o yes.
Printable View
One čukljeve, a što ih ne bi jednostavno pojele, kad su već viška, a mi recikliramo organski otpad?
Ifi, da otpadnu sami, vjerojatno bih razmislila o toj mogucnosti.
Kad smo već na nekonvencionalnoj medicini, možda će nekome koristiti - otrov meduze istjeruje se vrućom vodom.
Ja nisam znala, a ni moji prijatelji, prošlo ljeto kćer im nagazila na meduzu, bili su na otoku bez doktora i ljekarne, baš su se uspaničili, a onda im domaći savjetovali - brzo nogu potopiti u što vruću vodu, koliko god mala može podnijeti. Držali tako u lavoru pola sata, dolijevali vruće vode da se ne rashladi i ode sve, nigdje traga.
A zna se ljudima i zakomplicirati od meduze.
Vjerojatno i mokraća radi svoje, no evo- meduza- vruća voda.
hahah, tako je.
kako rekoh, moje iskustvo na tu temu je vrlo skromno. u to vreme nisam nešto bila zainteresovana da proučavam razloge, eminentni ruski ortoped se zatekao u mom gradu, preko mame koja je tamo honorarno radila ja dobih gratis tretman i čuh ovo što sam vam prenela. zdravorazumski bih sada pretpostavila da to ima neke veze sa ureom koja bi tu mogla da odradi nešto. ne'am pojma. kad nađem vremena, proguglaću, pa vam javim.
htedoh reći, sve to mi nije nešto jako gadno. urin je sterilan. to mi je otprilike u rangu kapanja majčinog mleka u krmeljive oči, ili na ragade.
Samo nam napisi koliko dugo si trebala stavljati.
sad ti ja moram reći di ti živiš ženo!:mrgreen:to nije nikakav trend, to rade od kad ja znam za postojanje takvih filmova, a i još prije. no ako ćemo o popularnom, bojim ti se reći kakvih sve stvari danas možeš pronaći da te ne bi herc strefio. i nije da pratim nego eto slučajno saznam. kao što ćeš i ti saznati ako budeš previše znatiželjna, zato bolje ne čačkaj:lol:
savjet za gadljive: nikad, ali baš nikad nemojte guglati two girls one cup, lemon party ili blue waffel.
ja sam ko marta, ja sam ko marta, ja sam ko marta, neću guglat, neću guglat, neću guglat.
guglam.
BuahahahahaHAHAHA, samo jedna je marta!
Morat cu stavit jednu martu u ajvartar.
Cvijeto, ja se nisam nit trzila na taj post, a kamoli da bih guglala. Makaršta.
Ja sam vec predlozila da se obrise gotovo sve osim prve dvije tri stranice.:angel:
A ja se nikako ne mogu sjetiti poveznice izmedju piplice i wc papira. :( Jedino mi pada na pamet izdojeno mlijeko i maca. Hm.
http://forum.roda.hr/threads/45281-D...-Hallux-valgus
što prije ne javiste ovaj čudotvorni lijek
ja dnevno prolijevam po nekoliko svježih tuta ...:mrgreen: a čukljevi booolee
hahhaa, vidim da su moji čukljevi postali predmet interesovanja, pa i lakog zgražanja ;-)
pa da odgovorim...
događaj sa namakanjem istih desio se pre više od dves leta, tako da se ne sećam tačno koliko sam imala strpljenja da praktikujem gore navedenu metodu. ne predugo, čini mi se, možda mesec dana. no, za zaustavljanje rasta istih čini mi se da su više učinili šolovi separatori za prste. tako da, pinky, nema mesta gađenju, stopalca su mi ostala sasvim dopadljiva! :-)
http://forum.roda.hr/threads/45481-a...light=recesija
Ne čitate o recesiji, tc tc tc tc...
ja sve otvaram linkove u nadi da će me odbiti od toblerona, ali džabe
malo mi je bilo u grlu, ali nedovoljno
Meni je bilo dosta otvoriti link sa blizancima + posteljica, dalje neću.
Ajme ajme zene!
Moram malo ukljuciti usisavac i pocistiti sva skretanja sa teme, do tada kljucam.