dakle trebam kišne kabanice za ptičice
ne stignem bauljat po gradu i tražiti
uputite me gdje ima zgodnih i povoljnih cijenom
dakle trebam kišne kabanice za ptičice
ne stignem bauljat po gradu i tražiti
uputite me gdje ima zgodnih i povoljnih cijenom
Ja sam baš u subotu bauljala i ništa.
Doduše ja trebam veličinu 10.
Manje imaju TL od 60-100 kn.
A i mama mi je upravo javila da je susjeda za svoju djecu kupila u Frodu u Ilici(onaj blizu Britanca),ali ja to još nisam na svoje oči vidjela.![]()
Vidjela u Masarykovoj prošli tjedan u izlogu (južna strana ulice, već bliže kazalištu), ali možda je to bio baš Cicibanov dućan...
ja sam vidjela u dm-u u imp. centru, manji brojevi samo, do cca 4 godine
zvala sve dućane u Zg (navedene na njihovoj stranici) nemaju ništa :shock:anjica prvotno napisa
u našoj veličini
a onaj ducan u Vlaskoj, mislim da se zove Bon bon ili tako nesto
I ja sam već odavno vidjela u Dm.
Ali mi se čini da su bile za manje da nije baš bilo velikih tipa za 10 godina
Jel neko vidio u dm-u ovih dana kabanice i u kojem dm-u? Gdje god sam ušla više nemaju. A kakve su te iz turbo limača?
Ja sam ih danas, krajičkom oka, vidjela u "Leo-klupko" u Vrapču. Čini mi se da je cijena 31 kunu, ali nisam sigurna, a ne znam ni koje veličine imaju. Evo broj telefona pa možete provjeriti prije nego idete tamo: 01/3450004
prošle god je bilo uz Afroditinu kupku (cca 25 kn mislim) kabanica gratis, možda ima ngdje starih zaliha...
MIJA 32 prvotno napisa
u knjižnici na križanju Ilice i Sv.Duha ima malih kabanica s likovima Spider, Jurić itd.( barem je bilo ).Ako se ne varam cijena im je do 50-tak Kn.
Ti i jesi iz tih krajeva kaj ne?...il sam ja nekaj krivo povezala.
u prenatalu ima i mislim da sam vidila da koštaju oko 130kn, meni se ne sviđaju samo zato šta nemaju rukave normalne nego su ono ko šišmiš...ma znate na šta mislim![]()
Froddo ima prekrasnih kabanica. Bubamare, pčelice... a uz imaju istog dizajna čizmice, kišobrane i kapice. Prekrasno nešto.![]()
U petak sam vidjela kabanice u DM-u na Savici, mali brojevi samo (čini mi se do 4). Cijena je 76 kn. Imaju Spidermana na sebi.
Mi smo kupili slatku "prozirnu" kabanicu s Elmom u TL za 100kn.
Jako su lijepe Kidorable kabanice ( pasent se mogu kupiti i gumene čizmice ), ali 200 kn za kabanicu mi too much da je ne znam kako lijepa.
Ima ih u Bambi dućanu u SC Prečko...
malena _beba_21- Ja danas vidjela u DM-u centar Antunović na Ljubljanskoj.
ima kabanica po knjižarama
i dječjem svijetu
ima ih i za manje od 50kn
Ja sam, doduše prošle godine, kupila mojima kabanice/pelerine u Tommyju za 17 kn. Skroz su dobre (bar nama) - bile su mi zgužvaneu jednoj vrećici i nije ime se ništa dogodilo, nisu puknule i sl. [/u]
dobro si povezalatajchi73 prvotno napisa
![]()
idem sutra pogledati
hvala![]()
Mogu li se nadovezat pa priupitat gdje ima kišnih pelerina - znači "šišmiš rukavi", tj. da se može samo zaogrnut preko jakne jer ne znam kako ću kabanicu navući na jaknu - rukavi su u ovoj od TL na Elma uski? Unaprijed hvala.
Danas sam i ja malo pogledala kabanice i meni se sviđaju te sa šišmiš rukavima u Prenatalu, prozirne su sa nekim crveno-rozim šarama po sebi. oko 130 kn su, meni lijepe, još ih je par veličine oko 2 god.
Ove iz Froda ima i u Tintiliniću, preslatke su, ali mislim da su i najmanji broj (mislim 98) nama prevelike.
ja danas kupila. kabanicu i čizmice. toliko su bile slatke da nisam mogla odoljeti.Emma Maria prvotno napisa
kupila dosta veću tako da može ispod bez problema imati jaknu (a i rukavi su široki).
danas se cijeli dan nije htjela iz nje skinuti, čak je i išla spavati s čizmicama![]()
i mi smo pazarili čizmice i kabanicu- bubamare, kidorable u froddu. nije jeftino ali je predivno![]()
a koja je cijena tih čizmica iz pasenta?
nisam gledala njihovu cijenu, vidjela sam da ima još i kišobran i ruksak.
mislim 130knIbili prvotno napisa
e da, i nije najmanji broj 98.
mislim da je najmanji broj 86 (bar je taj bio najmanji koji su imali u dućanu).
Vidjela te Kidorable na bubamare i pasend čizmice, to je nešto stvarno stvarno preslatko i predivno, čak ima i dovoljno široke rukave, za sve iskompletirati nije jeftino.
U DM-u ima nekih korektnih ljubičastih i pinky i rozih za curice s diskretnim natpisom Barbie na prednoj strani, ali iza imaju aplikacijetinu na Disney princeze koja se u radnji ne vidi jer je prekivena nekim bijelim papirom, za dečke ima crvenih na Spidermana, po kroju su korektne i dovoljno široke, 74 kn.
U TL-u ima dvije vrste, neke ljubičaste, šireg kroja u rukavima, čini mi se, i prozirne na Elma, e, te mi se čine fakat uske u rukavima da ne bi mogla jakna ispod.
Kabanice Kidorable se proizvode do broja 7, barem mi je tako rekla prodavačica.
I na ovima od DM-a, za koje piše da su veličina 1, a da kao su za djecu do 2 godine - tako piše na cro etiketi, na drugoj etiketi na eng. piše da su za djecu od 3 godine i fakat su ogromne...
Fisher Price - 29,99kn
Univerzalna veličina :/ .
Nisam još isprobala, al čine mi za oko 5god.
Ako još trebaš, ja danas vidjela u DM-u u Mandyu.mala_beba_21 prvotno napisa
Ima ih u DM-u u Avenue Mallu i u Savskoj, ono blizu Mimare, kraj Arh. faksa. Pazi kod tih u DM-u - imaju na leđima ogromnu aplikaciju preko koje je papir pa se ne vidi, plus, veličina 1, za koju na hrv. deklaraciji piše da je od 0-2 godine, na engl. piše da je za 3 godine i više, i fakat je - ogromno je - ja isprobala na svojoj 19-mjesečnoj curi i vratila jer je u tome plivala.jurisnik prvotno napisa
još nigdjeIbili prvotno napisa
![]()
ptičice se razboljele
ja razapeta na sto strana
spremam se otići u knjižaru na križanji Ilice i Sv. Duha
nabasala jučer na kabanice u Plodinama i kupila
vel. 1 49,00 kn
vel. 2 59,00 kn
imaju šišmiš rukave ako zakopčam gumb,ako ne onda je pelerina
zgodne su
Dižem temu jer nam trebaju hitno kabanice: jedna za mene, dvije za moje cure, 6 i 8 godina.
Nemam vremena za ništa, kamoli za pretraživanje grada.
Upomoć! Uputite me da odem, vidim, kupim.
Zahvaljujem do neba!
Ni za što nemam vremena - ne mogu editirati, ali me oko boli kad to pročitam pa se samoispravljam...
ja upravo htijela postaviti isto pitanje na topiku "gdje kupiti"
meni treba vel 3,i da nije preskupa (do 100kn) a opet da je bar malo zgodna (znaci ne obican prozirni najlon)
Što god tražim mjesecima, na kraju nađem u Nami na Trgu.
Ima jedan mali ducan u Ozaljskoj negdje blizu Badaliceve, mislim da se zove Spain kids, tamo sam kupila sarenu kabanicu sa sismis rukavima za trogodisnjaka na proljece. Mislim da je bila 60kn. Ne znam imaju li sad.
i mene zanima kišna kabanica za veću djecu
Ducan BIJA BAJA BUF,veci shopping centri tipa ARENA,WEST GATE.Savrsene,ali kostaju malo vise.U prodaji sa pasent ruksacicima tko zeli.
Lani kupila na Kvatriću na placu (štand blizu zgrade, Martićeva) i to baš dobru, ima otraga prostor za torbu. Moj 12-godišnjak ju još uvijek uredno može obući. A i u onom kineskom dućanu kod nadzemne garaže 10 metara dalje bilo je kabanica, ali bez kopčanja (navlači se preko glave i ima 2 gumba - nije baš spretna ali je dovoljno velika da i ja mogu u nju). Ove godine nisam tražila pa ne znam.
Juhu za temu!
I mene zanima gdje se mogu kupiti fora kišne kabanice i fora kišne čizmice? Za dvogodišnjakinju. I jedne za poklon za malo starije dijete.
U obzir dolaze dućani po Zagrebu, Sloveniji i oko Trsta, a može i on-line.
Za Zusku: meni su preslatke Kidorable kabanice s cizmicama, kisobranom i ruksakicem u kompletu. Drzi ih Frodo ducan u Ilici a mislim da su to iste koje Sela spominje u Bija Baja Buf ducanima (ja sam prije 2g kupila u Frodu).
Vidi: http://www.kidorable.com.hr/index.php?content=collections&subpage=raincoats&im agenumber=10
Posljednje uređivanje od Charlie : 17.09.2013. at 21:39
Meni su inace najljepse Petit Bateau kabanice - one zute kao nekad, a iznutra na plave prugice. Ali su skupe...i nikad nisu na popustu.
jako lijepih kabanica, mislim do vel 140, ima onaj dućan cocodrilo u vlaškoj, preko puta imp.galerije, oko 80 kn su, ima i za dečke i cure