Al ak se ne varam, u booster se ne može prije 18 kg, bez obzira na visinu :/Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Printable View
Al ak se ne varam, u booster se ne može prije 18 kg, bez obzira na visinu :/Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Ma to se i meni čini, međutim brine me ta visina. Jel to može biti problem?
Kilogramima nećemo dostići booster godinama-mali moj mršavko.
Po ovim podacima koje si napisala ne vjerujem da je prerastao po visini Tobicu ali provjeri. Ukoliko mu više od pola glave viri preko ruba sjedalice (rub sjedalice oko sredine uha) onda ju je prerastao. Za booster je spreman kad nabaci barem 15 kg, ali je bolje da ostane u ovoj sjedalici dok ju ne preraste. Ne kužim vezu s bratićem?Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Mislim da baš pola glavice ne viri.
Veza s bratićem je zbog slične dobi i konstitucije-OK, on je viši za skoro glavu, ali vjerojatno i ima onda 15 kg minimalno.
Hvala na brzom odgovoru, daddy :)
Ah, edit koji nemam. Trebalo je pisati da su bratić ljetos i Ivan sad slične dobi i konstitucije.
Nema veze, ostajemo u Tobi do daljnjeg.
Puno hvala na odgovorima! Skuzili smo kako ide ona siva plastika i sad kada vadim necaka van iz as, ona neide za nama nego ostane uz sic! Sada je as kod mog brata ja sam je kao slucajno ostavila :P a malome se jako svida tako se vozit jel sve vidi. Nadam se da ce trazit brata da se vozi u njoj! I da, trazi da ga se veze jel sam mu pokazala video gdje beba leti, hehe :oops: video je uzasan i njemu! Cjelo vrijeme nam je pricao da beba pala i lupi se i nema je vise! Ma samo da im dode u glavu! I da, malo ot. Nisam znala da se djeca nesmiju tuc, to sam nedavno procitala, a oni njega znaju istuc, cak sam ga i ja znala lupit po guzi kad nesto dira :( necu vise! Ja oduzila, uglavnom hvala :*