Što se cica tiče, jučer mi je čak i MM malo "pomogao", da se potakne refleks otpuštanja.
Znači, spajka, bol je normalna, ne mora odmah značiti mastitis? Pušem i na hladno jer sam imala mastitis i ne bih više.
Printable View
Što se cica tiče, jučer mi je čak i MM malo "pomogao", da se potakne refleks otpuštanja.
Znači, spajka, bol je normalna, ne mora odmah značiti mastitis? Pušem i na hladno jer sam imala mastitis i ne bih više.
ne mora značiti mastitis
ja sam nekoliko puta imala takve bolne grudi, čak i one tvrde pločice od začepljenja, ali nisam na kraju imala mastitis
Stigla šefica i riješila me muke.
Bez pretjerivanja, ovakvu napetost u dojkama nisam imala otkako je ona bila sasvim mala bebica. Jedva sam čekala da posisa to silno mlijeko.
Sljedeći tjedan ide opet baki na tri dana, valjda će s cicama biti bolje.:unsure:
margita otišla jučer ujutro :-o
prognoziram da će sutra htjeti doma, ali možda me iznenadi
MM i ja uživamo u svom "godišnjem" :mrgreen:
predobro nam je bez djece :mrgreen:
Kako te kužim!
Moji stariji su od utorka na moru, a Eva je danas došla doma, nakon 5 dana kod druge bake.
Ovaj put je bilo puno bolje, uglavnom mi nije mi cvilila na telefon. I danas nije htjela ići s nama doma. Ali se junački prihvatila cice.
I ovaj put nisam imala problema s cicama. Pet dana je nije bilo doma, a cice ok. Baš sam se iznenadila s obzirom na to kako mi je gadno bilo prošli put kad je nije bilo samo 2 i pol dana.
Anyway, Lutonjice, uživajte!
Mi smo se u tih 5 dana naizlazili koliko nismo u zadnjih 8,5 godina. Da ne govorimo o tome koliko smo se naspavali.
haha a mi se baš zatvorili u kuću 8-)
jutros smo se čule, sad je treći dan, nije ni zacendrala, ni pitala kad ćemo doći po nju, ništa. ispričala mi da jede krafnu i igra se sa sekom, i rekla ajde bok :lol:
o zari ni ne pričam, ona uživa, ni ne pomišlja na nas.
cice su mi broj veće, malo su me počele zatezati danas pa sam kupila kupus :mrgreen:
dakle danas flekice s kupusom (ili ti krpice sa zeljem) za rucak :mrgreen:
uzivajte bez obzira na cice.
cure moje, danas je već petak, 7. dan, a margita još nije zatražila da se vrati.
ja sam u pozitivnom šoku.
idemo večeras k njima pa ćemo vidjeti hoće li još ostati ili će se vratiti s nama doma.
cice su super, negdje u sredini tjedna me malo počelo zatezati, stavila kupus i sve 5.
Baš sam te mislila pitati kako ste. Drago mi je da je sve super.
Najljepše mi je kad se djeca sama počnu osamostaljivati i odvajati od nas, onda kad su spremni.
Ne kužim čemu požurivanje; mene su stalno pitali šta je držim toliko uz sebe, već je ona velika, bla, bla... Ja bi uvijek odgovarala: Pitajte nju da li želi ići pa ako želi, nek ide. Nikad mi nije bilo jasno zašto se djecu mora "učiti" da budu kod nekoga. Pa bit će kad to sami požele.
zara u toj dobi nema šanse da bi ostala, zapravo je tek s 5 ostala na nekih 4-5 dana i to je bilo skoro pa previše. a sad se raplakala kad se deda nešto naljutio i rekao da će ići natrag doma ako se ne upristoji. sve samo da ne ide doma. :lol:
i rekla je baki neki dan :"ja sam mislila da će margita htjeti odmah doma, da će plakati za mamom. a uopće ni ne pita za nju. stvarno je skroz drukčija od mene kad sam bila mala" 8-)