I ja se pridružujem s molbom za slanje tablice.
Printable View
I ja se pridružujem s molbom za slanje tablice.
i meni i meni riba26 pliz ;)
na ivalasky@gmail.com
ma, baš, evo baš čitam što je tamo napisano..netko ne zna prihvatiti konstruktivnu kritiku i time još usavršiti stvar umjesto se ići braniti, šteta...
riba26 sve pohvale, ideja ti je odlična, tablični kalkulator koristim i sama već par godinica za vođenje kućnog buđeta i mogu samo reći sjajan stvar za držanje troškova pod kontrolom :klap:
riba26, hvala
Riba :naklon:
Redovito koristima tablicu, dosta dobro kontroliram troškove, a i uz relativno mala primanja uspjela sam uštediti nešto novaca..
Hvala, hvala, hvala!!!
Ajde baš mi je drago :love:
Moze li, please, i meni tablica?
Unaprijed hvala!
Ako želite tablicu, molim vas da mi pošaljete e-mail adresu jer se ne mogu dokumenti slati putem foruma.
Balarosa ne se sikirikiti, predložila si tablicu u dobroj namjeri,
moia je baš dobro rekla - a ja bi dodala - ne samo da ne zna prihvatiti kritiku nego se još ide opravdavati sa time da 'krivicu' za daljnje naplaćivanje prebaci na komentare sa foruma roda - pa da je frajer šta nije onda i on stavio link na ovu temu - boji se da ljudi ne saznaju za besplatnu tablicu koju riba rado dijeli?!?!?!
i još komentar na njihovo ne analiziranje naših troškova - aha moš misliti a analiza odakle dolaze toliki posjeti odjednom?!?! kako su to uspjeli ako se ne bave analizama??
nemam pojma o analizama i web analizama - ali ovo njihovo istraživanje odakle dolaze toliki nagli posjeti mi se čini jako razvijeno - moraš imati neki dobar program koji ti prati sa koje stranice su ljudi kliknuli na link - kaj ne?
i ja bih tablicu, no, ili Riba ima pun inbox ili ja ne znam slati pp-ove ( s obzirom da se još uvijek nisam navikla na njih na novom forumu vjerujem da je ovo drugo točnije :-x ).
Nego, kad sam već tu da priupitam, kako mogu znati da sam pp poslala a da druga strana ima pun inbox ( jel mi to negdje piše :čorava: ) ili da ga npr. nisam ni poslala 8-). Znam slati pp ako trebam samo odgovoriti na primljeni ili ako sam toj osobi već prije pisala pa samo nastavim :mrgreen:
dobila sam tablicu i krećem...
hvala :-)
pozdrav!
može i meni?
hvala
mihaelasb35@gmail.com
Može i meni tablica, please http://forum.roda.../images/smilies/grin.gif
e-mail: zrinka76@live.com
Hvala! http://forum.roda.../images/smilies/smile.gif
molim i meni na pp hvala
jako bi bila zahvlana na pp
moze i meni tablica please:)
ana_22@t-com.me
i ja bi tablicu :)
šaljem mail na pp
Pozdrav, ako može i meni tablica na pp, puno hvala!
I meni ako može na pp i unaprijed hvala :kiss:
pls i meni!
gabrijela1@vodatel.net
Ako nije problem i meni tablica na majasci@gamil.com ...... hvala
Molila bi i ja teblicu, pleaseeeee
E-mail - olica29@gmail.com
I ja bih molila tablicu. Sinoć smo MM i ja dobra 4 sata proveli mozgajući kako nam je dio primanja procurio kroz prste, pitaj boga gdje je završio. Sjetiti se ne možemo. Ovakav način praćenja troškova nam jaaako treba. Hvala do neba. Mail je farah1119@yahoo.com
Vidim da vas ima dosta koji ste tražili tablicu. Kao što piše na početku ovog threada, pliz pošaljite mi PP sa email adresom da vam mogu poslati. Lakše mi je pratiti zahtjeve za tablicu (kao kome sam poslala, kome nisam) preko PP nego preko ovog thread-a... ali za sve pitanje/komentare za tablicu, ovdje ih postaviti.
Hvala! ;-)
riba26,
Jos jedna molba za tablicu :yes:
natalija.bokan@gmail.com
hvala!
I ja sam ti poslala pp :)
s obzirom da se riba ne javlja već neko vrijeme ima li neka dobra duša kojoj je riba već proslijedila tablicu da mi mejla? valjda se ne krše neka autorska prava :mrgreen:
I ja bih ako može, molim :-D
cure, pošaljite mi mailove na PP pa ću vam proslijedit tablicu..
ja dobila već, hvala :heart:
Molim i meni tablicu, gvitez@gmail.com
i ja molim tablicu...
neva.fruk@gmail.com
hvala!
Može meni na ivanaemajere@gmail.com
I ja sam počeo voditi potrošnju,ali ova se tablica stvarno hvali...pa ako bi mi htjeli poslati.Unapriejd zahvaljujem.
plavozubi@email.t-com.hr
I ja dobila, hvala!!!
i ja bi tablicu
tnx
ljerka.armano@gmail.com
Ajd ljudi molim vas ko ima tu tablicu da posalje i meni da vidim kako to radi, ... mozda i meni pomogne kao i vama.
Hvala vam unaprijed!
mikrut@net.hr
pozz!
može i meni na mail: ana.zlatic@email.t-com.hr
tnx.