pa daphne, to bas IMAS srece sa mengama.Citiraj:
daphne prvotno napisa
Printable View
pa daphne, to bas IMAS srece sa mengama.Citiraj:
daphne prvotno napisa
Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
vjeruj mi ja bi radije da je nemam... mrzim je iz dna duse, jer je duga, i obilna... ko da u kupatilu otvoris slavinu na najjace i ostavis tako 7,8,9 ili nekad i 10 dana
Haj, hoj, eto meni je stigla još u ponedjeljak
Ovako- meni je ta prva menga bila bas ono...prava.
I trajala je dugo,6 dana(inace mi traje oko 3 dana).
Zatim,visak kilograma nije u pitanju.Imam 3 kile manje nego prije trudnoce.
Dojim jos uvijek.
Neznam...Kao sto sam rekla,termin sam uspjela dobit tek 29.03.
Poludit cu! A mozda i dobijem prije...ili rodim do tad :lol:
Moja uvijek traje 7 dana, a prvih 4 je kao da otvoriš pipu...
Ovo silno nagadanje je probudilo znatizeljnu,nestrpljivu babu u meni,pa sam napravila jos jedan test,maloprije :P
Negativan je. Dakle,sad sam 100 posto sigurna da nisam trudna.
Ipak cu sad mirnije docekat 29. kad cu valjda saznat o cemu se radi.
Nina- ja sam uvjerena da je sve ok i da ćeš je dobit za koji dan!
...ja sam prvu dobila nakon 6 mjeseci,a drugu tek za tri mjeseca...treća ko zna kad će...
Nije mi se dalo otvarati novu temu, a ova možda baš i nije prikladna za moj slučaj jer nikako nisam netom "Nakon poroda" već 4 i pol godine nakon drugog poroda, a ono što me veže uz ovaj naziv teme je da mi kasni i to cijelih deset dana, a što nije nikada jer imam vrlo redovite cikluse i sad sam malo jeli neznam kak bi to nazvala...zbunjena najblaže rečeno i nekako nemam hrabrosti otići po test. pa si stalno govorim pričekat ću još dan-dva sigurno će doći, ali nje nema pa nema.
Istina da baš i nisam nešto planirala još jednu trudnoću pa sam malo i zabrinuta. I na ovoj sam Un dijeti pa možda me i to malo smučkalo.
Uglavnom definitivno čekam još pet dana i onda idem po test.
Za 5 dana možeš otići direktno kod ginića... :mrgreen:
jao :unsure:
Ja sam dobila mengu 2 mjeseca nakon poroda. Danas sam ju dobila nakon, što mi je prvi put kasnila, 7 dana. S obzirom da dojim, mislila sam da mi možda i neće doć pa da neko vrijeme opet budem mirna. Ali ništa. :( Kako li mi je samo bilo lijepo kad sam bila u blaženom stanju! Ah. :lol:
Dobila sam!!! :D
Jednostavno je "zaboravila" jedan mjesec doci. I nakon onog testa sam bila mirna i nisam se vise opterecivala,stovise uzivala sam bez nje ;)