odbija amandman da se zamrzavaju embriji, sad sam se ukljucila. Milinovic odbija. Javlja se Opacicka.
Printable View
odbija amandman da se zamrzavaju embriji, sad sam se ukljucila. Milinovic odbija. Javlja se Opacicka.
:evil: :evil: :evil: Opačićka operi ga, barem to
ja samo vidim sliku i vidim da opet prevrće i maše nekim papirima - valjda tima koje ne prihvaća
evo opet napuštaju sabor
Kako je hladan, nemrem vjerovati.....sreća da ima normalnih a ti su izašli iz sabora
77 glasova za
okupili su opet SVE
BHany editirala grubu riječ
sta bi na kraju????
evo izglasali!!!!!!!!!!!
Izglasali su zakon. 77 glasova za, 1 suzdržan i 2 protiv.
ovo je pretužno zakon je opet izglasan :cry:
Jesi li oni to upravo izglasali ili sam krivo vidjela? Recite da to nije bilo to, pliz.
meni idu suze na oči :cry: :cry:
Svaka čast Opačićki
to je to :cry: :(
potpisujem- upravo tako
Nažalost, izglasan je zakon.
bar prenesite što im je opačićka rekla
odite na odbrojavanje malo da si podignete raspoloženje, tamo je lijepo
izgleda da nas svih čeka kolektivna selidba u Sloveniju. uskoro ćemo moći i na morski granični prijelaz. :x
da, ići ćemo na MPO na slovensko teritorijalno more :lol:
Opačićka je rekla da bi parovi trebali sami odlučivati da li žele zamrzavanje js ili embrija, te da ne priznaju ograničenje oplodnje na samo3 js, nadam se da sam dobro pohvatala, kad se uzrujam pogubim se malo
ma grozno...katastrofa....uzas.....
BHany editirala grube riječi
Sasvim sam ovo ocekivala pa se nisam uspjela ni uzrujati...
o da, da, slovenci nam decu delaju :lol: :lol: , nebu više viceva na njihov račun
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
šniki prvotno napisa
Koji konzervativni, joooj nemogu vjerovati opet ista priča.
BHany editirala grubu riječ
ja svoje na popisu stanovnistva prijavljujem ko slovence, ova drzava ih ne zasluzuje.
ako budu smrzlici biti ce prijavljeni ko eskimi
pokakim se po svim tim rucicama, nek me editira ko god hoce
milinovicevim potomcima zelim nasu sudbinu, a njemu samome sto brzu politicku propast
sta bi bilo da sam se nadala drugacijem ishodu, pitam se
77
BHany editirala uvredljivi sadržaj
EDIT: sto bi bilo da sam se nadala drugacijem ishodu
objasnjenje: nisam vjerovala da cemo uspjeti, ali ipak sam se razbjesnila.
Da, tako hladnokrvno izglasan. Jedan do drugog sve muškarčine. :(Citiraj:
Ljufi prvotno napisa
Sram ih bilo!
Ajme pinky krepala sam od smjeha sad- pa ti si totalno poludila!!!! odlična si, samo tako.....
Pa kako samo 2 glasa protiv!? Znači, oporba je isto pristala?!
izašli iz sabora
oporba je izašla
sveukupno ih je usabornici bilo 80
77 - za
1 - suzdržan
2 - protiv
Oporba je napustila sabornicu jer nisu htjeli sudjelovati u donošenju ovakvog konzervativnog zakona. Prije toga im je gđa. Opačić pokušala sve razumno objasniti, ali...
Tko je glasao ZA?
Tko je bio suzdrzan?
Tko je bio protiv?
Ovo smo ocekivali, ali svejedno... srce boli kad se vidi kako nemaju nimalo simpatije ni postovanja prema ljudima koji prolaze najgore stvari u zivotu
Ostaje nada da će ova Vlada ubrzo pasti pa možda budemo bolje sreće na sljedećim izborima.
Dragi naši zastupnici!
Hvala vam od srca za patnju, bijes i jad!
Iskreno se nadam da ćete uskoro - svih 77 - osjetiti bol, patnju i razočaranje kakvo mi svaki dan prolazimo. I da vam tada neće nitko pomoći, i da vas nitko neće ćuti u vapaju.
Onda će vam se, nadam se, otvoriti oči, ali biti će kasno.
Mi ćemo se i dalje boriti za svoju djecu jer ih želimo više od svega - i ni ovakva skupina primitivaca nas neće spriječiti u tome.
Mi se borimo za ljubav - naši obrazi su čisti.
Pogledajte se u ogledalo dragi zastupnici - Što vidite?
Ako sam dobro vidjela Kajin je bio suzdržan. Izdajica!
ma da - Kajin?! čudno!!!
moram priznat da me sad baš ona tuga i očaj uhvatio... onaj od 7. mjeseca... baš ono :cry: a nisam se nadala nečem spektakularnom danas...