HVALA :DCitiraj:
enela prvotno napisa
čitavo jutro trazim na netu, zanam za one gumene ali nije to to ......... Da znam sto trziti u dućanu .....
Printable View
HVALA :DCitiraj:
enela prvotno napisa
čitavo jutro trazim na netu, zanam za one gumene ali nije to to ......... Da znam sto trziti u dućanu .....
Ako imaš sliku podjeli s namo svoj kreativni rad :DCitiraj:
tridesetri prvotno napisa
Naravno, perem ju u vešmašini i centrifugiram :)
Bas sam htjela negdje postaviti slicno pitanje. Moja L se igra igrackama, ali baby gym je vec pomalo dosadan.
Koja je dobra didakticka igracka za dijete od 6 mj.?
Ne bih da kupujem nesto bezveze, radije jednu, dvije zanimljive i dobre stvari.
Netko? Nitko?
gle, klinci su tako različiti, ne možeš znati unaprijed što će joj biti zanimljivo.
zara je imala hrpu didaktičkih igračaka, nikada ju nisu zanimale i nikad se s njima nije igrala.
margita ih je naslijedila, otprilike 1/3 njih joj je zanimljiva, 2/3 ne ferma uopće.
Potpis.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Mi smo nekad znali otici svi zajedno u ducan i pokazivati joj igracke za koje smo mi mislili da bi joj se svidile. Ono na sto je najbolje reagirala bi kupili..
Pa opet..nekad bi pogodili nekad fulali..
:/
Hvala cure. Znaci kasnije tako jednostavno kao kad je beba skroz mala pa joj kupis baby gym i znas da ce joj biti zanimljiv.
Sada to vec postaje skup sport. :)
Sve malo bolje igracke su po 100 i vise kn. Brrrr
Danas je G. dobila ovu knjigu (109 kn) i nakon pola dana igranja mogu reći da je pravi hit. :D
Joj super je :D
Bas ti hvala. :*
Blis, a gdje ste kupili knjižicu?Citiraj:
blis prvotno napisa
Ovdje I moram dodati da je ipak veći hit bilo koja sterilna knjiga (ili bilo što drugo) koju mama drži u rukama. ;)Citiraj:
Ibili prvotno napisa