Stizat će sigurno još, ako akcija traje do osmog mjeseca.
a70v, kakva je ta ogrebotina, površinska ili se baš skida taj bijeli sloj?
Printable View
Stizat će sigurno još, ako akcija traje do osmog mjeseca.
a70v, kakva je ta ogrebotina, površinska ili se baš skida taj bijeli sloj?
Ja trebam naljepnice ako netko ima.
Imam ja još markica ako nekom treba.
Imam wok i veliku tavu, ostatak je bio rasprodan, pa nisam kupila. Danas sam vidjela da je stiglo i spremam se kupiti i ostalo. Zaista je dobro, a to će biti moj oproštaj s Mercatorom (danas sam vidjela koliko nas deru i koliko su u biti skupi (vidi kod antirecesijskih mjera usporedbu cijena), tješi me jedino da sam ipak dio novaca povratila kupnjom zaista dobrih proizvoda na akcijama - od samsonite prtljage, dormeo posteljine i eto, ovim ću posudama završiti to prijateljstvo). Obećala sam nešto markica susjedama, pa ako što ostane, vratim se i poslat ću ako još kome bude trebalo.
Cure koje ste kupile - da li stvarno vrijedi?
Vrijedi, zbilja se ništa ne lijepi, samo mi se čini da je zeznuto ako se udari. Ali ako se čuva od udaranja, mislimda će se taj keramički sloj bolje držati od teflona, ne ošteti se recimo samo od vilice kao teflon.
I nema svih veličina, još čekam da nabavim onu najveću :/ te se kao odmah rasprodaju kad stignu.
"ogrebotina" se oprala :oops:
ja sam se bojala to preveć trljati da ne ogrebem, ali malo trljanja sa onom grubljom stranom spužvice, i otišlo je
ja zadovoljna
imam wok, veliku tavu i lonac
ništa se ne ljepi i lako se čisti (kad se ohrabriš malo protrljati)
al što se tiče samog mercatora na tragu sam razmišljanja Riječanke
fakat su se malo pokvarili u mercatoru
i ja sam tim utorkom kompenziravala njihove više cijene, ali ni tih 10 % više ne mogu to pokriti
volim kod njih kupovati, lijepo je, uredno, trgovci su jako ljubazni
ali i ti utorci i 10 % popusta ne vrijedi za robu na akciji, pa ne vrijedi za hrvatsku košaricu, pa ne vrijedi za stalno nisku cijenu, pa ne vrijedi za to posuđe, pa ne vrijedi za ovo, pa ne vrijedi za ono.....
imam osjećaj da je svaki put više artikala na koje se ne odnosi tih 10%
Kopka me wok (moj stari teflonski je odradio svoj životni vijek, doderali smo ga i ubacili u kontejner). Ima li i manjih tavica? Velik mi je wok za neki manji obrok.
MM naručio wok za rođendan pa da pitam, ima li tko viška naljepnica :) i koliko trebam potrošiti za jednu naljepnicu? Mislim da imam Piku.
Imam 2x10 naljepnica već zaljepljenih na letku za udomit ( znači prilagođeno za kupovinu s Pikom)! Ako tko hoće nek poviće!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imam još novih
Imam 2x10 naljepnica već zaljepljenih na letku za udomit ( znači prilagođeno za kupovinu s Pikom)! Ako tko hoće nek poviće!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bi,ja bi,ako može ali nemam piku, jel ju mogu tamo na licu mjesta izvaditi pa odmah iskoristiti popust....?
to vam je novo i nano tehnologija.
e sada razlicita su misljenja o nano tehnologiji.
creamite je "novi" teflon. nije teflon ali sa nano tehnologijom pravljen i vreme ce pokazati.
ja imam jednu tavu za palacinke i samo je za to koristim.
racunam i one koje kupim nekada ne znam na cemu su pravljenje pa nece da mi naskodi valjda tu i tamo palacinka, ne pravim ni jednom u mesecu vec redje.
teflon nikada nisam koristila i to ne posedujem u kuci
the debate on potential health risks of nano-technologies is only just beginning.
The main issue, as stated by ETC in “A Tiny Primer on Nano-Scale Technologies” is “Governments, industry and scientific institutions have allowed nanotech products to come to market in the absence of public debate and regulatory oversight.” There are very few toxicological studies on engineered nanoparticles “but it appears that nanoparticles as a class are more toxic than larger versions of the same compound because of their mobility and increased reactivity.” This is important because nanoparticles can move easily into the body and slip past the body’s immune system. At 70 nanometres, nanoparticles can burrow deep into lung tissue; a 50 nm particle can slip into cells. Particles as small as 30 nm can cross the blood-brain barrier.
The bottom line is: we just don’t know. And how reassuring is that?
Ja imam wok i tek sam za vikend radila bolonjez i mogu reći da me baš iznervirlao ovo posuđe jer je toliko sklisko da sam jedva meso okretala, ne možeš uopće miješati...
Imam puno naljepnica ako nekome treba.