Zuska prvotno napisa
Čistilice idu na preporuku, tako ju je meni preporučila frendica kojoj je ona čistila ured, a ja sam nedavno našu tetu preporučila frendici koja je pucala jako dugo (teška priča) i zadovoljna je s njom. Teta si voli malo popričati, ali onda odradi svoje, pouzdana je i fleksibilna, imam potpuno povjerenje. Ali u manjoj sredini lakše je doći do pouzdanih ljudi, tako mi se čini.
Nego, u više navrata se ovdje spominjao psiholog (što je i razumljivo, s obzirom da je topic o modernom dobu :)). Većina mojih frendica pa i pokoji frend iz raznih većih i manjih gradova odlazili su kod psihologa, većina kad su bili u fazi prelaska iz dvadesetih u tridesete, mnogi su rješavali neke probleme s roditeljima, samopouzdanje i sl. Nisam ni znala da je to kod nas uzelo toliko maha, nitko se ne hvali s time, ali kad se počne pričati, svi su bili. Meni to nikad nije palo na pamet, ali sam se nakon rođenja svoje bebice počela prisjećati nekih stvari i preispitivati događaje i reakcije svojih roditelja i počela sam osjećati da mi treba razgovor sa psihologom.
Sad sam manje u tom filmu, uspjela sam se nekako posložiti, ali i dalje mislim da bi mi dobrodošao, čisto da pospremim neke negativne emocije koje mi se jave kad pogledam u djetinjstvo.
Koliko vas je bilo kod psihića i je li vam to pomoglo (ako želite o tome)? I je li vam okidač za preispitivanje bilo rođenje djeteta?
Ovo drugo me posebno zanima jer je mene dugo pucao koktel raznoraznih osjećaja, šibalo me sve u 16...ludilo ljubavi prema bebici plus hrpa drugih osjećaja prema sebi, partneru, starcima...preispitivanje, vraćanje, analiziranje, plakanje...uh...nadam se da je to iza mene.