Pa umješaj mu posije u nešto što voli. Nešto što obožava i što će sigurno pojesti (pa makar i neki junk :mrgreen: tipa Monte, kajjaznam).
Printable View
Pa umješaj mu posije u nešto što voli. Nešto što obožava i što će sigurno pojesti (pa makar i neki junk :mrgreen: tipa Monte, kajjaznam).
Jel to ono novo malo čudo od dukata, kaj navodno snižava kolesterol? Na kutiji (ne na bočici, već na onom kartonskom omotu) piše da nije za trudnice, dojilje i djecu do 5 godina, a odrasli samo jedan dnevno.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Provjeri :*
toma, baš ću pogledati, iskreno nisam to nikada provjeravala :oops: .
Inače, evo i drugi se put pokakao ali opet ništa od baterije, ali se kakica iz sive počela polako pretvarati u smečkastu. Znači sada više nije samo siva, nego s primjesama smeđe :P . Ali nije mi jasno zakaj neće ta šugava baterija van???
Pa bar je mala glatka, ne vidim gdje bi mogao biti problem???
Stavila sam Janka spavati ali sam sada već pomalo i ljuta :( ...
Sve kaj sam mu ponudila da pojede a kaj bi mu moglo pomoći da se bolje očisti i da oprostite onako baš prosere, odbija. Nema šanse da proguta, sada mi je još na pamet pala juha od cvjetače jer to obožava, ali ja pak ne znam da li cvjetača otvara ili ne?
I da li možda postoji neki čepić za tako male, kao laksativ, da mu očisti crijeva? Nije htio popiti ni sok od naranče. Jedva par gutljaja. Samo bi jeo nekaj kaj njemu paše i kaj uglavnom baš zatvara!
toma, ovaj dukatino nije ono o čemu ti pričaš, zapravo ni ne znam o čemu pričaš ali to nije to. Ovo su oni mali kao jogurtići, ali nisu jogurtići nego sir s voćem...I na njima niš ne piše tko to smije jesti a tko ne smije.
Očito je nekaj sasvim deseto...
da pitas tetu u ljekarni? mislim da vam da nesto za kaknje. jedinosto meni pada napamet su oni glicerinski cepici, koji se koriste kod tvrde stolice :/
davnih dana se koristila jedna mala pumpica kojom se bebi u guzu uštrcalo malo mlake vode . bez čepića (koji znaju peći), i ostalih "divota". i sve je izašlo van.
sjetila sam se - jer je to netko meni donio kad sam rodila (iako nisam koristila)..
Ići će MM u ljekarnu kad se bude vraćao doma...Nadam se da će mu dati bilo što samo da ta glupa baterija izađe iz njega i da se ja više ne mučim.
I sada je već prošlo 48 sati :/
Znaš šta, mene već frče u želucu, mogu si misliti kako je tek tebi! :(
Bila sam uvjerena da će danas biti priča završena, vibram da se to što prije desi.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A šta su ti rekli u bolnici,što ako baterija,ne daj Bože , ne izađe prirodnim putem,šta se onda radi,tj. jel ima kakav način da ipak izađe ???
Nadam se da ovo pitam samo teoretski,a da će vaša zločesta baterija već jednom izaći :*
Nisu mi ništa rekli kaj se radi ako ne izađe, samo su mi rekli ako ne izađe da dođemo, a jedino kaj meni na pamet pada je klizma :/ .
Mislim, kaj drugo mogu :?
Nije on nju namjerno progutao, ležao je na leđima (bar sam ga takvog našla kad sam dojurila u sobu nakon kaj je zaplakao), pa pretpostavljam da se igrao njome, a ona mu je valjda skliznula u grlo, kad je takva mala...
:cry:
Citam na poslu i mislim na vas! Bas grdo, ne to kaj ju je progutao (klinci trpaju sve u usta) nego kaj je bas baterija :roll:
Nadam se da te nema jer si ju isceprkala iz kakice ;)
skuhaj puru (palentu) i u nju umiješaj (kršitelj koda)ovu šljivu.
Moj štrca na sve strane nakon toga :mrgreen:
(držim fige da čim prije izadje da se više ne brineš... :heart: )
Zaspao je u 3 i još spava (uvijek tako) poslije druge kakice više nije kakao ali nije htio ni palentu, a i da mu bilo kaj u nju umješam ne bi jeo je je on jedan lukavac. :/
moj isto nakon (kršitelj koda)ove šljive, ali danas mi prića frendica radi u bolnici kao med. sestra da su dobri i ćepići za kakanje, tj, da potjeraju kakat, ima ih u ljekarni, pa da se odeš raspitat sutra.
ma lezim i gledam TV i razmisaljm o proslom porodu. uglavnom sjetih se ricinusova ulja. fujjjjjjjjjj je i lakse je kad se popije s sokicem, ali da radi radi. provjerneo na vise ljudi :mrgreen:
i od mene jedan prijedlog-ja sam svom starijem u čaj stavila kašicu od šljiva kad nije mogo kakat,tad bi sve brzo izašlo.znam da si sad obasuta sa tisuću prijedloga,ali svi mi mislimo na janka i nadamo se najboljem. :* :heart:
Cure, hvala vam puno na savjetima. Probat ću sve ono što bude htio staviti u usta.
Nažalost nije problem da on nema stolicu, imao je dvije danas i jednu jučer, ali ta prokleta baterija ne ide van, pa tražim način da mu zazovem proljev i potpuno raščistim crijeva...Nadam se da će tako izaći.
:taps: sad se vec opako i ja brinem, a fakat nisam panicar. ajde javi nam se s dobrim vjetima sto prije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pogledala ja popodne u dućanu - ovo kaj ja pričam je dukatol, neko njihovo novo čudo, isto voćno.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
ja ti ne kužim te sve razlike, meni je to sve isto, sorry što sam te samo dodatno i nepotrebno zbunila :oops:
i ja se pridružujem vibrama da baterija što prije izađe
Ana, ja bih otišla na hitnu ili u Klaićevu da ga klistiraju - onako temeljito ko žene pred porod. Tako će sigurno sve izići.
Držim fige da baterija što prije iziđe...
~~~~~~~~~~
martinap, evo pa jučer smo bili u Klaićevoj pa nam to nisu ponudili, ali vjerujem da nam ne gine klistiranje ako do ponedjeljka ne izađe sama!
Ja vam samo šaljem vibrice da više ta baterija izađe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ana.m ~~~~~~~~~~~~~~~
da vam baterija izađe
Mala guzo kakaj ~~~~~~~~~~~ :love:
Da istina je ovo za pelentu, jer navodno obloži to nešto u crijevima i nosi sa sobom van, jer je gusta i ljepljiva.
Ja sam u šoku od kad sam ovo proćitala jer toćno znam kako ti je, jer tako je bilo i meni. Ta neizvjesnost ubija. Nazovi još jednom onaj telefon i pitaj kaj predlažu, pošto je prošlo 48 sati. Teško da ćeš ga nagovoriti da pojede ono što ne želi, pogotovo sad kad zna da se nekaj događa, možda da nekak zakamufliraš uz neko jelo juhu, gulaš, kolać,uz povrće, neznam...mislim 100 na sat.
Pitaj što je najgore što se može dogoditi ako kiselina iscuri, savjetuj se još s nekim privatnim doktorom za probavni trakt. Jel se može možda na ultrazvuku vidjeti nešto, tek toliko da se usporedi dal se pomakla kamo.
Joj, stvarno želim da sve prođe u najboljem redu.Držite se.
Joj cure hvala kaj mislite na nas...
On je još uvijek super veseli, našopala sam ga svim mogućim i junk i ne-junk stvarima koja bi ga mogla onako fino otvoriti. Njega je stvarno teško nahraniti, a kamoli nečim kaj neće. Mogu ga jedino šopati dok on plače a meni se srce kida i na kraju opet nema uspjeha...Pričekat ću još iduću stolicu pa ako je ne bude bilo, definitvno ga pokušavam "klistirati" doma. Probat ću sutra kupiti to ricinusovo ulje, pa možda s tim bude pomaka.
Smije li se Portalak dati takvim malima?? :?
Samo oprezno ako daješ nešto na svoju ruku, da ne sadrži nešto što bi nekako reagiralo s baterijom. Joj, neznam , više, totalna zbrka. Da nije negdje zapelo u kakvom zavoju u crijevima.
idem spavati pa sam navratila da vidim jel gotovo. dakle jos nista,
ajde jankec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vibrice za Jankeca~~~~~~~~~~~~
Nadam se da nas ujutro budu čekale lijepe vijesti...
A ta glupa baterija ni ne zna koliko ljudi čeka da ona opet ugleda svijetlo dana....
:*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nadam se da će ako nije do sad, s prvim zrakama jutra biti vani ta nesretna baterija!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Ajd pa da baterija završi u peleni
Evo, jutro je i mi čekamo prvu kakicu... :cekam:
Nikada ovoliko nisam iščekivala da se pokaka.
još malo vibrica da izađe van što lakše~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ da baterija što prije izađe!!
Ajmo Janko, možeš ti to...
~~~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~~~~
ana.m, sve će biti ok, ništa se ne može dogoditi...
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Kakica gdje si.....? :cekam: