Koliko su kostali?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Jer mene ovdje traze cca 60 Eura za komplet skijaske hlace + jaknu, broj 104.
Printable View
Koliko su kostali?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Jer mene ovdje traze cca 60 Eura za komplet skijaske hlace + jaknu, broj 104.
Sve to ovisi koliko ce zima biti hladna. Meni je vec sad muka kad se sjetim sta me ceka... Tu su zime ledene,-15 je normalno,a zna biti i hladnije. Moja Buba vec sad nosi skafander,a ispod sramplice pa vunene carapice,takoder ima i navlaku za kolica..a tek je 10.mj. :(
NE;mislim da si krivo skužila - pedica je davala prednost dugim gaćama pred "štramplicama", a ja sam komentirala da mi duge gaće + čarape dođu na isto kao i "štramplice"Citiraj:
makita prvotno napisa
Pitanje ako ste naručivali iz Quelle-a
Kakve su im veličine? Koliko vidim imaju 74-80 pa onda od 86-92.
Moja curica inače nosi 80 (zadnje mjerenje 75cm) a stvari iz H&M 74-80 su joj malo velike.
Ne bih htjela uzeti 80 pa joj bude malo a opet bi joj 86 bilo preveliko..
Opet ja, al stvarno ke zanima. Vezano za hulahope i duge gaće, jel netko ima ideju zašto pedijatri preferiraju duge gaće za dječake?
nisu gore uske.
isto kao što se i odraslima preporučuju bokserice a ne slipovi
Mozda sam pricam bezveze,al ne povezuje li se janjeca koza s SIDS-om?
nemam pojma.
ovdje se govori o "velikoj" djeci.
za malu bebu mi ne treba janjeća koža jer ju nosim u marami, a ne vozim u kolicima usred zime :mrgreen:
pa tako negdje 20 eura jakna i 20 eura hlače....Citiraj:
Elly prvotno napisa
kod nas ima u h&m, hlace su skijaske i kostaju 20 euraCitiraj:
tanja_b prvotno napisa
mi smo prve godine koristili original vrecu od kolica i savrsena je, jer se pere u ves masini susi u susilici. ove zivotinjske koze mi kao prvo zvuce preokrutno, nemrem si zamislit malog da sjedi na mrtvoj zivotinji
E vidis,ima nas koji su vozili. I to sto sling nisam otkrila prije ce me izjedat do kraja zivota. Al sva sreca moja bebica je hladnocu super podnosila,pa nije zabadava napol estonka. ;)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
kupili smo hlace (skijaske, nepropusne) u h&m i samo bi pohvalila da ih se moze susiti u susilici
imali smo i srece sa bojom pa smo nabavili crni (jos su bili gnjusno zeleni i vristece narandzasti u kombinaciji za decke)
za cure su naravno imali citavu paletu svih boja, cak i kombinacije sa cvijeticima
Hvala na informaciji - sve mi se cini da cemo mi brzo u H&M. :DCitiraj:
stray_cat prvotno napisa
podižem temu!
gdje se može kupiti ski hlače za dijete od dvije god, br.92 ili 98, znači ne skafander jednodijelni nego baš odvojeno hlače i jakna.
gdje god sam pitala ili imaju skafandere za manju djecu ili odvojeno ali teko od 3 godine na više.
zarrin, pridružujem se temi. htjela bih naći hlače za snijeg broj 80. skafander imamo, jaknu imamo, ali hlače nigdje naći
Ej, cure!:-)
Ja danas provela popodne trazeci (Varazdin)...imate odvojeno hlace u ciklama i sivoj boji u Intersportu,od broja 92, nema manjih. Ne znam jel smijem reci cijenu...Nama su malo prevelike, pa cure saljite informacije! ;)
evo javljam da sam danas našla hlače - kod sebe u kvartu. u dućanu Tom i Jerry na Malešnici, IBM kod Ghetaldusa. Ima 74/80 i 86/92 - po 70 kuna!!!
podižem temu...Naš T. ima 3 mjeseca i lagano se pripremamo za šetnje po našoj 1. zimi.Zanima me vaša iskustva sa navlakama za kolica (imamo Maclarenova,techno XLR)...da kupujemo ili ne
Mi smo ih dobili s kolicima (MacL. za blizance) i stvarno smo ih iskoristili. Zakopčaš do kraja i nema zime. I ne trebaš nikakve zimske hlače, debele jakne i sl. Koristili još dugo u proljeće, samo ga manje obućeš kako je vani toplije.
I Ana se vozila u Techno XLR. Footmuff koji je u kompletu s kolicima je stvarno odličan. Ona je rođena u siječnju i kolica smo koristili od prve šetnje.
Zanima me nesto, jel vi u te zimske vrece za kolica stavite dijete u cipelama ili ih skinete prije?