Caruska cestitam! Uzivaj do kraja!
Printable View
Caruska cestitam! Uzivaj do kraja!
Pozdrav curke moje.., evo i mene ovdje sa pozitivnom betom. Dosla sam malo ovdje sada dramiti, i nervirati se sta dalje jel sve uredu itd.....
Ne brini :) Pij folnu kiselinu, zdravo jedi, malo vise odmaraj i najvise uzivaj...i sretno! Iskrene cestitke :)
kolka ti je beta i kolko si t?:-D
Eto cure moje, ja danas bila na prvoj kontroli, po ultrazvuku je trudnoća 8+1 - normalna i uredna.
Moje dosadašnje tri trudnoće su bile sve samo ne uredne. Krvarenja, spontani i u trećem pokušaju uz strogo mirovanje dobila sam svojeg malog muškarca. Ovaj put totalno drukčije, uredno od početka, eto nisam do osmog tjedna trebala kod ginekologa (inače sam već bila redovan gost od petog tjedna jer bi krvarila). Uglavnom što se bolova tiče i ja ih imam i to gadne u donjem dijelu kičme. Svaki put je bilo tako, kaj da velim spavanje je nemoguća misija. Eto doc danas kaže da je to full normalno, da mi je maternica položena dosta prema kralježnici i da zato boli. Prenosim savjet svoje doktorice - samo pozitivno razmišljanje, i sve bude super!!!
drago mi je da je sve ok...ja sam danas 7+6 i od samog pocetka sve hvala Bogu ok,sto ti kazes sta se nebi moglo reci sa proslim t....
i ja tako mislim samo pozitiva!!!
podizem malo temu...
ja sutra opet na uzv ,dns sam 8+4 i stiso me izgleda isijas vec tako rano??!!boli me iznad guze i spusta se u guzu sa desne strane tamo di je bebica...
jel moguce da isijas proradi u tako ranoj t?
a spavanje uzas...samo na bokovima i bole me ponoci kao da me neko trga8-)
sutra uzv.....
moze malo vibrica??!!:-)
I šta kaže dr.?
Koliko si t?
Isto kao i ti, 8+5 danas. Sve pet, mrvica 2,36 cm, srce tuce ko ludo, meni samo zeljezo malo nize pa sam dobila Legofer sirup.
Za tri tjedna ponovo kontrola kad cemo raditi test kombiniranog probira.
Jucer sam se vozikala u autu par sati i od sinoc i mene nesto klijesti u krizima... Namazala malo tigrovom i nadam se da ce to i lagane setnjice pomoci.
bravo za mrvicu....
ja danas idem na uzv i sva sam na iglama...cijeluuu noc nisam spavala....
Bit ce sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mene jako bole leđa....sad sam 23 tt i baš me bole :-)
Moram se i ja pridrizit. Jako me bole leda dok nekaj radim npr ocistim cijelu kucu nakon toga me leda ubijaju. Uopce ne znam kaj da radim. Dok vidim da mi nest prljavo muka mi odma.
Ak ne pocistim muci me ak pocistim onda odma i ovo i ovo i ovo i onda se mucim s bolovima
stigla sa pregled...
2.55mm trudna dns 8+5 uzv pokazuje 9+1
sve je ooookkkk!!!!!!
jej, caruška. lijepo je vidjeti kako se zabrinutost pretvara u veliko veselje. sretno i dalje i držim fige da beba nastavi fino rasti.