Evo ja sam pogledala... Uz puno suza, obećala sam samoj sebi da ću i ja jednom ugledati plusić, betu, bebicu, kinderbet...
Prije toga ne odustajem!!
Printable View
Evo ja sam pogledala... Uz puno suza, obećala sam samoj sebi da ću i ja jednom ugledati plusić, betu, bebicu, kinderbet...
Prije toga ne odustajem!!
Konačno pogledala.Tako realno...suze mi išle dok se rodila.
Ja sam se prekasno uključila, ali voljela bi ga pogledat s MM, jel postoji negdje nekakav link gdje se film može skinut?
Imam ja'
Pa nikako da ga pogledam..
podsjećam na pravila foruma...malo gore više napisana ;)
Ako netko ima film molim da se javi na pp. :love2:
Pogledala i opet susprezala suze... po tko zna koji put.
imamo taj klasik tv ali uvijek falim kad je film...dakle, ako netko ima link, pliz na pp :kiss:
Zaista vas upozoravam da ako netko još spomene kršenje autorskih prava na ovom topicu, zaključat ću ga bez ikakvog objašnjenja, a bilo bi mi žao.
Jednom sam ga već zaključala pa otljučala...drugi put neću!
Sorry, ali nitko ovdje ne doživljava pravila.
Ne mogu da verujem koliko puta je bio prikazan i ja ga redovno promašim
Svi vi koji bi film Sve o Evi" ipak rado pogledali, potražite ih u megastoreu Profil u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici, u književnom klubu Booksa u Martićevoj ili kontaktirajte FACTUM na brojeve telefona:
+385 1 48 54 821
+385 1 48 46 176
ili mail info@factumdocumentary.com
Hvala, Baka!
Pisala sam redakciji Klasik tv i dobila odgovor za par min :)
Poštovana ,
Hvala na pohvalama i na prijedlogu. S obzirom da program pripremamo minimalno 7 dana unaprijed nemamo mogućnosti intervenirati u program od ovog tjedna, no film je na rasporedu u ponedjeljak, 24.3. ujutro, nekoliko minuta prije 7 sati.
Thisted,
imam ja film...odnosno došla sam do njega.....kako da vam pošaljem link jer ovdje ne smijem....
nova sam na forumu pa se još ne snalazim....
ja uvijek promasim taj film
Hm,kako se šalju privatne poruke..sve sam živo pregledala....ne vidim
Kristina novi si korisnik i nemas mogucnost slanja i primanja privatnih poruka
I BHany je upozorila na krsenje autorskih prava pa pripazite na to
Cure, pravila foruma su jasna. Ako ih i niste pročitale (što vam svakako savjetujem), na ovoj temi, koja broji samo 2 stranice, Bhany je tri puta upozorila, jednom ključala, brisala desetak postova, podijelila 3 upozorenja korisnicima za istu stvar. Zadnje, boldano upozorenje je na vrhu ove stranice, post broj #51, ne mogu vjerovati da to niste vidjele!!
Ovaj put još dvije opomene!
Zanima me dali jos uvijek neko zna gdje mogu naci taj film
hvala