ma ja sam samo htjela reći da čak da se sve to i radi, a vjerujem da ipak ne, opet je super ako krajnjem kupcu odgovara ponuda
Printable View
evo jedne dobre kupovine
http://www.uhvatival.hr/ponuda/159/o...ka%2Bakademija
Zanima me da li je netko imao negativnih iskustava sa Kolektivom? Do sada sam kupila 5-6 kupona za razno razne usluge i između ostalog i kupon za -50% u TortaGO. Kupon je plaćen 110 kuna za tortu u vrijednosti 220 KN (24 cm u promjeru, što je standardni kalup za torte). Uzeli smo tortu kao rođendansku za mališu, neku sa 2 vrste čokolade i sirom. MM otišao po tortu, dobio ju zapakiranu u kartonskoj neprozirnoj kutiji, tako da nije mogao reagirati. Kad smo doma otvorili kutiju nismo mogli doći k sebi, to je bila najjadnija i najmanja torta koju smo u životu vidjeli. U promjeru nije bila 24 cm, a visoka je bila 2 cm, teška možda 700-800g, a to je njihova najveća torta :shocked:. Zamislite npr. četiri palačinke složene jedna na drugu i gore glazura, te debljine je bila torta. Sva sreća, pa smo uzeli još jednu tortu u "Ema" slastičarni, inače bi se dobrano osramotili. Usporedbe radi torta iz Eme (koja nije baš bilo kakva slastičarnica) plaćena je samo 30 KN više od ove iz TortaGO, ali je bila troduplo teža i veća.
E sada... pisala sam mail kolektivi, ne da tražim povrat novaca jer ni ne očekujem, već da im skrenem pažnju na nekorektnost njihovog partnera. Mislim da je kupac namjerno uskraćen za informaciju o veličini torte, a i kutija u kojoj dobijete tortu je neprozirna i ne moguće je da tortu vidite i reagirate na licu mjesta. Nisu mi baš dali nekakvo objašnjenje, već me na lijep način otkantali.
I sad se ja pitam... isplati li se uopće kupovati na tim grupnim ponudama, ili -50% popusta znači samo kupovanje 50 % slabije usluge??
Pa, ne, ne mislim da je to kupovanje 50% slabije usluge, ali jest kupovanje mačka u vreći ako ne znaš što kupuješ.
Tj. očito su torte iz te Torte GO takve, koliko god ih platila.
Ako kupiš nešto što si već isprobala ili što znaš kakvo je onda ne kupuješ slabiju uslugu.
Ja sam recimo preko Kolektive kupila kupone za knjige u Mozaik knjiga web knjižari, a prvo sam provjerila ima li knjige koju sam namjeravala kupiti. No, kad sam ju naručila ispalo je d aju ipak više nemaju (iako su je imali u web shopu). Tako da - ipak te kupovine predstavljaju NEKAKAV rizik u nekim slučajevima.
Btw. od koje su to cijene torte u Emi skuplje samo 30 kuna, pune ili sa popustom?
Jer ja sam zadnji put au Emi platila tortu 180 kuna, pa ne znam jesu li poskupili ili pojeftinili.
Mislim da će i u ovom načinu trgovanja biti negativnih iskustava ali se uzdam u to da je ponuđaču to definitivno antireklama ako napravi kiks.
I da uzela sam kupon za frizerski salon pa valjda neće završiti neslavno kao Emirina torta.
Kupila sam masažu čokoladom, jedva čekam......................volim ju i jesti i piti, a sada ćemo vidjeti kakva je usluga masiranja, 90 min, za 72 kn.
Ja sam kupila jedno ciscenje stana i zadovoljna sam. Isto je bilo prodano nekoliko stotina kupona. Nazvala sam i dogovorila termin bez problema, dosla sam na red odmah - ponudili su doci odmah drugi dan, no to meni nije odgovaralo (nisam ocekivala da se moze tako brzo na red), pa sam uzela termin za 7 dana. Dosla mi je jedna mlada cura, sve je fino ocistila kako sam rekla, speglala, nemam primjedbi. Uzeti cu ponovno kad naletim na takvu ponudu.
I ja sam kupila kupon za tortu u TorteGO, još nismo isprobali ali uopće mi nije drago pročitati ovakvo ružno iskustvo, tim više što je torta planirana kao poklon za jedan važan rođendan. :-/
Uzmi dvije :mrgreen:
Ovako, zaboravila sam napisati da je torta stvarno bila fina, ali ono što mene zanima je to da li su njihove torte standardno tako male ili su pri kupovini na popustu štedjeli na materijalu ( posjedovanje kolektiva kupona se moralo posebno naglasiti). Da me se krivo ne shvati, nisam neka škrtica i nije mi žao platit dobro ali za to očekujem i kvalitetu. Jer ako tolika torta kod njih u punoj cijeni zaista košta 220 KN onda je to bezobrazno.
Torta iz Eme je bila 30 cm u promjeru, 25 slastičarskih šnita, tamna čokolada+krema od čokolade i slatkog vrhnja+naranče i koštala je 250 KN (što je samo 30 kn više od ove iz TortaGO).
I ja sam kupila kupon za čišćenje u servisu, ali ga nisam još iskoristila, sad me strah kakvu ću uslugu dobiti...
jesi li gledala na stranicama tog torta go? ja sam ih upravo zguglala i tamo ti točno za svaku tortu piše mogući promjer i odgovarajuća cijena.
pa da, promjer jeste nategnutih 24 cm (ja izmjerila 22.5) ali je torta jako tanka (2.5 cm) i lagana. A težina i debljina torte nigdje ne piše, što po meni nije ok. Torte i TO imaju relativno mali normativ, torte su im tanke, ali ova je duplo tanja i od tih iz torte&to.
offtopic, nadam se da je to neka veća torta iz Eme jer smo mi plaćali 180 kuna, nisu valjda toliko poskupili.
"naše" torte su bile onako normalne veličine, ja imam puno gostiju na rođendanu, pa i sama napravim jednu tortu, ali ova iz Eme bi bila dovoljna za sve, zadnji put ami je ostalo točno pola te tore i pola moje.
offtopic: ovo je veća torta, 25 šnita, ona standardna je 16 šnita i košta 180 kn, i još je prigodno dekorirana sa jestivom pokrivkom i motivima za dječji rođendan
dodad sam imala dobra iskustva s kupovinom, ne kupujem cesto, jednom u par mjeseci: karte za kino, vecerica u ivici i marici i sl
ali sad mi je problem sto je previse tih razlicitih firmi i ne mogu se sjetiti kod koga sam ono kupila karte za zooloski?
i zasto mi nisu poslali potvrdu na mail, jel to znaci da kupovina nije prosla?
(provjerila bi na njihovim stranicama da znam koji su)
Ivarice, provjeri na stranicama banke čijom si karticom platila te ulaznice kome je išla uplata; alternativa ti je pogledati u stare mailove, ako se sjećaš kad je to cca. bilo, tko je to imao u ponudi. Ako ti i nemaš stare mailove, možda netko ovdje ima...
to je bio KupiMe i mnogi su se žalili da nisu dobili kupon na mail; ja sam ga odmah dobila.
@n@, problem je i da previse kartica imam :LOOOOL:
ali mislim da je to bilo taman istog dana kad je apri otvorila ovaj topik
Nemam pojma, tu su se po forumu cure žalile da im nije stigao kupon, ne znam što je bilo i kako su riješile.
oodlično, ja dosad nisam pratila ali mislim da je vrijeme..
Za ZOO - meni je kupon stigao na mail isti dan kad je kupljen, dakle 11.2., u 15.41
meni nije bio stigao kupon, poslali su mi ga nakon par dana, rekli su u da ili vraćaju novce ili ponovno šalju kupon (valjda neki puta nestane kupona pa ne mogu poslati)
sve pet, nemam pritužbi na kupiME
ja kupon za zoloski isprintala s njihove stranice-bio je tamo u "moj i kuponi", inace-isto mi nije na mail dosao.
Upravo sam s kolegama na poslu podijelila svoje iskustvo iz TorteGo. Ja sam zadovoljna.
Nisam uzela centimetar da bi izmjerila tortu, ali vjerojatno se sve peku u istom kalupu od 24 cm.
Bila je normalne visine, nekih 8 cm, nevjerojatno fina. Ona s oreo keksima.
Kad budete naručivale - nju mogu preporučiti. Izgleda lijepo s urednom čokoladnom glazurom, nije ukrašena, jako je fina, solidne veličine.
Čuj, a da ih nazoveš i pitaš kakav im je to standard? Koliko vidim na njihovom webu - nema ekstremno niskih torti. Sve mi izgledaju 5-8 cm.
:oops: moja greska, kod registracije sam upisala pogresnu mail adresu
ovi su novi pa je ponuda stvarno dobra:
http://www.tidamtidam.hr/index.php
ćevapi za 1 kn
Deaedi, koja firma ti je bila za ciscenje?
trebam to: ulaznica za Komadić u Kazalištu lutaka za 12,5kn
preko grupne kupovine:
3 platnene pelene zza 120kn
http://www.tidamtidam.hr/index.php