imala sam u nedjelju spolni odnos sa deckom.. menstruaciju sam dobila 21.12. i tad mi je bio peti dan menstruacije.. bila je samo u tragovima. ejakulirao je u mene... plodni dani bi mi trebali poceti 1.1. a ovulacija 6.1.... htjela bi popiti escapelle tabletu ali se bojim posljedica ukoliko je vec doslo do oplodnje... i kolika je uopce sansa da ostanem trudna...ciklusi su mi redoviti variraju od 28-31 dan i traju 5 dana maksimalno... molim odgovor!
hvala...

Odgovori s citatom
Kako smo u vezi na daljinu ne mozemo prakticirati odnose cesto, pa se to dogodi na neke zbunjene dane...tako tipa, prosli mjesec kada su meni (kalendarski!) trebali biti plodni dani, odnosno tocno dan ovulacije, imali smo odnos navedenom metodom..medjutim, ovaj mjesec sam dobila menstruaciju. Tocno prvi dan menstruacije smo se vidjeli iiii jeli, imali smo odnos do kraja, odnosno ejakulirao je u mene. Znaam da su jako male sanse za trudnocom prvi dan menstruacije, ali ja nekako se sve nadam (ili sebe uvjeravam)...inace mi menstruacija traje 6 dana, i to prva tri dana je inace obilata, dok mi tek zadnji dan bude smedja krv, kao ciscenje maternice. Medjutim, dan nakon tog odnosa, meni je prakticki menstruacija stala. Ono, sve nekako oskudno ( da ne mijenjam uloske radi higijene, mogla sam slobodno cijeli dan isti nositi). Treci dan mi je vec stala i tek predvecer mi je krenuo taj smedji iscjedak koji je trajao mozda jos dan-dva.