-
Ja uglavnom ulovim neki outlet model u Peku, Cicibanu ili Bambiju i to po manjim dućanima
a ne u šoping centrima.
Primjetila sam da su u šoping centrima (AM,CC1) cijene najviše i nema "nekih lanjskih
modela" koji meni izgledaju kao ovogodišnji, a znatno su jeftiniji.
Kod Froda mi se je u nekoliko slučajeva vrlo brzo izraubala guma pa ih više ne kupujemo.
Ciciban, Bambi, Noel, Primiđi su mi se pokazali izdržljiviji.
U zadnje vrijeme sam kupila nešto i u Deichmannu.
Ako se pokažu kao one za odrasle - to će biti naš dućan.
-
Na žalost nema ti druge do izvaditi uložak iz kupljenih cipela i staviti ortopedski uložak,jer jedan na drugi ne ide.Pogledaj može li se malo odljepiti uložak i izvaditi samo jastućić.Možda bi bilo najbolje da pitaš postolara da ti to pogleda.
-
http://www.planika.ba/index.php?lang...in=2&view=2625
mi smo u ove primo (broj 26) stavili ulozak za ravna stopala i nisu mu previsoke.
(ovo odgovaram vitekovoj mamuški)
-
Samo Clarks za curku (tu ne ubrajam obvezatne patike s nekim likom iz crtića). Jednom sam riskirala, prvi put, pogodila broj i sad točno znam koji joj njihov broj treba jer su im brojevi pouzdani. Lijepe su im cipe/čizme, izdržljive, nogica se ne uznoji, nepoderive. E, sad, curka mi ima stopalo kao iz kataloga (ni usko ni široko, normalno). Uskoro će mi trebati cipelice za maloga koji ima krofnicu :) pa se bojim da ću mu morati kupovati tek kad proba .... Iako Clarks ima za isti broj i modele različite širine ... vidjet ćemo....