kikirikikostice prvotno napisa
vjerojatno zanimljiva stvarcica i primamljivo zvuci, al cini mi se da je ipak najbolji dvd plejer za dusu i tijelo prozor prevoznog sredstva. ne gajim puno zabrana i krutih stavova, ali autosjedalica je jedna od neupitnih stvari i mislim da moju nepokoljebljivost i zacrtanost dijete osjeca pa ni ne pokusava(pokusao jednom pa vidio da od toga nema nista-nije to stvar za kompromise). to spominjem jer puno putujemo i po gradu i okolo i jednostavno je sjedenje u sjedalici neminovnost oko koje nema puno price pa ni pitanje kako ga zainteresirati ili zabaviti. ako je jako uznemiren, onda se staje sa strane dok se ne sanira problem (tipa dojenje, mazenje, nervoza-pauza od voznje dobro dode, preusmjeravanje pozornosti ilitiga navođenje vode na moj mlin :D...) nije uvijek jednostavno i uglavnom sam sama s djetetom, ali puno pricamo i puno sutimo. i gledamo okolo. i komentiramo. pa se covjek iznenadi kad cuje sta sve dijete vrti po glavi. a mislim da je sve prije navedeno tezak put do toga. pa kad znam da su stvari takve nije mi problem zamisliti cak da se ima takva stvar kao jedna od mogucnosti.