MM koristi ovaj sapun vec godinama i zadovoljan je. morali bi ponovu kupiti kutijicu, jer nam se ova vec nekako bljak.
Printable View
Na www.tchibo.de se može naći zgodnih ideja za poklone
sat
bluetooth (ili sta je vec ona buba sto se stavi u uho pa prica telefonom dok vozi)
duge gace (neke lepe, to mu uvek treba jer ih ne nosi samo na +40)
dobre slusalice za komp
torbicu
sal, kapa, rukavice
masinica za sisanje (posto se sam sisa na celavo)
to sam mu sve kupila za rodjndan, a za NG uglavnom ne kupujemo poklone jedno drugom, eventualno neku sitnicu, slatkis....
ako se nastavi ovako - crticu na testu :)
:lol:
Ja sam svom htjela kupiti bluetooth, ima dva moba i vječito mu jedan zvoni pa sam nekako zabrijala da će se moći uparit sa oba telefona, no ništa od tog pa sam odustala.
Ja inače kupujem samo praktične poklone,od zimske jakne do zagrebačkog melema (taman su izašli u metalnim kutijicama).
Ove godine doduše planiramo kupit novi tv na njegovu inicijativu pa eto, evo poklanjam mu pravo biranja programa cijeli siječanj, to mu je onda i za rođendan:mrgreen:.Naravno prednost klinaca je neupitna.
Srećom ima malo nogometa a puno skijanja...
Knjiga sa matematičkim zadacima/mozgalica
Vrlo sličnu sliku i ja imam u glavi. :lol:
Budući da mm zna da pišem ovdje i pod kojim nickom, neću vam napisati što sam mu kupila ove godine, ali evo par prijašnjih poklona: knjige u ogromnim količinama, pulover od kašmira, svileni šal, auto na daljinsko upravljanje (to si je želio kao dijete, ali nije dobio :mrgreen: ), svilene kravate... Inače je mm veliki štovatelj tehnike, ali ja to ne znam kupiti - bojim se da ne nabavim nešto krivo. :-/
sanja uzmeš mu poklon bon u nekom dućanu s tehnikalijama.
nama je ove godine zajednički poklon - protuprovalna vrata :mrgreen:
Aparat za kavu je (meni) bezveze.
Mi smo ga kupili prije par mjeseci i upotrijebili nekoliko puta.
Samo zauzima mjesto u kuhinji i skuplja prašinu.
što se muža tiče - ove godine će (ponovo) dobiti dres nekog xy kluba koji naručujem preko neta i molim boga da me ne carine.
Lani sam kupila koš i pristala da ga montira u dvorište - s tim je bio zadovoljan.
Nama rodjendani i godisnjica braka padaju oko Bozica, tako da mi je prosinac sto se darivanja tice ludilo.
On je za rodjendan dobio digitalni photo privjesak (lud za tehnikom), a za godisnjicu-Bozic sam mu narucila Kindle za koji su mi rekli da ce doci tek oko 15.1. ..ali sta me briga, dobit ce isprintanu naruzdbu sa Amazone zamotan u paketicu.
i vjerojatno racun sa carine :mrgreen:
ja sam svom već kupila prekrasan Hilfiger novčanik, a još planiram H&M pulover, poklon bon od 500kn iz CC1 pa nek si kupi što hoće i još ću mu napisati 12 kupona za ispunjenje želja za svaki mjesec tijekom iduće godine
a s obzirom da smo jako dugo zajedno, stvarno sam mu već sve moguće poklonila - prošle godine jedan skup dres koji si je htio, pa cd-e, dvd-e, satove, dijelove za bicikl, za komp, boxe, veste, majice, parfeme i skuplje gelove za tuširanje, remene, kape, rukavice i šalove, novčanike, pidžame itd. više se ne mogu ni sjetiti što sve nisam
E da, tko ima muževe sklone logičkim zagonetkama neka baci pogled na aha.hr, ima simpa stvarčica.
Digitalni foto privjesak je totalno fora stvar a nije ni skupo, iako mislim da ću to sebi kupiti, mm nikad nije bio tip koji u novčaniku nosi fotke pa da mu ovo bude toliko zgodno.
Pa možeš sama preuzeti foto privjesak, ne moraš čekati da ti ga dostave, samo plati online, nu ođe http://www.optimum-online.hr/detalji...004_black.aspx
Što je mede8ter?
ja sam dosad poklanjala razno razne stvari:od knjiga, pulovera, majica, kapa i majica omiljenog kluba, tehnike, uokvirene fotke MM-a u slavnim sportskim danima (jedva se dokopala fotki od kluba) i sl.
ove godine mi je glavni favorit kožni remen jer mu treba
ne znam od kud mi je upao ovaj šokirani smajlić, kasno mi je pa mi se ubacuju neki tipfeleri
Mm je upravo komentirao kako mu je neispunjena želja da proba svirati saksofon.. E sad, znate li nekoga tko daje satove? Ili da odem u glazbenu školu pa žicam njih? TO bi ga oborilo s nogu.
Cure, ja sam kupila taj digitalni privjesak mm-u prije par godina, super fora. Tu sam ga kupila i još je jeftiniji i sami ga pokupite (samo prvo nazovite provjerit jel ih imaju, obično ako i nemaju kad nešto naručiš, dođe za dan-dva): http://www.protis.hr/products/detail...04-black/10911
Inače, kupila sam mm-u ovaj aparat za kavu: http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...-delonghi-ec5/ malo je više love nego što sam planirala, al mislim da će se oduševit jer već mjesecima kuka kako sadašnji (neki mali jadni kojeg smo dobili za vjenčanje) šteka i ne radi više dobru kavu, a ovaj em isto radi i na običnu instant kavu (a ne kao onaj nescafeov, na kojeg poslije potrošiš tonu para jer moraš kupovati te njihove posebne kave), em ću su ja moć ponekad opalit capuccino s pjenom :)
Ja sam ga kupila na ebay-u za 34 kn, od 16 MB i stane 150 fotkica. Dosao mi je nakon 25 dana. Odusevila sam se ekranom i kvalitetom slika jer se stvarno super vidi. Palis-gasis kad zelis, mozes staviti da ti bude sat ili neka druga opcija pozadine, ne moraju biti samo slike. Ma fora je, a jeftino ;)
Za ove domace ne znam ali vidim da su 1 MB sto znaci da stane puno manje slika.
sweetmint, imaš možda sačuvanog sellera da mi pošalješ da odmah naručim, jer bi se zbog blagdana lako moglo dogoditi da mi putuje mjesec dana, a trebam do početka veljače?
Evo ga, vidim da sada ima samo buy it now http://cgi.ebay.co.uk/1-5-1-5-INCH-L...item3cafe1d724
Dodje bas u paketu kako je prikazan na slici.
Ako kupiš, prilikom plaćanja mu navedi koju boju želiš.
lampa
godisnja karta za njegov omiljeni muzej (tehnika)
komad opreme za planinarenje (uopste dijelovi opreme za omiljeni sport)
macka
uplacen zajednicki vikend
bon u salonu ljepote (za radoznale kako to zene tamo provode vrijeme - pedikir, masaza)
komplet nozeva
Vidila sam prije mjesec-dva u Kauflanda oko 170 kn ako se dobro sjećam.
Inače, za one koji poklanjaju sebe sa mašnicom i pripadajućim ukrasima, možda će njihova druga polovica zaviriti na slijedeći link
http://www.lisca.com/index.php?page=...hr_HR&local=hr
Pih, kad moj ne čita moje postove, moram mu ovo drugačije podvalit
Poklon bon se pokazao kao okej dar, onda s tim mora kupit neki komad robe. Mislim, nema sanse da sad platim pulover u punoj cijeni, a znam da ce taj isti u januaru bit na -50% do -70%.
S tim jos nes sitno upakiram, poput fine cokolade, tople carape, casopis neki..
I zbilja, nije mi jasno sta fali finim kvalitetnim carapama?
Samo mala opaska: noževi i ostali oštri predmeti se, tradicijski, ne poklanjaju nego se moraju "kupiti" - simbolično, tipa za 1 kn.
Fora je u narodnom vjerovanju da će takav dar donijeti svađu, "zlu krv" i sl.
Slobodno me ispravite ako znate neki drugi razlog - mene su naučili tako :)
Da je ovo o nozevima istina, valjda me vise ne bi bilo. (Ili ljudi koji su mi to pokloniti, jel.) Za djevojacku mi je cijela Amerika, i znana i neznana, valjda poklonila nekakav noz. A onda ih je jos par doslo i za vjencanje.
Nasi susjedi imaju kos... a neki dan ga je pogodila ralica. I, na svu srecu, prevrnula na njihov, a ne na moj prilaz. :mrgreen:
MM najviše voli kada mu kupim sat :sanader:
ali prošla su ta vremena, lani je dobio onaj trimer za dlake u nosu, :mrgreen:
ispala je od toga cijela sprdačina, ali on je aparatićem oduševljen.
Ove godine će dobiti omiljenu kolonjsku u kompletu sa dezićem i kupkom,
nije baš originalno, ali je korisno. :yes: