A tek kad mi daju da plivam nizvodno, nema kraja sreći. :mrgreen:Citiraj:
KayaR prvotno napisa
Printable View
A tek kad mi daju da plivam nizvodno, nema kraja sreći. :mrgreen:Citiraj:
KayaR prvotno napisa
Ali ovo je sto postotna osobina lava...ja sam lav....koliko god u zivotu sam znala bit i sramzljiva i sve...ipak se ispod svega krije i izbija ta neka zelja za pozornošću, i sl. Kod muskih lavova nisam to primijetila koliko kod zenskih. Cak ove koje znam su nekako pretihi...Citiraj:
boškarin prvotno napisa
Jednom sam se upoznala s jednom zenom onako slucajno u ducanu je radila i pricamo mi smo se tako skompale u sekundi...to je bilo nekako ono nasmijano bla, bla bla i u jednom trenutku pita ona mene jojjj sta si po horoskpou ja govorim lav , a ona ce i ja isto i to dan razlike u rođenjima , umrle smo od smijeha........
Mislim da ima nesto u horoskopu ono ali kad se vadi natalna karta i slično, nisu to niakakv proročanstva i proricanja buducnosti jednostavno se daju izdvojit neke osobine koje su znakovima slične.
Ja sam recimo u zivotu upoznala dosta strijelaca i to muskih, valjda sam i isla za tim jer je također vatreni znak, i na kraju je i MD strijelac. I nijednog jos kojeg sam upoznala nije miran stalozen, jako vole bit vani, drustvo i sportovi , pogotovo kao sto su penjanje i sl. ekstremniji sportovi.
Oooo, ja imam jednog muškog lavića (mlađi sin, stariji je bik) i potpuno se uklapa u opis, i figurativno i doslovce! Svakom loncu poklopac! S 3 godine se počeo penjati na pozornice i nije prestao... Ugura se svuda, u vrtiću je tak bilo, u školi... sad je krenuo u glazbenu pa će biti prilike, ali taj ne bira! Na božićnom koncertu lani u knjižnici uzeo je mikrofon i pridružio se pjevačima. Kad treba držat neki govor, tu je prvi... ;)Citiraj:
točkalica prvotno napisa
i ja na tu temu :lol:
ima nešto u tom horoskopu ali ne može se nikako gledati samo znak, bitan je podznak, položaj planeta u času rođenja, a onda i genetika, društvo, obitelj - sve to utječe na karakter i osebine čovjeka.
Ja isto poludim kad neko odmah klima glavom na spomen nekog znaka, kao "nije dobro". slijepci.
Toliko mi je stalo do horoskopa da ni ne znam u kojem je znaku maleni rođen.... blizanac ili možda bik? :P
I ja imam jednog lavica.
On bi da je glavni,ali je toliko stidljiv da je u nepoznatom okruzenju manji od makovog zrna.
Vidim da je u neskladu sa samim sobom i bude mi ga zao.
Vrlo je stasit i naocit momak,a ponasa se nesigurno kao da je obratno.
Stalno ga hvalimo za postignuca i bodrimo da stekne vise samopouzdanja.
Koliko rakova... :mrgreen: i ja sam rak.
Prije sam bila na forumu pisala o svojoj poznanici koja se amaterski bavi horoskopom i kad je odlučila imati bebu izračunala si je mjesece koje će preskočiti kako bi joj dijete imalo kompatibilan znak njezinom. I desilo se to da je zbilja zatrudnila u željenom mjesecu, ali joj se bebica rodila prerano i sad je dobila jedan od onih znakova koje je po svaku cijenu željela izbjeći. Ja sam umrla od smijeha :lol: nakon toliko detaljnog planiranja, natalnih karti i čuda...
Ljudi malo previše briju na te stvari, a pojma nemaju.
Meni je termin točno između ribe i ovna i svi se smatraju izrazito kompetentnim prokomentirati zašto je bolje da rodim ribu, tj. ovna.
Inače N. natalna karta mi je kao mami dosta pomogla da shvatim njen temperament i da joj pomognem u nekim stvarima koje su kod nje totalno suprotne od onih kod mene.
A pokušavati "iskreirati" djete kroz horoskop po svojoj želji, ili čak željeti da je nešto što bi tebi više pasalo, mi je totalno apsurdno, sebično i podsjeća me na američke klinike za umjetnu oplodnju di ko iz kataloga izabereš plavu kosu, prćasti nosić i zelene oči. :roll:
Tako se moj D trebao roditi u meni nekompatibilnom zanaku,ali je poranio i ispao kompatibilan,kao :mrgreen:
A ispada da lakse izlazim na kraj sa ova dva nekompatibilna :lol:
Ja sam rak i to ovaj "specijalni", rodjena 24.06. Maria, jesmo li stvarno tako posebni? :mrgreen:
trenutno jedino razmišjam o 28.08 versus 22.11, valjda ću zaključit do nedjelje
Ma jeste, barem moje dijete. :mrgreen:Citiraj:
polfezna prvotno napisa
24.06. je rođen Ivan Krstitelj.