Rekao bi Mujica da te perew paranoja, jelte
Printable View
Primum non nocere? Onda nemojmo apsolutno ništa daditi, jer apsolutno svaki postupak nosi rizik.
Samo u tom slučaju nocere-amo jako, jako, jer ne raditi ništa znači prepustiti se sudbini i biti kriv (u ovom slučaju) za bolesti koje će nastati i posljedice tih bolesti. A psoljedice bolesti su dokazano češće i tee nego posljedice cijepljenja.
Ne raditi ništa je put kojim bi krenuo netko tko se boji jer ne zna što je bolje.
Onaj tko zna što je bolje je dužan odabrati bolje.
Pa točno, i bolje da ništa ne radite! Hebate, neš ti medicine koja ne zna jedan posrani virus ubiti a prehrambena industrija to radi svakodnevno! Jedino što znate je potisnuti malo ispod kože poneki herpes :nope:
Rak liječite bojnim otvorima i zračenjem. Već zadnjih preko 100 godina. Inteligentno, nema šta. I uspjesi su vam zavidni, boli glava. Čovječe, žalosno da ni jedan banalni dekubitus ne znate izliječiti :nope:
Da, posljedice jesu teže od posljedica cijepljenja ali pod 2 uvjeta: da to cijepljenje PROĐE BEZ POSLJEDICA i pod uvjetom da pretpostavimo da će te cjepivo UOPĆE ZAŠTITITI.Quote:
Samo u tom slučaju nocere-amo jako, jako, jer ne raditi ništa znači prepustiti se sudbini i biti kriv (u ovom slučaju) za bolesti koje će nastati i posljedice tih bolesti. A psoljedice bolesti su dokazano češće i tee nego posljedice cijepljenja.
Thx but no thx.Quote:
Ne raditi ništa je put kojim bi krenuo netko tko se boji jer ne zna što je bolje.
Od nekoga tko piše kao ti niti ne očekujem da zna dovoljno da može preuzeti odgovornost. Zato mi je očekivan tvoj thx but no thx odgovor.Quote:
Ali netko tko priznaje da nema snage donijeti odluku jer mu nedostaje znanje, bi trebao znati da iz istog razloga ne bi trebao niti pisati sve što si zadnjih dva-tri dana pisao.
mujice na jednoj temi si mi napiso koliko koje cijepivo dugo (godina) stvara, daje imunost...koja cijepiva doživotno stvaraju imunost a koja par godina...no ja to ne mogu nigdje pronaći...daj molim te ako ti nije teško napiši to ovdje
Ovaj dio prelazi okvire forumskih prepucavanja pa jedino što ti mogu reći jest to da bismo na tu temu mogli nastaviti tek uz kavu.
Yeah, whateverQuote:
Ali netko tko priznaje da nema snage donijeti odluku jer mu nedostaje znanje, bi trebao znati da iz istog razloga ne bi trebao niti pisati sve što si zadnjih dva-tri dana pisao.
večeras se svi pozivaju na kavu
sinkezg=Davor
a za kaj ti treba, ako smijem pitati?
HZZO je prije par mjeseci sklopio ugovor o nabavci 5u1 cjepiva koje nije niti glaxov 5u1, niti pediacel. Ako si sretna zbog toga, raduj se.
oprosti, ali više nisam tako nadobudan. Splasnuo mi entuzijazamQuote:
daj molim te ako ti nije teško napiši to ovdje
princess puffy =
:) takvu ponudu već dugo nisam dobio (od kad sam se zdebljao i ostario)
:heart:
onda ju iskoristi
:) jel' to kroz tobe progovara mudrost stečena dugogodišnjim iskustvom, pp ? ;)
ne, nego mi te je došlo milo
ok hvala nači ću to negdje...... a 5u1 od glaxa želim samo zato što ne želim ako budem uoće cijepila malu, mješati proizvođaće..želim je cijepiti cjepivom firme s kojom smo počeli...i fakat ne mogu drugačije objasniti mešetarenje s tim cjepivima osim pojmom-love..........mislim sad uzimaju i 3 firmu a glaxo se nemože nabavit u RH-zašto?
Jel ima ovdje modova?!? Mislim, da znam i za svoje potrebe dal mogu nekog sterat u mp3 nekažnjeno?
pojma nemam-
Pitaj glaxo
http://www.glaxosmithkline.hr/druge-kontaktirajte.html
eto ti ga na..
šta je vama muškima?
ovaj nazove curu dementnom pa ju zove na kavu
ti kažeš da si probao sa svim forumašicama, pa zoveš i mene
a kako će ova zemlja napred?
Princess puffy, relaxaj: http://forum.roda.hr/threads/62442-O...diskriminirano
Ma gle Mujice, na stranu te stupidne zezanje- šarmiranje spike o tome tko će s kime na kavu, ajmo mi malo lamentirati o tome što znanost :klanjam se: i struka :klanjam se: kaže o iskorjenjivanju bolesti cjepivima. Daklem, da li znanost ili struka kaže da su cjepiva nepobitno iskorijenila bolesti od kojih se cijepimo?
kaj je tebi sinke?
naravno da struka nepobitno zna da su velike boginje iskorijenjene cijepljenjem.
znaš li ti uopće što znači izraz "iskorijeniti bolest"?
Nego, jesi li pitao Mađarića je li cijepljenje obavezno za hare krišne?.
Gdje si pročitao da SZO tvrdi da su bolesti protiv kojih se cijepi nestale samo zbog poboljšanja higijenskih uvjeta bla bla tuč truč?
Ne da mi se... Sutra ćemo... Laku noć!
nećemo (ako ne odgovoriš na pitanja)
Nekako sam se nadala da ovaj kupus nije na mom podforumu, ali je ...
Dakle, moderatora ima, kazne podjelim kasnije.
Privremeno zaključavam temu, da vidim da li se uopće da spasiti.