pa on je to i radio kad se ljutio...kažem taj leptirić nije sasvim kak spada, al Sabol kaže da je sve ockej...pa što onda dalje ... evenutalno kontrola za 3mj...
Printable View
pa on je to i radio kad se ljutio...kažem taj leptirić nije sasvim kak spada, al Sabol kaže da je sve ockej...pa što onda dalje ... evenutalno kontrola za 3mj...
.... a ja mislio da se izvijao iz čista mira...
Onda si napravila sve što si mogla. Možda i više, ali nema veze. Oprez nije na odmet
ajd dobro...a "leptirić"....znaš o čem govorim?!
Mama zmaj daj si mira :) ,dijete ti je super,kao što sam se i nadala a i najbitnije,što je potvrdio i doktor.Baš sam čekala tvoj izvještaj od Sabola jel kao što rekoh i moja N se tu i tamo izvija u ljutnji.Postoje izvijanja koja izgledaju puno drugačije od ovih što rade zdrava djeca,pa ih nemoj miješati.Što više čitamo o raznim stvarima počinjemo si umišljati stvari koje niti ne postoje,kao i svi brižni roditelji.Da doktor imalo sumnja u zdravlje tvog djeteta odmah bi ti rekao i preporučio neke vježbe.Zato,opusti se i uživaj u napretku svog bebača! :love: Šta je leptirić?
leptirić...koliko ću ja moć laički objasnitu: neki dijelovi u mozgu mislim zaduženi za pokrete, upravo u obliku krila leptira. odtud taj popularni naziv...sad, ima određen oblik kakav bi trebao biti...uzv mozga se vidi kakvo je stanje...ak ni dobro, postoje neke vježbice kojim potičeš mozak da neke pričuvne stanice pošalje na misto leptira....tak otprilike...mom malom leptirić nije idealan, al je Sabol kliničkim pregledom (što sve mali radi rukama, nogama, komunikacija...)zadovoljan....pa onda valjda ne trebam glavu razbijat
jel mujice???