Mojoj je rekao da mu je prva FET-ovka s trojkama, biće tvoja onda druga :-).
Printable View
Mojoj je rekao da mu je prva FET-ovka s trojkama, biće tvoja onda druga :-).
Kaj je FET? Moji su bili smrzlići.
Modesty to je to
A izgleda onda da to se i češće dogodi :heart:!
Sorry onda sam ja prva trudnica sa FET trojčekima ;)
Lucija EllenCitiraj:
Gost 1 (napisa):
Rode NEMAJU mob. od dr. Lučingera!
...ha, tek sada vidim.Citiraj:
Zacijelo nije mislio na Udrugu nego na forumasice koje pisu na Rodinom forumu. I tu je u pravu.
Ovo sam napisala kako bi se izbjegli nesporazumi, jer sam isti dan kad je osvanuo post
Marijicadobila telefonski upit (kao članica Rode)...Citiraj:
Cure da li mi netko može poslati broj mob-a od dr. L. Danas sam bila na VV i rekao mi je da na Rodama tražim njegov mob Smile
Ja bih samo htjela kao i svi za Dr Lucingera reci sve najbolje,kao i za ostali dio tima!U trecem mjesecu trebam roditi i presretna sam zbog toga kao i zbog cinjenice da mi je uspjelo od prve!Prvi kontakt sa Dr L me odusevio!On je stvarno jedna topla osoba i lako je s njim ostvariti komunikaciju tako da bih ga svakom preporucila,jedina mana je sto se dugo ceka na postupak,tako da je cekaonica uvijek prepuna,ali to ima i svojih cari!Upoznas puno zena koje su u istoj situaciji kao sto si i ti pa ti je malo lakse tu svoju situaciju podijeliti s jos ljudi poput tebe!Jos bih prokomentirala da je u zadnje vrijeme sve vise trudnoca,posebno viseplodnih!Hvala Bogu na nasem Dr i neka ga Bog cuva!
To su ti smrzlićiCitiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Cure, molim vas za pomoć.
Htjela bih doći do dr.L. Pročitala sam da ga se može kontaktirati na mobitel pa ako netko ima broj -bila bih prezahvalna. :)
Također, bih vas molila da mi kažete da li prilikom tog prvog kontakta mogu dogovoriti razgovor s njim, pregled ili ...?!
hvala.
Broj mobitela dobivaju cure koje su U postupku...znači, prvi kontakti su preko sestre, pa narudžba na pregled...a onda mob i ostalo....nije baš da daju brojeve mobitela olako...
nazovi VV izmedju 13 i 14h i naruci se na pregled...
Kulturnu narudžbu za pregled kod dr. L obavit ćeš preko sestara na 2353893 ili 2353907 (misli da je to sad samo za pacijente dr.A.).Citiraj:
nemoguca prvotno napisa
Obzirom da prije postupka moraš proći neke njihove obrade, savjetujem ti da se naručiš što prije jer rade do 11.12.
U pauzi od mjesec dana uspjet ćeš obaviti bar neke od pretraga i uštedjeti si vrijeme.
Sretno
ja bila na ICSI-ju kod dr. Lucingera i nisam imala njegov broj mobitela, a iskreno nije mi ni trebao... on i sestre sve uredno rijese tamo na licu mjesta ...
Ja dobila broj moba tek nakon trocifrene bete :heart: (i nažalost ostala bez njega jer sam izgubila mobitel i sve kontakte ...)
Dr.L uglavnom daje svoj br.mob,nakon što postaneš njegov stariji pacijent,znači odradiš par postupaka.Za sve drugo bolje zvat sestre.
cure, hvala vam na svim informacijama
Meni je dr.L dao broj nakon transfera