Može ići muž, ne plaća se ništa. Meni je bilo zanimljivo i korisno na tečaju. Samo, nazovi ih, čini mi se da počinje uvijek prvi ponedjeljak u mjesecu. Negdje gore iznad sam napisala na koji broj telefona.Citiraj:
sanjci prvotno napisa
Printable View
Može ići muž, ne plaća se ništa. Meni je bilo zanimljivo i korisno na tečaju. Samo, nazovi ih, čini mi se da počinje uvijek prvi ponedjeljak u mjesecu. Negdje gore iznad sam napisala na koji broj telefona.Citiraj:
sanjci prvotno napisa
Ja sam bila na tečaju u domu zdravlja, a jučer sam krenula na tečaj u bolnici. Po meni su osnovne razlike to što su u domu zdravlja patronažne i što se nekako više govori o samoj trudnoći ( prehrana, odijevanje, vježbe za trudnice i sl ).Da sam znala za tečaj u domu zdravlja vjerovatno bih išla ranijoj fazi trudnoće i zbilja bih ga preporučila jer je baš lijepo i poučno. Dok su u bolnici primalje i liječnici i puno više će se govoriti o samom porodu i vježbe disanja i sl. Jučer smo išli u obilazak rodilišta i meni se čini da je to baš dobro - vidjeli smo tek rođenu bebu :D ( bila je preprepredivna ), kadu, stolčić, sobe u kojima ćemo boraviti sa bebama i sl. Meni se jako svidjelo.
Bok,
Da li netko zna kad počinju tečajevi u Rijeci, da li nekog određenog dana u mjesecu? I da li netko ide sad u veljači i da li je taj već krenuo.
Hvala!
Najbolje je nazvati pa pitati.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
U Domu zdravlja počinje prvi ponedjeljak u mjesecu, ja mislim - imaš malo iznad gore moj post sa informacijama.Citiraj:
Mea prvotno napisa
A u bolnici znam da počinje 09.02., u ponedjeljak, u 16 sati. Trebala bi se prijaviti telefonom, i trebala bi biti barem 28 tjedana trudna.
Ja sam bila na tečaju u prvom mjesecu, i kad sam došla prvi dan, skužila sam da je puno njih došlo koje uopće nisu prijavljene, a bilo je i onih koje su definitivno manje od 28 tjedana trudne (bila je jedna koja je valjda tek skužila da je trudna, potpuno ravan trbuh ;) )
Cure puno hvala na informacijama!
Pozdrav
Marie - imam još jedno pitanje, ti si u prvom mjesecu bila na ovom tečaju od Kbc-a ili u domu zdravlja?
U prvom mjesecu sam bila u KBC-u, a u Domu zdravlja sam bila u 11. mjesecu, mislim.Citiraj:
Mea prvotno napisa
Tečaj u KBCu je super, ja sam za sad zadovoljna, ako imate prilike prijavite se svakako. :)
Pozdrav,
M.
Podižem, nije vezano uz tečaj ali sam danas čula ( za mene nažalost kasno) da se vježbe za trudnice održavaju u klinici Medic-Spa, to je negdje u centru grada ( Wenzelova mislim) pa ako koga zanima.....
:)
Podižem, nije vezano uz tečaj ali sam danas čula ( za mene nažalost kasno) da se vježbe za trudnice održavaju u klinici Medic-Spa, to je negdje u centru grada ( Wenzelova mislim) pa ako koga zanima.....
:)