u ponedjeljak idem do psihologinje vrtića pa vam javim šta žena priča...
Printable View
u ponedjeljak idem do psihologinje vrtića pa vam javim šta žena priča...
Eto updatea - nakon onoga odlaska, do danas se nisam od Katje smjela maknuti ni 15 cm, a kamoli iz vidokruga. Inače, vriskanje, krokodilske suze i grčevito hvatanje za mene. :roll: Čak je povremeno nisam smjela ni staviti kraj mene da sjedi na kauču ili podu, već samo visi na meni!
Toliko sam umorna i psihički i fizički, srećom, vratili smo se danas opet u Čk i stvar se relativno popravila na bolje.
Mislim da lučim nešto u moje mlijeko - i da ribica osjeti da dolazi nekakva promjena!
.. još tjedan dana uživanja ..
evo bila sam...ma razgovor je bio skroz pozitivan i žena šalje super pozitivne vibre...ali kad sam ušla u vrtić sva sam se nekako još više uznemirila... :( nije do vrtića,vrtić je lijep ,uredan i lijepo obojan unutra sve divno krasno ali nekako mi došlo jer sada pomalo shvaćam da ću ju morati tamo ostaviti...upoznala sam njene dvije tete,simpatične žene...
e da i kažu tete da odmah ostane na spavanju ... :/
kaže da dođemo u ponedjeljak oko pola 8 i to je to.da donesem pelene,maramice,kremicu,odjeću....
trebao bi biti i neki sastanak ali neznam kada!
rekla je da naiđem i s njom ovaj tjedan da malo vidi jer one su tamo i sad se čisti i sve sprema za ponedjeljak !
eto čujemo se opet! :*
mene još nisu zvali...sad sam ljuta i idem se čuti sa upravom!
mene zanima jedna stvar, mislim da bi mišica mogla odgovorit posto je teta.
jan bi trebao u jaslice, ali nece jos sad u devetom mjesecu, jer nam vrtic jos nije izgradjen, ali do 12-tog ce sigurno. ja mu nisam planirala dati kravlje mlijeko i ne bih zeljela da ga u jaslicama pije. da li se takve zelje roditelja postuju ili se prelazi preko toga? za sada ne znam jel mozda alergican na njega jer mu nisam ni ponudila, ali inace ima neuro dermatitis pa sam pazljivija u vezi hrane. cajeve ne pije, nego samo vodu i cica ako zeli. ideja cedevite i zašećerenog čaja mi se isto ne svidja. kako s time? inace je jako ziv i znam da u njegovim jaslicama imaju one male sklopive krevetice (ko za plazu). kak zadrzite djecu na tome? on bu sigurno stalno silazio s toga.
interesantan topic, našla sam odgovore na mnoga pitanja koja me muče.
mi se pripremamo 20.09. na prvi odlazak u jaslice.
mene muči malo taj ritam, jer do sada u svakoj situaciji domagoj nema šanse da bude budan duže od 4-4,5 sata. još kako ćemo ga buditi ranije (inače spava do 7-7,30) bojim se da će pozvjeriti do 12h. što sa takvom djecom? ili iskustva pokazuju da se prilagode grupi?
svi imamo ista pitanja... :mrgreen:
meni se nitko ne javlja, jer su svi na godišnjem odmoru... :x
da mi nema Rode bi poludila od neuroze...
mene isto brinu ti njihovi krevetići ! pa zar nemaju kinderbet? :roll: pa naša cura će tresniti s ovog "običnog"odmah na 1 spavanju! :shock: jako nemirno spava i kruži po krevetu...budi se na suprotnoj strani kreveta :mrgreen: nadam se da su tete kraj njih dok oni spavaju...
e da i još nešto...ako ponesem bočicu-hoće li teta napraviti joj čaj prije spavanja(da ponesem svoj čaj)?
sorry sto ovako ulijecem - kazu da sitna skretanja ne remete pravac kretanja ;) - pa vas pozivam da kliknete na FINALISTI natjecaja za izbor najbolje fotke u rodinoj majici
i nedajte se smesti... samo nakon mene nastavite gdje ste stale 8)
baš sam se zabrinula...kroz priču čula kako u nekim jaslicama davali KIKI bombone klincima...možda je to nekome ok ali moja mala nezna cijeli kiki pojesti pa me strah ako se bude djelilo da se dijete ne uguši... :shock: :shock:
o čemu ja sve moram misliti :shock: pa šta ako im daju neke gluposti!! :(
Ma daj pa nisu bas tete toliko luude! Nemoj razbijat glavu tim stvarima jer ces si troduplo otezat situaciju. Kiki mozda moze pojest trogodisnjak ciji roditelji donesu bombone. Al nece ga dat nekom drugom. Na kraju krajeva, reci da tvoja mala ne jede bombone! Opusti se malo.Citiraj:
kiki pojesti pa me strah ako se bude djelilo da se dijete ne uguši...
haha zvučim sad kao neka baba koja se svega boji!! :lol: :lol: ah šta da radim-prvo mi je dijete! :mrgreen: :heart: moje malo!!
bili danas na lječničkom,sve ok !dobili potvrdu i sad čekamo ponedjeljak !!! :D
jooj,evo me kući...odvela sam ju zajedno s MM i bilo je ..pa poprilično burno :( ! prvo su ju stavili u mlađu jasličku no brzo smo ju prebacili u stariju jer u mlađoj ju teta stavila da sjedi u kinderbetu a ona nikada to nije htjela tako mirovati-bacila bi se van najrađe! :shock: (tamo su manje bebice pa oni miruju) ,jako svi vrište i jedva sam izašla iz sobe :(
sada je u starijoj jasličkoj,ima dosta dječice,soba je lijepa puna igračaka i sve je bilo ok dok smo tamo a kad smo odlazili :( :( :cry: :cry:
rekla teta da dođemo u 14 h po nju
jedva čekam 14 h !!!!! :)
jao, di me nađeeeeeee.....ja sam baš danas bila na dogovoru, moja bi A išla u najmanju skupinu, poslije jaslice jer je 2,5 godine i baš sma pitala za kiki bonbone JER NI JA IH NE VOLIM za moje dijete,jednom sam joj ga jedva odljepila iz grla!!) i kaže da ne prakticiraju baš puno bonbone :shock: to znači, da ih daju!! ja ne znam kako ću to preživit?!Citiraj:
donna prvotno napisa
šta to kod vas znači? kod nas u vrtiću to znači da su djeca od 2,5 do 4 godine! dosta velik jazz između djece...ne znam jel to dobro ili ne....Citiraj:
sada je u starijoj jasličkoj
DONNA, vidim da si jako slična meni, malo preterano brineš,bar mi tako kažu, iako ja mislim da je svaki moj strah POTPUNO opravdan :/ , i svašta ti pada na pamet i vidim da nisam jedina :* !ja sam totalno paranoična, brinem zbog svega, danas sam išla malo an adaptaciju, i kad vidim da tete odu nakrtako i ostave ih same u pijesku vani, mene muka hvata... :/ .