A kojim danom ste bili i u koje vrijeme
Printable View
Subota navecer. Cini mi se da se otvara tek u 4 popodne.
znači vikend je turbo krcat
Nažalost ništa od toga, izbile kozice :-(
Mi smo bili u Gradu Djeda Mraza, u obilasku. Klincima je bilo fora, slusali su vilenjaka i jako im se svidio sam Djed Mraz na kraju.
Ja sam onako, ne bas odusevljena. Zamisljala sam to malo vecim, one stanice u obilasku su mi previse zbijene jedna uz drugu. Kod Djeda se puno vremena izgubi na slikanje sve djece s njim, ali ok, ostali malo istrazuju onaj prostor.
A i na kraju je jako malo vremena da djeca sama vide sto ih zanima, samo onoliko koliko treba da se vratis do ulaza. Steta.
Trebalo bi trajati duze od pola sata, a s obzirom na cijenu i moglo bi.
nisam bila jer mi je ostavilo dojam preskupog amerikaniziranog bljestavila
dosli smo do ulaza, vidjeli cijene i guzvu, okrenuli se i otisli
ipak zao mi je sto nismo bili,sigurno bi mu bilo zanimljivo, al radije bi ga odvela na zive jaslice pred katedralu
Apsolutno se ne slažem sa onima koje kažu da bi radije ostavile djecu na asfaltu dva mjeseca po ljeti teti čuvalici ili u privatni vrtić radije nego baki i djedi koje dijete poznaje...
Osobno sam bila u vrlo sličnoj situaciji jer radim odgovoran posao u privatnika i nisam mogla priuštiti da odem na mirovanje ili da uzmem godišnji ljeto prije vrtića...bila sam užasno jadna a baka se sama ponudila da čuva dijete dva mjeseca dok ne krene u vrtić.
Ta dva mjeseca su bila užas za mene ali dijete je bilo zbrinuto, zdravo, zadovoljno, naučio je jesti samo sa godinu dana jer se baka posvetila bolje nego što bi neka teta čuvalica il pogotovo privatni vrtić ...Prvu godinu vrtića nije bio nijednom bolestan a da ne govorim da uopće nije trebao ni proći navikavanje... prošli smo ga zbog teta više...
Ljudi su mi znali komentirati i to uglavnom oni koji su bili slobodni to ljeto jer rade posao koji nije mog tipa ili koji imaju babe i dede na raspolaganju u gradu kojem žive...
Sad kad gledam nakon 5 godina napravila sam najbolju stvar za svoje dijete, nisam bila sebična da ga imam pored sebe (jer i ne bi bilo kad smo i ja i muž cijeli dan na psolu) a da dijete cijeli dan stoji u stanu pod klimom jer ne može van od vrućine i ne bi uopće imala takvu tugu i krivnju drugi put...ta dva mjeseca su ipak samo dva mjeseca i da se radilo o periodu više od pola godine razmislila bi o drugoj opciji ali vrijeme je bilo prekrasno i na moru je bio na čistom zraku, jeo zdravu hranu i napredniji je od svih vršnjaka koje majke opsesivno čuvaju, ne daju jedne sekunde od sebe, spavaju s njima dan danas...
Žene, dajte ohladite malo...i get a life.