-
eto jedan brzinski izvjestaj (jer od gledacice crtica "Bajbi" nemrem do kompa!)
Dakle, kao sto vec znate, opet "nemam srece" :lol: Cekali "malinu", a stigao nam jedan "cabbage patch kid" (sto reci, nije bas zgodan, al ima bar 15 god. da si popravi prosjek) :lol:
Nije bas ni mali, sluzbeno 4530g, 53 cm, rodio se doma u kadi uz pomoc dvije super babice (ja mislila da bi to mogla obavit i sama, no sto reci - krivo sam mislila!)
Iskustvo poroda u vodi - sve 5, iskustvo 3. poroda - "koma i nikad vise!" (eto, napustile me jako brzo ideje o petero djece!)
Inace, bebac je dobro (bili i sluzbeno kod pedijatra na pregledu, sve 5!), mama je malo manje dobro nakon full kratkog (2,5h) i jako intenzivnog poroda al se oporavljam, vrijeme nam je opet lijepo i suncano, tata nam je doma par dana, braco i seka su super (seka je malo zbunjena kak je seka iz maminog trbuha odjednom postala jos jedna beba braco :lol: ).
Puno pozdrava iz Svedske!
-
čestitam ti draga :D
stavi malca u potpis :*
-
kak si brza. dok sam to napisala, već si napravila:-)
drago mi je da je sve ok. doma u kadi i 2 babice - mrak!
-
-
zaboravih dodati, par minuta nakon rodjenja ;)
-
Nelitza čestitam od srca!¨
Pregledala sam sve fotke sa poroda i prekrasne su!!!! Svo troje je predivno (uvijek su mi se sviđala imena tvoje dvoje klinaca, ali ovaj treći nosi stvarno prekrasno ime!!!) :heart:
Vidim da su ti se klinci motali po kući...di su bili dok si rađala? Tko je bio sa njima? Što oni pričaju o Valdianu?
Ako možeš napiši malo detaljnije.... :heart:
-
Čestitke od srca :love:
Predivna slika.........
Drago mi je da je sve prošlo u redu.
-
Jos jednom cestitke!
slike su neopisivo lijepe, sretne, takoooo :heart:
-
Fenomenalne slike. Imaš prekrasnu djecu, svo troje. :heart:
-
tko je ono rekao da u Švedskoj više ne rade porode u vodi??
čestitam cijeloj obitelji! :D
meni se najviše svidjela ona šarena vaga od marame :mrgreen: , puno bolje nego one metalne vage koje se kod nas prakticiraju.
-
Prekrasna beba, prekrasna mama, klinci predivni, babice simpa, .. a ja tuuulim na poslu.
:heart: :heart: :heart:
-
-
divno, divno!
meni odmah budi zelju za jos jednim!
cestitam i uzivajte!
-
-
-
Ma slike su prekrasne, neznam kaj bi rekla.... tako opušteno ... malešni sa "trubicama" šeta.. divna beba... :heart:
-
Tako prekrasno jednostavno, tako jednostavno prekrasno. :heart:
Idem tuliti.
-
pa ovo je savrseno! :heart:
pusa svima
i tako mi je drago da si svoj porod kod kuce podijelila s nama ovdje :love:
-
Ajme, meni je danas na e-mail stigao link s tvog poroda (od zajedničke poznanice)!
Čestitam od :heart: cijeloj obitelji, pogotovo braci i seki, a maloj buhtlici želim dobrodošlicu.
-
čestitam na dečku prekrasnog imena, naježila sam se dok sam gledala slike! najdraža mi je ona na kojoj veliki braco mazi malog, tek rođenog bebača.
-
Prelijepe slike s prelijepog događaja! Čestitam! :heart:
I ja kao marta. :mrgreen:
-
blago tebi i tvojoj bebici
cestitam na tako prekrasnom porodjaju
i lepom decaku sa lepim imenom. :heart:
-
kakva preslatka djecica. i kakve oci ima curica! :)
cestitke! :heart:
-
-
-
-
divno, jednostvano divno
i da, marama-vaga je super
-
ajme koje lijepe slike!
cekamo i opsirniju pricu kako je sve proteklo
pusa svima!
-
prekrasno :heart:
nelitza, hvala ti sto si ih podijelila s nama :love:
-
feeeenomenalnooo!! :D
prekrasno... jedva cekam cijelu pricu.
i da opet rodim.
-
Predivni ste svi!!!!
Naježena od dragosti razmišljam kako će to biti a trećim.
-
ma glasam za porod kod kuće, kakva bolnica, i to još uz babicu koja ima 9 djece, ima li što bolje za poželjeti .. :love:
-
Fotke su stvarno prelijepe! Hvala ti što si podijelila s nama tako predivan trenutak u životu svoje obitelji :heart:
-
Ajme meni tek sad vidim ovo. nelitza oprosti,oprosti!!
čestitamo ti od srca na malom pišuljincu i na prekrasnom porodu. vidiš da je sve super završilo.
fotke su divne, baš ste nas raznježili s obiteljskim prizorima- tako bi trebalo ustvari biti, da svi budu zajedno na porodu. da djeca osjete radost rađanja novog života pa sve to ne bi bio bauk jenog dana kad se i oni nađu u toj ulozi.
slika kako Grga mazi bracu je nešto najljepše! :heart:
-
da djeci porod ne predstavlja bauk, dovoljno bi bilo kada im mame ne bi imale traumatične, nego ovako lijepe porode.
pa bi im umjesto horor priča prenosile jednu sasvim drugu vibru i sliku o porodu ;).