Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: navlaka za zimu i skafanderi

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    za malu bebu mi ne treba janjeća koža jer ju nosim u marami, a ne vozim u kolicima usred zime
    E vidis,ima nas koji su vozili. I to sto sling nisam otkrila prije ce me izjedat do kraja zivota. Al sva sreca moja bebica je hladnocu super podnosila,pa nije zabadava napol estonka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupili smo hlace (skijaske, nepropusne) u h&m i samo bi pohvalila da ih se moze susiti u susilici

imali smo i srece sa bojom pa smo nabavili crni (jos su bili gnjusno zeleni i vristece narandzasti u kombinaciji za decke)

za cure su naravno imali citavu paletu svih boja, cak i kombinacije sa cvijeticima

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    kupili smo hlace (skijaske, nepropusne) u h&m i samo bi pohvalila da ih se moze susiti u susilici

za cure su naravno imali citavu paletu svih boja, cak i kombinacije sa cvijeticima
    Hvala na informaciji - sve mi se cini da cemo mi brzo u H&M. :D

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

podižem temu!

gdje se može kupiti ski hlače za dijete od dvije god, br.92 ili 98, znači ne skafander jednodijelni nego baš odvojeno hlače i jakna.
    gdje god sam pitala ili imaju skafandere za manju djecu ili odvojeno ali teko od 3 godine na više.

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zarrin, pridružujem se temi. htjela bih naći hlače za snijeg broj 80. skafander imamo, jaknu imamo, ali hlače nigdje naći

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ej, cure!

Ja danas provela popodne trazeci (Varazdin)...imate odvojeno hlace u ciklama i sivoj boji u Intersportu,od broja 92, nema manjih. Ne znam jel smijem reci cijenu...Nama su malo prevelike, pa cure saljite informacije!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mamatobe prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, cure!

Ja danas provela popodne trazeci (Varazdin)...imate odvojeno hlace u ciklama i sivoj boji u Intersportu,od broja 92, nema manjih. Ne znam jel smijem reci cijenu...Nama su malo prevelike, pa cure saljite informacije!
    mi kupili jučer u intersportu u arena centru,199kn,i bilo je od broja 86 na više. ako kome pomogne!

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo javljam da sam danas našla hlače - kod sebe u kvartu. u dućanu Tom i Jerry na Malešnici, IBM kod Ghetaldusa. Ima 74/80 i 86/92 - po 70 kuna!!!

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

podižem temu...Naš T. ima 3 mjeseca i lagano se pripremamo za šetnje po našoj 1. zimi.Zanima me vaša iskustva sa navlakama za kolica (imamo Maclarenova,techno XLR)...da kupujemo ili ne

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi smo ih dobili s kolicima (MacL. za blizance) i stvarno smo ih iskoristili. Zakopčaš do kraja i nema zime. I ne trebaš nikakve zimske hlače, debele jakne i sl. Koristili još dugo u proljeće, samo ga manje obućeš kako je vani toplije.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I Ana se vozila u Techno XLR. Footmuff koji je u kompletu s kolicima je stvarno odličan. Ona je rođena u siječnju i kolica smo koristili od prve šetnje.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Zanima me nesto, jel vi u te zimske vrece za kolica stavite dijete u cipelama ili ih skinete prije?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •