mi smo nedavno dobili Tomy Aquadoodle, također mi se čini dobrim izborom za prva crtanja
iako moja L. preferira bojice
Printable View
mi smo nedavno dobili Tomy Aquadoodle, također mi se čini dobrim izborom za prva crtanja
iako moja L. preferira bojice
Od koliko ste dale djeci da se igraju s bojama, bez obzira na vrstu bojica. Ako dijete neće jesti bojice, od koliko dati masne bojice za šaranje i igru takve vrste?
Moja je s manje od godinu dana dobila i flomastere koji se peru vodom i drvene i finger-painting. Nešto kasnije i vostane, kredu i vodene...
Ako mene pitaš, što prije, to bolje. :-) pod uvjetom da.Ne trpaju u usta.
Ko i kod Mojce, prvo flomice perive vodom i boje za bojanje prstima. Samo sto je imala vec godinu dana.
Flomici su im lagani jer ne treba jako pritisnuti, a ako i pritisnu, nista strasno se nece dogoditi (ne pucaju spice :D )
Mi često radimo finger painting s temperama u boci. Obožava to.
Meni je cura u toj dobi reagirala Wow na onu ploču koja se sama briše. S njom u paketiću su bili i pečati raznih uzoraka dovoljno veliki da ne proguta. Time je bila oduševljena. Oblici su npr. Srce,cvijet, leptir. To mi je bila prava stvar da bar na ninutu ne moram kao sokol dežurati nad njom,npr dok isjeckam kapulu :mrgreen:
Moj dvogodisnjak voli jako pastele!!! I isto tako tu plocu za crtanje pisi brisi... Sa magnetima koji ostavljaju otisak... Kreda i ploca su nam isto zakon ali u tom polozaju mu je malo teze sarat jos uvijek.... Flomicima uglavnom crta po prstima i rukama :o ;)
Gdje ima za kupiti tempera u boci?
A kakve su to bojice za bojanje prstima??? Prvi puta čujem.
Imaš za kupiti mala pakiranja po 6 boja u casicama, meni osobno su draže tempere u boci, jednako su razmazive, ali manje plastične.
Po meni su tempere manja kemija od FP, bar onih koje sam ja kupila, a ne sjećam se naziva.
Inače, tempere u boci sam ja i ranije koristila za tehniku slikanja prstima.
Za perive flomiće piše washable ili nešto tako ili ima slikica da se mogu oprati.
https://www.google.hr/webhp?sourceid...ivi+flomasteri
ima ih svugdje.
Ja sam kupovala sve gore navedeno (finger paints, flomiće i voštane na početku, poslije drvene, vodene, tempere i krede). Krede za asfalt (one velike) nosimo vani.
Mislim da su Giotto, piše od jedne godine ili tako nešto.
Eh super, hvala!