-
anki...nisam se javio....u gužvi sam..
isprike, isprike!!
pante se stavljaju sa posebnim svrdlom...cca 100 kn
a oni šarafići na pantama služe za podešavanje....
piece of cake...
cijena mojeg uratka...iskreno ne znam
materijal me koštao cca 500 kn (imam za još jednu stolicu) a rad, ne znam, ja to radim iz gušta kad mi dođe (čitaj: kad me ženica potjera)
FYI. ni stol ni tolica nemaju niti jedan komadić metala, samo drvene tiple i ljepilo. (kak su delali stari majstori)
a što se tiće općeg dojma, ja sam zadovoljan s obzirom na to da delam na podu u dnevnom boravku.
-
takav rad poskupljuje gotov proizvod. pedanterija s pokrićem.
može li se to platiti?
-
sve ok vučko ;)
ma znam za svrdlo, ali ne znam da li mi se to isplati kupovati za 2 pante...nekad su to bušili u furniru...moram projveriti da li još uvijek..
nama je problem namjestiti ladice da savršeno stoje jer imamo one koje upadnu u okvir elementa pa se i najmanji pomak vidi iz aviona... :(
-
apricot...znaš i sama kaj košta ručni rad...vidi samo Rolls Royce, isto ručni rad....
ali ovo je nešto drugo, ovo se radi sa srcem (za moje srčeko)
anki...meni se isplatilo kupiti ga...fi 22 ili 25 mm moram provjeriti...al mogu ti posuditi ak ti treba (sa ili bez bor-mašine)
-
anki, buse u furniru, elgradu, iverpanu... ma svuda
-
u elgradu ne :/
tam samo režu...bar su nama tak rekli...
-
ima u dvoristu kod elgrada u podaupskog natpis 'busimo rupe za pante'. to mozda nije u elgradu, ali je tamo
-
ja bila u ovom na jarunu :P
hvala, bum išla vidjeti.
-
Mi smo sve ovdje kupili. jako smo bili zadovoljni, sve buše...i još nam dali popust, mislim izborila se ja ;-)
Siže Kupres
http://www.sizekupres.hr/defaultstranica.asp
-
Zli Vuče, ovo je kao iz bajke...
-
Pre pre divno
svaka cast!
-
Mamajosmalo i Zlivuce, svaka cast! klanjam se
-
zlivuce svaka čast! samo treba dobra motivacija - tu naravno ne mislim na ženu nego na malog anđelka kojem se to radi...
i mi smo baš u radovima, trebam stolara koji bi napravio ormare u knaufu, knauf spreman, samo treba složiti ormar i klizna vrata. znate nekoga?