Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Keramičko posuđe iz Mercatora

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MM naručio wok za rođendan pa da pitam, ima li tko viška naljepnica i koliko trebam potrošiti za jednu naljepnicu? Mislim da imam Piku.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imam 2x10 naljepnica već zaljepljenih na letku za udomit ( znači prilagođeno za kupovinu s Pikom)! Ako tko hoće nek poviće!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imam još novih

Imam 2x10 naljepnica već zaljepljenih na letku za udomit ( znači prilagođeno za kupovinu s Pikom)! Ako tko hoće nek poviće!!!!!!!!!!!!!!!!!!

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja bi,ja bi,ako može ali nemam piku, jel ju mogu tamo na licu mjesta izvaditi pa odmah iskoristiti popust....?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

to vam je novo i nano tehnologija.
    e sada razlicita su misljenja o nano tehnologiji.
    creamite je "novi" teflon. nije teflon ali sa nano tehnologijom pravljen i vreme ce pokazati.

ja imam jednu tavu za palacinke i samo je za to koristim.
    racunam i one koje kupim nekada ne znam na cemu su pravljenje pa nece da mi naskodi valjda tu i tamo palacinka, ne pravim ni jednom u mesecu vec redje.

teflon nikada nisam koristila i to ne posedujem u kuci

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

the debate on potential health risks of nano-technologies is only just beginning.
    The main issue, as stated by ETC in “A Tiny Primer on Nano-Scale Technologies” is “Governments, industry and scientific institutions have allowed nanotech products to come to market in the absence of public debate and regulatory oversight.” There are very few toxicological studies on engineered nanoparticles “but it appears that nanoparticles as a class are more toxic than larger versions of the same compound because of their mobility and increased reactivity.” This is important because nanoparticles can move easily into the body and slip past the body’s immune system. At 70 nanometres, nanoparticles can burrow deep into lung tissue; a 50 nm particle can slip into cells. Particles as small as 30 nm can cross the blood-brain barrier.
    The bottom line is: we just don’t know. And how reassuring is that?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja imam wok i tek sam za vikend radila bolonjez i mogu reći da me baš iznervirlao ovo posuđe jer je toliko sklisko da sam jedva meso okretala, ne možeš uopće miješati...

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Imam puno naljepnica ako nekome treba.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi,ja bi,ako može ali nemam piku, jel ju mogu tamo na licu mjesta izvaditi pa odmah iskoristiti popust....?
    ak si u prolazu prema mercator zagrebačka posudim ti i karticu i dam naljepnice

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •