruke slobodne!
Teice - pogledaj u KIK-u - vidjela sam soft shell jaknu, a unutra ima neku podstavu. Nije kabanica, ali možda može proći...
OT (moram pitati, kaj ću :mrgreen:)- Zašto nešto od torbi/ruksaka ne nosi tvoja gospođica, već ti sve tegliš? Pa nije više tak mala da ju baš moraš držati za ruku i nositi sve njezine stvari.
TeFil, donekle siu pravu...jedino je školska torba zbilja teška.
Koliko košta ta jakna u KIK-u, cca, znaš možda?
Mislim 80 i nešto kn.
Slažem se da je torba teška, al onda bar ruksak ili nešto manje/lakše. Ja sam morala uvesti da svatko nosi dio jer baš zbog težine nisam mogla sama nositi 2 torbe + moje stvari... Drž se! Sretno u potrazi.
Pogledaj u H&M, odjel za dječake. Uvijek imaju lanjskih, budu po 80-100 kn. Imam i ja jednu takvu. Nakon dvije godine i nebrojeno pranja kao nova je i odlična za vjetar.
Pretrazila sam vecinu ducana u Rijeci i kisnih kabanica nema gotovo nigdje.
Par komada je bilo u Cicibanu na Minnie, Mickey, Spuzva Bob i vatrogasce ili sto vec. U nekom ducanu igracaka u TC imali su dvije na Disneyeve princeze. U Funky Fish ih je bilo par jednobojnih, dugackih i jos par s nekim djecjim likovima po 30-ak kuna. Osim toga nigdje nista. Negdje su rekli da ce mozda dobiti jos sto. Ali, ako i dobiju bojim se da to nije ono sto bih ja zeljela.
E, da, jedino zgodno sto sam vidjela je u Marks and Spencer, ali na zalost samo za djecu do 2 godine. :(
Na kraju sam naletjela na jednobojnu tamnoplavu jaknu za kisu u Benettonu na snizenju od 50 % i nju uzela. I to jos broj vecu tako da sam racunam iduce dvije godine mirna, a do tada ce se mozda gdje pojaviti i stogod originalnije od ovoga sto se sada nudi.
Cijena je 300 kn, ako se ne varam. Izradjena je od nepromocive tkanine (ne plastike), postavljena je s toplom podlogom, svjetlije plave boje je i s preslatkom zutom ziraficom ciji se vrat proteze na jedan rukav. Osim te imaju i jednobojnu zutu koja je vise tipa nekadasnjih klasicnih kabanica, onako gumena. Cijena zute je mislim ista. No, oboje su kvalitetne i lijepe i sasvim druga prica od onih sto sam prije spomenula. U svjetlu toga mislim da bih ja cak i dala toliko za nju iako je i meni malo preskupa.
Ja sam mojima kupovala u Mercatoru/getrou zadnjih par godina, deblji je materijal, bez podstave, prozirne s nekakvim sarenim crtezima, u maloj vrecici za 16kn komad ako me sjecanje ne vara. Bilo ih je svih velicina u onim velikim kosarama sa sezonskom robom. Moje se drze ali su ih klinci prerasli.
Nadam se da ce ih biti ove godine u Konzumu, neke stvari je Konzum ipkm preuzeo od Merkatora pa se nadam da je i ovo medju time.
Na žalost,meni je znanstvena fantastika odvojiti 300 kn za kabanicu, a nigdje ne mogu naći ništa jeftinije od 100 kn i to je preveliko za njega. One koje mu odgovaraju su skuplje i nedostižne.