Mislim da ne.
Treći dan ciklusa i nije došlo do ejakulacije?
Ne. Nemoguće.
Printable View
Sve sam zabrinutija. Posljednja dva dana mokrim svakih pola sata i imam grceve u stomaku. Jel moguce da su to neki od simptoma trudnoće 11 dana nakon spolnog odnosa? hvala unaprijed na odgovoru!
Ja sam ti trudna sest mjeseci i nikad nisam mokrila svakih pola sata, a simptomi trudnoce su mi se pojavili kad sam vec bila dobrano trudna (vise od dva mjeseca). Tako da 11 dana nakon spolnog odnosa sumnjam da imas simptome trudnoce. Mozda je u pitanju kakva infekcija ili nesto slicno. To je ono sto ja mogu reci.
Hvala vam puno na odgovorima, nadam se da ce sve biti u redu onda
Znaci ovako imala sam hajmo reci sex sa deckom zadnji dan menstruacije... On nije ejakuirao u mene i nije do kraja stavio nego negdje manje od pola, i to je trajalo manje od minutu... Dalje smo se nastavili zadovoljavati rukama...
Malo me strah jer stomak mi je malo nadut e sad trebam dobiti za 5 dana jer mi je ciklus redovit ( nekad dan gore dole ) ii jel postoji ikakva mogucnost za trudnocu ?
Da li je moguca trudnoca drugog dana u toku menstruacije ako je dečko ejakulirao?
imala sam u nedjelju spolni odnos sa deckom.. menstruaciju sam dobila 21.12. i tad mi je bio peti dan menstruacije.. bila je samo u tragovima. ejakulirao je u mene... plodni dani bi mi trebali poceti 1.1. a ovulacija 6.1.... htjela bi popiti escapelle tabletu ali se bojim posljedica ukoliko je vec doslo do oplodnje... i kolika je uopce sansa da ostanem trudna...ciklusi su mi redoviti variraju od 28-31 dan i traju 5 dana maksimalno... molim odgovor!
hvala...
imala sam u nedjelju spolni odnos sa deckom.. menstruaciju sam dobila 21.12. i tad mi je bio peti dan menstruacije.. bila je samo u tragovima. ejakulirao je u mene... plodni dani bi mi trebali poceti 1.1. a ovulacija 6.1.... htjela bi popiti escapelle tabletu ali se bojim posljedica ukoliko je vec doslo do oplodnje... i kolika je uopce sansa da ostanem trudna...ciklusi su mi redoviti variraju od 28-31 dan i traju 5 dana maksimalno... molim odgovor!
hvala...
Šansa za trudnoću u tvom slučaju je poprilično mala, ali ipak postoji.
O toj tableti ne znam. To trebaš pitati liječnika ili ljekarnika, ako želiš biti sigurna u djelovanje.
Ja sam baš tako ostala trudna sa prvim djetetom....
Drage moje evo i ja sam u maloj dilemi...ili bih vise zeljela biti :)
Naime, iako jos ne planiranamo trudnocu, s deckom prakticiram metodu prekinutog snosaja kao kontracepciju..medjutim, razgovarali smo o tome i s bebacom smo svakako ok (ako se dogodi tako neplanirano), medjutim kao planiramo to bas kada se odlucimo na ozbiljniji korak (barem za pocetak da zivimo skupa), ali jaaaaaa bih zeljela bebaca tako jaako :yes: Kako smo u vezi na daljinu ne mozemo prakticirati odnose cesto, pa se to dogodi na neke zbunjene dane...tako tipa, prosli mjesec kada su meni (kalendarski!) trebali biti plodni dani, odnosno tocno dan ovulacije, imali smo odnos navedenom metodom..medjutim, ovaj mjesec sam dobila menstruaciju. Tocno prvi dan menstruacije smo se vidjeli iiii jeli, imali smo odnos do kraja, odnosno ejakulirao je u mene. Znaam da su jako male sanse za trudnocom prvi dan menstruacije, ali ja nekako se sve nadam (ili sebe uvjeravam)...inace mi menstruacija traje 6 dana, i to prva tri dana je inace obilata, dok mi tek zadnji dan bude smedja krv, kao ciscenje maternice. Medjutim, dan nakon tog odnosa, meni je prakticki menstruacija stala. Ono, sve nekako oskudno ( da ne mijenjam uloske radi higijene, mogla sam slobodno cijeli dan isti nositi). Treci dan mi je vec stala i tek predvecer mi je krenuo taj smedji iscjedak koji je trajao mozda jos dan-dva.
Pomislila sam mozda da je to bila lazna menga, ali svakako nisam kupovala test jos jer mi je kao trajala. Ovih dana ga planiram uzeti (da provjerim taj zadnji put metodom prekinutog snosaja). Nego, moje pitanje vama je, smatrate li da se mozda neki mali spermic izborio s mjesecnicom :yes: i da postoji mogucnost da ostanem trudna od toga? I nakon koliko mislite da napravim test (s obzirom na odnos prvi dan mjesecnice)?
I takodjer, ako ima koja trudnica s tim iskustvom o prakticki prestanku menstruacije nakon odnosa tijeko
Osobno smatram da su male sanse za T.
Neke cure su pisale da su tako ostale T i uvijek postoji sansa da se dogodi, ali vrlo mala.
Dali je moguce zatrudnjeti u vrijeme prvog dana menstruacije aa da je decko umao 3 puta svrsavanje u mene??
Dali je moguce zatrudnjeti u vrijeme prvog dana menstruacije aa da je decko u mene svrsio 3 puta?
moguće je, da
Jel bas moguce koliko je sigurno da bi mogla ostat trudna??
Nije baš jako vjerojatno, ali da je moguće, moguće je
čekaj, vi ozbiljno odgovarate na ova pitanja koja se uče u osmom razredu osnovne škole ????????
Draga maria, mozda se netko stvarno samo sprda, ali mozda i stvarno treba pomoc. Ja sam protiv svakog oblika osudivanja.
I smatram da su ove grubosti potpuno nepotrebne na ovom forumu.
pa mislim da dosta ljudi zaista smatra da je nemoguće zatrudniti za vrijeme menstruacije, uostalom mnogi kao kontraceptivnu metodu koriste i praćenje plodnih i neplodnih dana i po tome odlučuju hoće li još nešto koristiti od zaštite
i teoretski znaju da nije sigurno, ali smatraju to za dovoljno sigurno
što je ok ako ti je opcija da se "zalomi" ok
Jesu li ti menstruacijski ciklusi redoviti? Koliko dana traju? Osjećaš li inače ovulaciju kada nastupi? Kada očekuješ sljedeću menstruaciju, tj. kasni li ti ovaj ciklus? To su pitanja na koja moraš odgovoriti prvo sebi, a onda i ovdje ako želiš malo upučeniji odgovor.
Inače malo o "prirodnim metodama" čisto ako se markiralo taj sat u školi: https://www.zdravobudi.hr/clanak/160...dni-dani-2-dio
Ne znam koliko imaš godina, ali ako ste mlad i djeca nisu trenutno u planu, molim te pogledaj neke od drugih metoda kontracepcije koje su ti na raspolaganju. Dogovori se s dečkom što ćete poduzeti, nemoj da to bude "tvoja briga". Uz to bih vam preporučila korištenje kondoma, jer oni jedini uz to što su kontracepcijsko sredstvo štite od spolno prnosivih bolesti. I to s rezervom, jer nisu 100% učinkoviti i po tom pitanju, ali bolje nego ništa.
Niti jedno sredstvo za sprečavanje neželjene trudnoće nije 100 % učinkovito!
grubost je ukazati na očito ???? svašta.
Nemoj razbijati glavu marija, nekim ljudima nije dopušteno učiti o spolnosti jer seks fuj fuj. Vidjela si Ilčića & co.
Mozete mi pomoc znaci menstruacija mi je pocela 21.1 a ja i decko smo imali spolne odnose 23.1 i svrsio je u menee a ja imam redovan ciklus traje 30 dana pa me zanima jel moguce ostat trudna plizz odgovorit neko brinem se
Pitanje,
Spolni odnos sam imala poslijednji dan menstruacije ( nezasticeni, bez ejakulacije)
Kasnije sam redovno dobila mjesecnicu no bila je slabija i malo narandzasta( procitala sam da je narandzasta boja znak infekcije), boljele su me grudi ali normalno prije menstruacije ko i uvijek, bolove prije menstruacije imam uvijek i ovoga puta su bili, ali pored toga sada nakon imam bolove u trbuhu. Bude mi ponekad muka i umor me hvata no ne znam mogu li to sve povezati sa mogučnošću trudnoće ili je sve od stresa jer sam takoder nedavno izasla iz veze i pod velikim sam stresom i zivcanim slomom pa me zanima vaše mišljenje kolika je mogućnost da sam trudna, hvala unaprijed.