ja potpisujem Auroru jer biolog iz Vinogradske je prava ljudina od čovjeka....a i stigla je nova biologica koja je također divna i suosjećajna ...
Printable View
ja potpisujem Auroru jer biolog iz Vinogradske je prava ljudina od čovjeka....a i stigla je nova biologica koja je također divna i suosjećajna ...
Jedno staro iskustvo s bivsom biologicom s VV: dok je radila sama nije imala vremena za pacijente (posao u lab-u je ipak bitniji od odnosa s pacijentom). Doslovno je odbila (na trazenje) doktora popricati sa mnom. No kad je dosla jos jedna kolegica (biologica) naglo je promijenjen odnos VV biologa s pacijentom. Poceli smo ulaziti u lab prostor i imali razgovor s Lanom u cetiri oka. Dakle sve je stvar uvjeta rada.
nije mi jasno kako su tako oprečna mišljenja o biologicama sa SD..pa kaj su stvarno tako...brrrr
Ja o biologu iz Vinogradske mogu reći sve najbolje!!
Sada zadnji puta,kad nisam imala js,došao je u sobu i rekao mi stanje i vidjela sam da mu je teško,čak i neugodno...nije on kriv što mora osim dobrih,donjeti i loše vijesti..
Ali,zabavljao me na punkciji,uvijek valja neke fore i nekako se osijećam opuštena..
Svake pohvale!!