-
Poslid, ovo mi je bas trebalo :heart: imas pravo da sam citala 100 puta ali, sada je trenutak...
daphne, evo odspavala sam 1h i sada se dooobro najela, imam malo cudne zelje, napravila sam si zgance (puru) sa preprcenim spekom i kiselim vrhnjem, sad mogu ici i u polje kopati a ne samo roditi :lol:
ma, uhvatila me frka da mi odjednom ne krenu oni zadnji trudovi za tiskanje a ja sama doma... to su jedini trudovi koje sam imala s eugenom, ali necu valjda... pa i da bude, pripremim cistih rucnika, i zovem hitnu... samo tko da im otvori vrata? hahaha... pa nije cudo da se ne mogu opustiti kada me takve stvari opsjedaju :love:
-
Čuj, nemoj hitnu!
Iz iskustva moje kolegice koja je na kraju rodila doma - s hitnom je došla doktorica koja se uspaničila i nije imala pojma šta bi s njom napravila. :lol:
Na kraju joj je pomogla šogorica koja nikad nije rodila 8) .
Evo još i vibre za najkraći i najmanje bolan porod, i za bebicu
~~~~~~~~
-
Ege meni je tako izgledao drugi porod, mene ravno jedan trdu bolio. Sve ostalo samo osjetila samo kao stezanja. Onog trena kad me počelo boliti glava je krenula van.
Pusa i ljubi bebu uskoro ćeš je vidjeti :)
-
meni je bilo nesto slicno kao Alamami - boluckalo cijeli dan, nesto kao mentsturalni bolovi. pravi bolovi su trajali samo sat vremena i beba je bila vani.
Ege, odmaraj se i pokusaj se opustiti. ~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
-
-
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mislim na vas :heart:
-
Mislim na vas....
:heart:
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~da nam zvjezdica dođe na najljepši način! :heart:
-
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :heart:
-
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
-
Šaljem puno :heart: :heart: :heart: i :* :* :* i puno, puno vibrica
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
Mislim na vas!
~~~~~~~~~~ :heart:
-
ja se vratila iz setnje, a ono jos nista :P
ajde ege :)
ljubi curetka i uzivaj :heart: :heart: :heart:
-
Ja odradila šihtu na poslu,odvalila i prekovremeno,a ti još doma.
Hebate ovo je tak napeto :mrgreen:
No lijep mi dan danas,radim i smješkam se misleći na tebe i tvoju zvjezdicu koja samo što nije stigla :heart:
-
Ege, mislimo na tebe :heart:
-
Moj je savjet ići u bolnicu, pa ako je sve ok opet doma. Meni je isto otišao sluzni čep i imala sam povremene lagane menstrualne boli, nakon 2 dana otišla u bolnicu i otvorena 2 prsta, pa su me ostavili iako nisam baš bila za to(ali meni je to prvo). Popodne su mi nakon nagovaranja ipak probušili vodenjak i voda je već bila zelena. Nikad si ne bi oprostila da nisam ostala i da se do slijedećeg dana beba nagutala mekonijske vode.
Ili si već rodila.. :) :?
-
-
joj, kad su prsti brži...
meni su trudovi bili takvi - bezbolni, stezajući, ali je ctg bio loš pa smo ipak završili s prokidanjem vodenjaka. i bilo sve gotovo za pola sata
-
sta ima novo?
:heart: Ege :heart:
-
Ege, Ege, Ege....
Pisala sam joj SMS ali nije mi otpisala... hm! Mozda ne moze.... jer zvjezdica dolaziiiiii :D :klap:
-
novoga - nista :roll:
par bezbolnih kontrakcija popodne i opet sve po starom... ma necu ja roditi jos danima...
-
to si ti mislila da je nama danas dosadno, ha? :lol:
samo se ti odmaraj... doc ces brzo na red ;) :heart:
-
još malo ~~~~~~~~~~~ :heart:
-
ege :heart: ~~~~~~~~~~~~~
-
-
Cure kak ste provele noć?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
-
Egica, pa tek sad vidim...Izgleda da curica želi biti Škorpion. :mrgreen:
Kako je prošla noć?
Ili da odem pogledati na Čestitanja? ;)
U svakom slučaju jedno veeeeeeeeeeliko :heart: za smirenost i hrabrost! Čekamo curicu da dođe kad želi...
-
Egica sve najbolje ti zelim i moj savjet ti je idi u cetveronoski polozaj kao macka. To ti kaze uvijek koliko si daleko i olaksa ti, tj, bar je meni. Ako ti to ne olaksa onda si vrlo blizu finisu.
Svaka cast odluci da cekas start u miru doma svoga.
-
ege & zvjezdica :heart: ~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
-
vibrrrrrr da nam :saint: ima nježan dolazak na svijet
:heart: :heart: :heart:
-
Puno ~~~~~~~~~ i puno :* :* :* za mamu i malu zvijezdicu
-
-
mislim da se ege upravo ubacuje u kupku 8) .
kaže da je jutros osjetila prvi jači trud.
strpljenja cure, nje porod tekma ...
ege i zvjezdice, sretno vam i nježno razdvajanje :heart: i puno smirujućih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
ege draga, pa kako cu se sada maknuti od kompa :heart:
-
Sreeetnoooo u finishu :heart:
-
ima li kakvih novosti???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Kaže, ništa, gornji trud je bio prvi i jedini. Morat ćemo se svi strpiti, mislim da zvjezdica još nije odlučila omirisati zagrebačku jesen....
-
samo polako, zvjezdica će doć kad bude spremna, ipak joj je to velik dan...upoznaje svoju mamu... :heart: