Žudim za danom kada ću se probuditi i osjetiti nekakvu sreću i kad ću se moći necemu veseliti..... Svako se jutro budim i samo čekam da i taj dan završi! A svaki je dan sve duži i duži bez tebe. Fališ mi!
Printable View
Žudim za danom kada ću se probuditi i osjetiti nekakvu sreću i kad ću se moći necemu veseliti..... Svako se jutro budim i samo čekam da i taj dan završi! A svaki je dan sve duži i duži bez tebe. Fališ mi!
sjena:love2:
znam nažalost kao i sve pvdje kako se osijećaš...doći će vrijeme kad ćeš se smijati a svog anđela i dalje nositi u srcu.
klarita hvala ti i želim ti sve najbolje u ovoj trudnoći, da vrijeme što brže prođe a trudnoća što duže traje! Iskreno se nadam da će sve biti ok, i da ću i ja jednog dana moći zagrliti još jednog mog bebača.
Prošle su godine i godine od kad je moja curica sklopila svoje očice, ali ja nikada, nikada ne zaboravljam. Ne zaboravljam mjesece nošenja, svaki trenutak poroda, svaku riječ koja mi se zabila u srce kad su rekli da je nema više.
Nitko nikad ne priča o njoj. Ne znam da li su svi zaboravili, ili ne žele tužna sjećanja...
Tako da ti vjerujem kad kažeš da nećeš zaboraviti.
Imam još troje djece i prezahvalna sam što sam ih dobila, ali ono kratko vrijeme, mjereno minutama, kad sam svoju anđelicu gledala uvijek je u meni.
Da li bi mi bio život drugačiji, ljepši, jednostavniji da sam mogla zaboraviti? Na znam, ali ne mogu.
Ljubavi moja, mišiću moj!
Kažu da vrijeme liječi sve rane, ali u mom je srcu neizlječiva rana koja svakim danom sve više boli.
Fališ, previše fališ! :cry::cry::cry:
TVOJA SJENA jako dobro znam kako se osjećaš ja nakon deset mjeseci osjećam istu bol u srcu drži se nadam se da će i nama zasjati sunce
Ako mi još netko kaže da sam mlada i da ću imati još djece izludit ću! Zašto ljudi misle da te mogu samo tako zamijeniti drugim djetetom i da mi je svejedno što tebe nema ako imam drugu bebu?! Nemam više snage boriti se sama sa sobom a kamoli još i s drugima koji očito nemaju pojma što osjećam i kroz što prolazim.
Volim te, mišiću moj. I nikad nitko to neće moći promijeniti, i nikad te nitko neće moći zamijeniti. :*
Doć će taj dan. Ali, ako ti treba pomoći da preboliš, potraži pomoć. Teško je tugu izdržavati sam. Nekome pomažu tablete, nekome psiholog, nekome psihijatar. Sve sam prošla. I izvukla se.
Nakon tuge-ogromne, ljutnje na svih i sve, zavisti prema svakome s bebom u trbuhu ili naručju, mržnje prema, ah, svemu, došlo je prihvaćanje. Moraš prihvatiti stvarnost.
Tada kreneš dalje. Živiš s tugom, ali živiš. Jer, tu je i suprug, tu su i tvoji roditelji i svi kojima je stalo do tebe. Tugovanje je proces. Kad prođeš sve faze, bit će bolje.
Meni je najviše pomogla nova trudnoća. Ne zamjena za dijete, nego novo dijete. Nadam se da ćeš uskoro pisati malo sretnije postove. Time nećeš zaboraviti svoje dijete, ali i dijete bi htjelo da ima sretniju mamu. Vjerujem da bi. Drži se. :heart:
pretužno :cry:
Opet Moja sjeno pises rijeci koje su meni u glavi,samo eto ti ih napises...Danas je tocno mjesec dana kako nema moje curice(i nitko nije ni primjetio da je to danasnji dan,a ne zelim nikog ni podsjecati jer nitko to nije ni zasluzio ocito kad su svi drugi na to zaboravili).Eto vidis sad tko osjeca i voli te nase andjele,to samo majka koja ih je rodila moze osjetiti.Saljem joj hiljadu poljubaca i nikad,nikad ju necu zaboraviti,nit ce ju ikad itko moci zamijeniti,bez obzira na djecu sto imam i na jos neko dijete ako cu roditi.
Dala bi sve za jedan tvoj osmijeh....
Beskrajno mi fališ i užasno mi je bez tebe! Pusa ljubavi moja, voli te tvoja mamica :cry:
Prošlo je mjesec dana.... najtužniji mjesec u mom životu! Volim te mišiću moj, i uvijek ću te voljeti! :angel:
''Moje je naručje možda prazno, ali ja sam i dalje mama jer nosim svoje dijete u srcu.''
Prolaze dani, život ide dalje, ali ti mi beskrajno fališ, sada kao i prvoga dana kad si napustio ovaj svijet. Nije lakše, i ne može biti lakše kad tebe nema. Fališ mi, anđele moj. :cry:
Ništa na ovom svijetu neće zamijeniti tvoje dijete i ne bi bilo uredu da zamijeni. Uspomena na tvog mišića je jedina koja te zaista podsjeća na njega. To je jedan dio tvog života, nažalost tužni, ali prolazit će dani, godine, ostat će u srcu zauvijek i uvijek će se činiti da se ništa nije promijenilo, možda i neće, ali sam sigurna da će dati snage, više snage za nešto drugo, mišić će uvijek biti tu u tvom srcu i kad ti bude najteže pomagat će, možda i nećeš znati da je to izgubljeno dijete što ti daje toliku snagu.
Drugo, treće, četvrto dijete nikada neće zamijeniti to sveto i posebno mjesto u tvom srcu i nedaj da zamijeni, to je dio tebe i tvog života, čuvaj uspomenu sebično, ali druga djeca će dati olakšanje da dani ne prolaze pusti i tužni, dat će priliku da srce voli još nekog, dat će životu predivan smisao i jednu nijansu sreće.
Majka je savršeno biće koja može da voli beskrajno mnogo i koja voli svu svoju djecu istim žarom i istom nesebičnom ljubavi.
Jako mi je žao, šaljem ti veliki zagrljaj.
Teško je... Fališ mi... Volim te...
šaljem veeeeeliki zagrljaj
Hvala ti :love2:
svaki put me podsjetiš na to koliko sam sretna.
dugo, jako dugo sam ih čekala, strahovala u trudnoći, ali tu su konačno i zahvalna sam.
nadam se da ćeš uskoro doživjeti najveću sreću a tvoj mali miš dobiti brata ili seku na kojeg će paziti sa neba.
:love2:
Hvala ti Pinky. Moj mišić ima seku kojoj isto neizmjerno fali i koja mu se radovala od samog početka. Ona je isto malo čudo, imali smo puuuuuno sreće da je tu s nama. Ona se uspjela izboriti za život i neizmjerno smo zahvalni na tome. Nažalost, ovog puta nismo bili te sreće. Ipak, nadamo se da će naša princeza i naš mali anđeo dobiti još jednog brata ili seku i da će sve biti ok, makar je strah još prevelik i sve više mi izgleda da se kockam s mojim i tuđim životom. Želja je ogromna ali srah je još veći. Radimo na tome da saznamo uzrok ali nisam baš optimistična po tom pitanju kao nažalost ni doktori.
"Riječ koja nedostaje. Žena koja pokopa svog muža naziva se udovica, čovjek koji ostane bez svoje žene, udovac. Dijete bez roditelja je siroče. No kako se zovu otac i majka umrla djeteta?"
dobro pitanje
sjena, jesi li možda radila genetske testove za trombofiliju? meni su mutirana 3 gena i to je uzrokovalo par biokemijskih i nemogućnost začeća. sretnica sam, jer takve mutacije uglavnom uzrokuju smrt ploda u drugom i trećem tromjesječju. cijelu trudnoću sam se bola inekcijama heparina da se bebama nista ne bi dogodilo, i bogu hvala, sve je prošlo u redu. ali znam dosta cura koje su izgubile bebe zbog toga, pa nije zgorega da i to provjeriš.
Pinky upravo sam dobila uputnicu za testove, za par dana idem vadit krv pa ćemo viditi. Bila bih zadovoljna kad bi mi otkrili bilo kakav uzrok jer ovakvo ne znanje ubija, i ne mogu nastaviti dalje u pokušaju nove trudnoće kad neznam u ćemu je problem i naravno ne želim da se i treći put ponovi prijevremeni porod. :(
Ne polažem puno nade u taj test jer vidim da si i ti napisala da to uzrokuje smrt ploda a ja sam rodila dvije žive bebe. Jedini problem je da se bez povoda u drugom tromjesječju počinjem otvarati i krenu trudovi.
Mišiću moj najdraži,
danas se tvoja seka u sobi igrala Čovječe ne ljuti se s tobom. Rekla je da igra s bratom i sat vremena je sama u svojoj sobici micala svoju i tvoju figuricu. Rekla je da si joj ti s neba rekao koju boju figurica želiš i da želiš još jednom igrati. Srce mi se slamalo. Freviše joj fališ, svima nama. Ne znam kako da se postavim u takvim situacijama. Ni u najgorim snovima nisam mislila da ću uopće o tome morati razmišljati. Trebali ste se zajedno igrati, a umjesto toga tvoja seka sama miče tvoje figurice :(
Beskrajno mi fališ. Danas suze teku... Volim te.
Neznam zašto se danas tako osjećam, opet kao da se vracam natrag. Pokušala sam samu sebe izvuči iz kuće da ne budem sama, ali kao za inat svi su danas zauzeti,a ja sama kad mi je najteže.
:love2:
A seka...:heart:
:shykiss: tebi i princezi!!
...danas je tri mjeseca prošlo od kada nema mog mišića. nadam se da je na nekom ljepšem mjestu i da se igra s drugim anđelima :heart:
hvala cure.
nina i nama će za koji dan biti 3 mjeseca. u svakom slučaju tvoj mišić nije sam, svima nama uvijek će biti u mislima svi naši anđelčići i nadam se da su svi zajedno negdje. A u našim će srcima živjeti zauvijek.
Teško mi je ove dane, prije 2 dana bila sam kod prijatelja (po prvi put nakon poroda) koji imaju malog bebača i držala sam ga u rukama. Neznam ni sama kako ali dobro sam se držala sve dok nisam došla kod kuće i onda je opet noćna mora počela. Od onda mi se opet sve poremetilo, ne mogu spavati i puno plačem. Teško mi je sve to. Nekako sam se naučila živjeti sa tom boli ali se od onda nisam sretala sa malim bebama i preteško je gledati što sve gubim, dan za danom. Joj kad bi ga bar na tren mogla držati i grliti. Kad mislim da je malo lakše opet krene po starom. :(
Sjeno ja još nemam hrabrosti držati u rukama malu bebicu. Valjda će doći i taj dan.
Sve više vjerujem da su naši anđelići skupa i da su sretni. Šaljem im tisuću poljubaca....
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along
Pitam se kako bi izgledao danas bi imao 65 dana. Nema te,tako mi dođe da te isčupam iz otog mračnog i hladnog groba i ponesem kući.
Nedostaješ mi mali moj anđele,ostala je samo ova grozna praznina. Voli te tvoja mama
Odlomak iz knjige: Anđeli u mojoj kosi, autobiografija žene koja je od najranijeg djetinstva vidjela anđele .......se često pojavljivao oko moje majke.Ponekad bi mama,sjedeći u stolcu pokraj vatre,zadrijemala i tad bi ga vidjela šćućurenog u njezinim rukama.Nisam znala je li moja majka svjesna njegove prisutnosti pa sam ga jednom pitala:Da kažem mami da si ovdje? >>Ne nemoj joj reći jer ona neće razumjeti.Ali ponekad me osjeća.>> ...........kad bebe umru njihove duše ostaju s majkom toliko dugo koliko su potrebne, stoga ja ostajem ovde s mamom.Kada bi izašao, to bi bilo kao da uništavam naše uspomene i to neću učiniti. Tako je moj brat -duh ostao u kući,nikad ne izlazeći sve dok nije došao dan kad je moja mama bila spremna pustiti mog brata da ode i da je dovoljno snažna za nastavak života.:heart::angel:
marija predivan odlomak
Danas je trebao biti jedan od najljepših dana u mom životu. Na današnji dan trebala sam roditi svoga sina, grliti ga, ljubiti i diviti mu se. Umjesto veselja suze teku. Volim te mišiću moj. Fališ mi...