E vidis,ima nas koji su vozili. I to sto sling nisam otkrila prije ce me izjedat do kraja zivota. Al sva sreca moja bebica je hladnocu super podnosila,pa nije zabadava napol estonka.Lutonjica prvotno napisa
![]()
E vidis,ima nas koji su vozili. I to sto sling nisam otkrila prije ce me izjedat do kraja zivota. Al sva sreca moja bebica je hladnocu super podnosila,pa nije zabadava napol estonka.Lutonjica prvotno napisa
![]()
kupili smo hlace (skijaske, nepropusne) u h&m i samo bi pohvalila da ih se moze susiti u susilici
imali smo i srece sa bojom pa smo nabavili crni (jos su bili gnjusno zeleni i vristece narandzasti u kombinaciji za decke)
za cure su naravno imali citavu paletu svih boja, cak i kombinacije sa cvijeticima
Hvala na informaciji - sve mi se cini da cemo mi brzo u H&M. :Dstray_cat prvotno napisa
podižem temu!
gdje se može kupiti ski hlače za dijete od dvije god, br.92 ili 98, znači ne skafander jednodijelni nego baš odvojeno hlače i jakna.
gdje god sam pitala ili imaju skafandere za manju djecu ili odvojeno ali teko od 3 godine na više.
zarrin, pridružujem se temi. htjela bih naći hlače za snijeg broj 80. skafander imamo, jaknu imamo, ali hlače nigdje naći
Ej, cure!
Ja danas provela popodne trazeci (Varazdin)...imate odvojeno hlace u ciklama i sivoj boji u Intersportu,od broja 92, nema manjih. Ne znam jel smijem reci cijenu...Nama su malo prevelike, pa cure saljite informacije!![]()
evo javljam da sam danas našla hlače - kod sebe u kvartu. u dućanu Tom i Jerry na Malešnici, IBM kod Ghetaldusa. Ima 74/80 i 86/92 - po 70 kuna!!!
podižem temu...Naš T. ima 3 mjeseca i lagano se pripremamo za šetnje po našoj 1. zimi.Zanima me vaša iskustva sa navlakama za kolica (imamo Maclarenova,techno XLR)...da kupujemo ili ne
Mi smo ih dobili s kolicima (MacL. za blizance) i stvarno smo ih iskoristili. Zakopčaš do kraja i nema zime. I ne trebaš nikakve zimske hlače, debele jakne i sl. Koristili još dugo u proljeće, samo ga manje obućeš kako je vani toplije.
I Ana se vozila u Techno XLR. Footmuff koji je u kompletu s kolicima je stvarno odličan. Ona je rođena u siječnju i kolica smo koristili od prve šetnje.
Zanima me nesto, jel vi u te zimske vrece za kolica stavite dijete u cipelama ili ih skinete prije?