Jooj i ja bi taj film htjela gledati!! Da se bar moze skinuti sa neta!!
Printable View
Jooj i ja bi taj film htjela gledati!! Da se bar moze skinuti sa neta!!
Malamaya se nadam vec rodila :)
hvala cure na odgovorima!
Da bacim oko... Nema novosti :)! Mozda ste se sve porodile :)! Tak sam znatizeljna ko da je idem :lol:
ja jesam! u nedjelju:) nakon cijelonoćnih trudova, koji su ujutro naravno prestali, otišla sam u bolnicu na pregled jer sam morala pošto mi je termin prošao, i stave oni mene na ctg, trudova naravno nema, jedan se samo pojavio ali ne bogznašto jak, i kaže dr. kaj ni vi nam nebute ostali? i požalim se ja njoj kako sam imala opet trudove, pa sad ništa i veli ona, tko zna, možda nas iznenadite. i na pregledu mi kaže najljepšu rečenicu:)) gospođa nam ostaje, otvorena je 5cm!!! čekali smo nekih sat vremena, ali trudova nije baš bilo, pa su mi zbušili vodenjak, krenuli trudovi, rodila za 4 sata. opet mi do samog kraja uopće nisu bili bolni trudovi, lijepo sam ih prodisavala i tek zadnjih pola sata je bilo opako. uglavnom rodio nam se "malac" od 4130g i 52cm. osoblje u merkuru za 5! pusa curke!
Čestitam! Ti rodila kao da to nije niš! Bravo.
Kako si? Jesi li rodila? Nadma se da vise nemas vremena za onu svoju finuu kavicu :)
Evo da se napokon javim, zadnjih dana prije poroda nisam se javljala jer sam već i sebi bila dosadna s pričom "evo, mene tu neki pms trudići peru, ali ništa" :cekam:
Ukratko: napokon se sve pokrenulo u subotu i rodila sam kroz nekih pet sati intenzivnih (čitaj: bolnih :oops: ) trudova, sve je nekako išlo samo od sebe i nisam niti jednom tiskala, mala je sama izašla :zaljubljen:
Sad sam još uvijek na nekom oblaku :-)
čestitam rutvice, baš mi je drago
znala sam da će tako biti :love2:
gdje si rodila?
Čestitam rutvice!! Dobro sam ti napisala da ćeš ti to tako. A lijep je taj osjećaj lebdenja na oblaku, zar ne?
ma beti, taj oksitocinski osjećaj je kao najbolja droga. ovo je vjerojatno već klišej, ali i ja i dragi samo šnjofamo malenu i uzdišemo :lol: gledam ju, pa mi se plače od ljepote i samo bih ju grlila, ljubila :love: doduše sad već plačem i od ragada :sick:, ali trudim se bit velika cura i nosit se s tim i par šavova koje sam zaradila njezinim ekspresnim izletom..
puntice, rodila sam doma, kako sam i željela :yes:
Brzo će proć,i i bol od šavova i ragade. Samo pazi kako ju stavljaš na dojku. Kad bradavice očvrsnu, dojenje će biti pjesma. Velika cura, naravno da si velika, ali smiješ plakati, slobodno :heart:. I plač ulazi u normalu postporođajnog toka.
Baš me zanima, da li si se iznenadila silinom poroda, da li si zamišljala da je to toliko jako? Naravno da ne moraš odgovoriti ako nećeš.
Je bolno, ali je i divno. (Meni nenadmašan događaj.)
nisam se iznenadila, pretpostavljala sam da je bolno :trep: ali da, preplavila me i smlavila ta bol, zapravo njezina neizbježnost. u smislu, možeš se samo prepustiti toj boli da te nosi jer to je naprosto dio tog procesa.. velika lekcija iz prepuštanja, otpuštanja kontrole za mene :-)
da, definitivno nenadmašno iskustvo, dobar izbor riječi..
divno rutvice!
Bravooo! Cestitke od srca :))) decko,curka? :))!
Sad vidim da je curka :))! Oprosti!
bravo rutvice i čestitam ti od srca! svaka čast što si se odlučila na porod kuće:)