Je jadranka samo kaj je ona za taj vikend trebala popiti minimum 4 kom, a vjerujemo i više jer si namjestila produženi vikend
Printable View
Je jadranka samo kaj je ona za taj vikend trebala popiti minimum 4 kom, a vjerujemo i više jer si namjestila produženi vikend
Trina je punoljetna.
Koji interesantni topik...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaj ne pise uvijek sto napraviti ako si propustio ili uzeo previse?
I ne kuzim ovu agresivu.
Uglavnom, Trina odgovornost je na tebi, educirala se jesi ali u konacnici sama donosis odluku. Jednostavnije je pogledati koji atb pijes i proguglati. Ja ne bih preporucila sto zbog reakcije sto zbog toga jer alkohol smanjuje ucinak atb cak i ako propustis dozu pa popijes dan nakon alkohola(ovisi o kolicini)Ovisi zbog cega ga uzimas.A cinjenica jest da bi ti zdravlje trebalo biti na prvom mjestu bez obzira na okolnosti :)
Ja sam to rijesila tako da vec godinama ne pijem u nikakvim prigodama pa se nemam sa cime niti opterecivati.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
I opet vrag i tamjan...
Problem sa antiboticima i alkoholom ( osim rijetkih kombinacija kao kod Cubane) jest da oboje opterecuju jetru.
i to je to. U principu osobi koja u zivotu ne opterecuju previse jetru ne bi dve pive ili rakije trebale smetati.
U svakom slucaju bolje i to, negopresati sa antibiotikom. To je tek vrhunska glupost ako je prepisan opravdano i sa dobrim razlogom.
Cubana, ne kuzim ovo sa vragom i tamjanom:)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Da usput pazi kak antibiotici djeluju na kontracepciju
Cubana, ja ko i ti :mrgreen:
uskoro imamo festu na poslu, a ja si mislim: psmtr, opet dok sam trudna :lool:
ja ne bih
ja
jer sam užasan ziheraš (postala)
što ne znači da nikad nisam...
jesam i nije mi bilo ništa, ali sad iz ove perspektive ne bih se usudila
Trina nisam stručnjak i ne znam kako takve stvari funkcioniraju
tvoja odluka, tvoja odgovornost
stvarno nema potrebe za patroniziranjem i uvlačenjem cigareta i droge u cijelu priču
kud to ode...
rekoše da svako bezalkoholno pivo ima alkohola. malo, ali ima.
edit: ovo je odgovor žutoj
Trina, u bivšem životu sam se znala provesti dok sam bila pod atb i to ne samo s 3 pive. Tri pive ni tada (a ni sad) ne bih zvala nekim cuganjem.
Uglavnom, kolege s medicine su me upozorile da atb pod alkoholom imaju smanjeno djelovanje i to je, nekad ne bih, nekad bih, ovisno o situaciji. Bila sam bolesna jednom do dvaput godišnje (zbog pušenja, je li) i ako bi mi upala neka ovakva situacija ko tebi, cugala bih.
Danas to ne radim jer ne pijem atb, ne izlazim, ne pijem alkohol... i šta reć.... nostalgija niz dušu krenulaaaa....