Re: PARKOVI ZA DJECU I PSI!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by sladjanaf
pa jel ti pas doživi traumu od dječjeg žnjaranja? ja mislim da se tvoja i situacija koju je opisala Inja55 uopće ne mogu usporediti.
naavno da pas moze dozivjeti traumu od djecijeg maltretiranja, sto nije nikome dozvola da dozvoli psima da maltretira bilo koga, djecu, odrasle, druge pse ili bilo koju drugu zivotinju
postoji u lovcu suzavac za pse, ja ga nosim u dzepu kad sebastian i ja setamo svoje pse, u 2 navrata sam ga morala upotrijebiti jer su nam se na nas zaletali zapusteni psi ciji se vlasnici nisu pretjerano uznemiravali zbog toga sto pas krece na kolica ili na moje pse ali im je smetalo kad ja to pokusavam zaustaviti.
sad sam se jos sjetila kad sam bila trudna i kad sam digla martu (kuju) na ruke da joj neki pes nemre prici i postavila kojleno da nemre skakati po meni da me vlasnica od psa kad sam se okrenula i otisla s ledja napala pa sam ju u naletu pomracenja uma skoro zadavila
postoji u lovcu suzavac za pse,
wow!
to ja hoću!!!!
ljudi, rasprava krenula u neželjenom smjeru. ja pitam kako pomoći traumatiziranom djetetu?
ražalosti me kad čujem da tamo nekakva kakti djeca budu nekulturna prema psu pa ih napadnu. pa zar su zaslužila da ih pas napadne. mislim da to nije zaslužilo najnekulturnije dijete ovoga svijeta ako takvo uopće postoji!!!!!
to je ista spika kao i kad netko veli da je žena zaslužila da bude silovana jer je izazivala!
danas u večernjem čitam naslov da je dijete u splitu izgriženo od nekakvog pesa!!!!
prestrašno!!!
ne znam sad tko se opet zakačio na moju izjavu bedasti vlasnici pa molim da se pročita objašenjenje prije nego se komentira.
i voljela bi da se ovdje ne javljaju ojađeni vlasnici pasa koji se ne znam zbog čega osjećaju da se moraju braniti jer svi odreda čiste za svojim psima i vode ih na lajni, barem tako tvrde a mi nemamo razloga ne vjerovati.
to bedasti je bilo adresirano na sve nemarne vlasnike pasa ovoga svijeta jer drže pse u nehumanim uvijetima i prvi put ih vode u šetnju oko 6 popodne kad dođu s posla.
vrijeska, rado bi tu ženu prijavila al ne znam jel ima smisla kad joj ne znam ime. mogu reći samo tamo neka od neki dan!
i opet pitam!
kako pomoći dijetetu koji se jezivo boji pasa, a ja moram priznati da kad čitam ovakve natpise i mene počne hvatati strah!!!
Quote:
Originally Posted by Inja55
i voljela bi da se ovdje ne javljaju ojađeni vlasnici pasa koji se ne znam zbog čega osjećaju da se moraju braniti
Onda nas nemojte tražiti savjet kako da se dijete riješi straha od pasa ako se ne smijemo javljati na topic. 8)
Quote:
Originally Posted by stray_cat
postoji u lovcu suzavac za pse, ja ga nosim u dzepu kad sebastian i ja setamo svoje pse, u 2 navrata sam ga morala upotrijebiti jer su nam se na nas zaletali zapusteni psi ciji se vlasnici nisu pretjerano uznemiravali zbog toga sto pas krece na kolica ili na moje pse ali im je smetalo kad ja to pokusavam zaustaviti.
Stvar se zove papar-sprej zbog kapsicina - ljute tvari iz paprike, a od suzavca se razlikuje po tome što ne izaziva trajne posljedice. Postoji domaći proizvođač ;)
Quote:
Originally Posted by Davor
Alternativa je papar-sprej, jednako djeluje na pse i debilne vlasnike.
Uostalom, ako je to normalna stvar u džepu vlasnika pasa, onda sam fakat kreten što ga još nisam kupio. Sprejčić je mali i stane i u najmanju torbicu. Navodno je u stanju zaustaviti i pobješnjelog medvjeda.