Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Excel dokument za menađiranje financije/bužet :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lana

Početno

Pozdrav svima! Ja sam isto koristila excel tablicu koju mi je prijateljica napravila. Meni se to nikad nije dalo kreirat No, pogledala sam onaj site koji Balarosa preporuča. Roda je utjecajna!! Jeste vidjeli odgovor na ovu diskusiju? http://www.geldio.com/blog/10-07-01/...ekretnici.aspx

anaanaa

Početno

riba26,

Jos jedna molba za tablicu.
    ana.merkas@gmail.com

hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pokušavala sam i sama prije par godina nešto napraviti, ali nisam baš bila zadovoljna. Budući da je ova jako hvaljena, molila bih i ja tablicu, hvala

kdm590@gmail.com

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja se pridružujem s molbom za slanje tablice.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lana prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Ja sam isto koristila excel tablicu koju mi je prijateljica napravila. Meni se to nikad nije dalo kreirat No, pogledala sam onaj site koji Balarosa preporuča. Roda je utjecajna!! Jeste vidjeli odgovor na ovu diskusiju? http://www.geldio.com/blog/10-07-01/...ekretnici.aspx
    Bah, koliko je samo istine u onoj da nijedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno, sad mi je žao što sam ikome ovo preporučila...

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Bah, koliko je samo istine u onoj da nijedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno, sad mi je žao što sam ikome ovo preporučila...
    ma, baš, evo baš čitam što je tamo napisano..netko ne zna prihvatiti konstruktivnu kritiku i time još usavršiti stvar umjesto se ići braniti, šteta...

riba26 sve pohvale, ideja ti je odlična, tablični kalkulator koristim i sama već par godinica za vođenje kućnog buđeta i mogu samo reći sjajan stvar za držanje troškova pod kontrolom

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

riba26, hvala

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    ma, baš, evo baš čitam što je tamo napisano..netko ne zna prihvatiti konstruktivnu kritiku i time još usavršiti stvar umjesto se ići braniti, šteta...
    Balarosa ne se sikirikiti, predložila si tablicu u dobroj namjeri,
    moia je baš dobro rekla - a ja bi dodala - ne samo da ne zna prihvatiti kritiku nego se još ide opravdavati sa time da 'krivicu' za daljnje naplaćivanje prebaci na komentare sa foruma roda - pa da je frajer šta nije onda i on stavio link na ovu temu - boji se da ljudi ne saznaju za besplatnu tablicu koju riba rado dijeli?!?!?!

i još komentar na njihovo ne analiziranje naših troškova - aha moš misliti a analiza odakle dolaze toliki posjeti odjednom?!?! kako su to uspjeli ako se ne bave analizama??
    nemam pojma o analizama i web analizama - ali ovo njihovo istraživanje odakle dolaze toliki nagli posjeti mi se čini jako razvijeno - moraš imati neki dobar program koji ti prati sa koje stranice su ljudi kliknuli na link - kaj ne?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ja bih tablicu, no, ili Riba ima pun inbox ili ja ne znam slati pp-ove ( s obzirom da se još uvijek nisam navikla na njih na novom forumu vjerujem da je ovo drugo točnije ).

Nego, kad sam već tu da priupitam, kako mogu znati da sam pp poslala a da druga strana ima pun inbox ( jel mi to negdje piše :čorava: ) ili da ga npr. nisam ni poslala . Znam slati pp ako trebam samo odgovoriti na primljeni ili ako sam toj osobi već prije pisala pa samo nastavim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •