Pokazuje rezultate 1 do 50 od 311

Tema: Poklon za muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Pa možeš sama preuzeti foto privjesak, ne moraš čekati da ti ga dostave, samo plati online, nu ođe http://www.optimum-online.hr/detalji...004_black.aspx
    joj, ovo ti je super ideja... to bih mu mogla za ročkas jer će i ročkas doći brzo... ajd pliz javi kad isprobaš kak si zadovoljna.... ili jel ima još netko iskustvo s tim? zanima me kakve su kvalitete fotke, jel osjetljivo ak se malo lupi s tim itd.

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa Vidi poruku
    joj, ovo ti je super ideja... to bih mu mogla za ročkas jer će i ročkas doći brzo... ajd pliz javi kad isprobaš kak si zadovoljna.... ili jel ima još netko iskustvo s tim? zanima me kakve su kvalitete fotke, jel osjetljivo ak se malo lupi s tim itd.
    Ja sam ga kupila na ebay-u za 34 kn, od 16 MB i stane 150 fotkica. Dosao mi je nakon 25 dana. Odusevila sam se ekranom i kvalitetom slika jer se stvarno super vidi. Palis-gasis kad zelis, mozes staviti da ti bude sat ili neka druga opcija pozadine, ne moraju biti samo slike. Ma fora je, a jeftino
    Za ove domace ne znam ali vidim da su 1 MB sto znaci da stane puno manje slika.
    Posljednje uređivanje od sweetmint : 19.12.2010. at 21:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •