O čemu vi? I koji naziv ...gija?ni sveticu nisam skužila. malo sam poglupila.
Meni tu nema misterija. Neki je muški mozak sebi iscenirao da se žene vole odreći i svog užitka i orgazma samo da bi gablecovale njegove izlučevine...Onda je to fino pretočio u film, a kad je krenuo on, onda su ga i drugi slijedili, to je trend. Tako je krenulo i s brijanjem i s anal itd., moda, trend.
Nema veze što će u stvarnom životu naići na 0,001 posto žena kojima je super takva skakajuća bedastoća, štoviše, koje se na to pale i ni za što na svijetu ne bi propustile užinu. Šanse da se ožene takvom još su im i manje, no glumice će sve bez problema odglumiti, i da sa stropa treba visiti, šta sad, trend je trend.
Ja sa samo zapazila taj trend, sjetila sam ga se kad je joe spomenula da sve ne ispljunu, jednostavno mi je palo na pamet kad se već pričalo o hranjivim sastojcima nekih iznutrica i sl.. Nije mi to baš neki misterij.
A da bi za priznanje neke forumašice kako ona tako marendaje svaki dan trebao novi account, slažem se, ne bi se inače smjela pojaviti više tamo na receptima, ima osjetljivih

ni sveticu nisam skužila. malo sam poglupila.