ovakav opis sam ja imala za svoju, a onda su joj u mjesec dana izasla 4 zuba.
Printable View
ovakav opis sam ja imala za svoju, a onda su joj u mjesec dana izasla 4 zuba.
a i meni se čini da mu uz donje jedinice koje su izašle rastu i donje dvojke...vidim one male bijele točkice..a ne znam koliko će to još trajati ali me iscrpljuje do kraja..jedino me hrana još drži na životu..jedem sve od reda.....a kile idu dolje...mislim da se to dešava samo u fazi dok imaš dojenčad!
kako kome. meni kile ne idu dole i ni s prvom nisu isle dok sam dojila. da bar idu. samo podocnjaci rastu.
a ta faza moze trajati i trajati, puno duze od okusa orbita :lool:
al prodje :)
aj bar da još sa tim ne mučim muku (mislim kilama)...a moj miš mali spava već evo drugi sat..skuplja snagu za noć! a ja mažem po čupavcima!
Evo da se i tu prijavim s problemom uspavljivanja :-(
Dakle ja pokusavam gledati znakove umora i onda ga spremam spavat.
Danju obavezno na rukama ili vani u kolicima. opće ne mogu zamisliti da sam zaspe. Ono sa stavljanjem u krevetić i da zaspe smo prekrizili već u prvih mjesec dana.
A navecer: spremanje za krevet, prigušim svjetla, malo pocica ako treba i onda nastaje problem. Jako mi ga je teško umiriti. Kad ga nunam na rukama on se vere po meni, nema mira...kad ga spustim na krevet odmah se okrene na trbuh i stav za puzanje i "nori" po krevetu. jako mi ga je tesko umirit.
Kad se umiri onda lijepo zaspe. pokusat cu ovo sto je netko gore napisao. Prije tog spavanja se dugo s njim maziti i umirivati ga pa mozda upali.
Mozda se ja s njim previse zaigram pred noćno spavanje
moja starija se navecer dugo uspavljivala, sat, sat i pol. romane i filmove sam snimila u glavi za vrijeme uspavljivanja.
mladja posisa i ja je stavim u polozaj za spavanje.
jedno vrijeme je bilo iskljucivo na trbuhu dok ju "tapkam" po ledjima.
sad se zagrlimo i mislim da zaspe zbog nedostatka kisika koliko zabije svoje lice u moje :lool:
Ja kukam jer je do sada bio uspavan za 5 min. ljuljanja i pjevušenja ili uz neku cicilimicili baby melodiju....a sada vrištanje, koči se, dreči - no, da, otkrio je i deranje (iz petnih žila) pa se onako, rekreativno počne time baviti naspavan, negdje oko 5 ujutro. Jedina mana kod maženja bila je da mu busen moje kose ostane u ruci - sva sreća da je imam dosta pa ću do tek do njegove škole biti ćelava.
Znači faza/još zuba/ne kakanje. Divno.