emanuel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Printable View
emanuel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Emanuel dobro je sto ste poceli
vibram da bude sve kako treba biti
za ostalo ce ti javiti cure od Zg.
:heart:
Emanuel vibrrrr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ja sam u Petrovoj vadila spolne hormone 3. dc i trebala sam možda platiti nešto sitno,
ali sam im napomenula da sam pod onom šifrom 97 za neplodnost i nisam niš platila, sretno !!!
Emanuel i ja sam juče bila u Petrovoj kod prof. Šimunića možda smo se i vidjele..... inače niš ti se ne plačaju pretrage i prilično brzo su gotovi nalazi za razliku od drugih bolnica. Sretno!
Kada si bila, mozda smo se stvarno vidjeli...Citiraj:
Mariel prvotno napisa
Mi smo imali termin u 10:30
Tiggy, Hvala ti na info, zaista si mi pomogla :love:
Trebam li se naruciti u labos? Kada je najbolje doci, pretpostavljam odmah u jutro, oko 7.
Jos samo da provjerim, znam da spolne hormone i hormone stitnjace radim od 3-5 Dc, kako je sa jetrenim probama? postoje li određeni dani u ciklusu kada se preporucuje raditi ih??
Samo da zavibram da sve bude u redu.
Nisam nikad imala sličnih problema (a, imala sam endometriozu) pa ne znam što ti pametno reći. Mogu samo potpisati Inu (kao i obično) i napomenuti da uzmeš neki preparat željeza za svaki slučaj. Dugo krvariš i sigurno ti fali željeza pa otud i slabost (manjak hemoglobina). Postoje tablete (Heferol) i kapi koje su možda i bolje jer ne padaju teško na želudac (mislim od Leka, ne znam ime, ali znat će u apoteci).
Sretno!
Pijem zeljezo, mislm da se zove Ferohel vino, vec mi je bolje.
Sada mi je samo najbitnije da pronađem uzrok i JAKO sam sigurna da cu nakon pronađenog uzroka, lijecenjem SPONTANO ostati trudna.
Al bas imam feeling :*
:heart:
Dobar izbor :)Citiraj:
emanuel prvotno napisa
...i još bolji feeling :heart:Citiraj:
emanuel prvotno napisa
Kada si bila, mozda smo se stvarno vidjeli...
Mi smo imali termin u 10:30
Mi smo imali termin u 9.40. ali smo došli na red negdje blizu jedanaest
Bas mi je drago da si zadovoljna Šimijem, ipak je on zasluzan za moje bebace, on je taj "veterinar" :lol: , sala sa onog mog topica :P
Nalazi su stvarno brzo gotovi, a nista se ne palca ako ide na uputnicu. Kad smo vec kod njega jel netko zna kad ide na GO?
U labos se netrebas naruciti, a najbolje je doci ujutro, sestre znaju biti našpanane i deracit se ako kucas i lijepi i pristojno ne cekas :roll:
Emanuel bas mi je drago da imas taj osjecaj, samo vjeruj draga i bit ce baby
Muz ti je crne kose, a ti imas kracu mozda malo valovitu kosu?
Ako si nas vidjela, mi smo visoki par, ali bas visoki. MM oko 2 metra, ja skoro 180 + petica ;)
ja sam došla na red malo prije 11hCitiraj:
emanuel prvotno napisa
Zbrljala sam prošli post sorry :mrgreen:
Veli MM da te skužio, zgodna koka, visoka svjetlije kose u suknji??? ;)Citiraj:
emanuel prvotno napisa
Ja sam bila kod sestre kad si ti stigla. MM ja plav, pročelav a ja sam plava sa pramenovima krača kosa rasčupana, obučena u bijelo...
Šimi je na GO u 7 mj., a početak osmog jer mi je sestra rekla da nazovem 10.08. da bi se mogla naručiti za kraj 8.mj., jer kao ne zna još kad se prof. bude vrato sa GOCitiraj:
bibi prvotno napisa
A lab. ne radi ni 7. ni 8. mj.
Ne lab za vađenje krvi, on radi stalno, već onaj za IVF...Citiraj:
Mariel prvotno napisa
i rekla si sestri da bi sama kupila gonale ako bi prije dosla na red?Citiraj:
Mariel prvotno napisa
e baš ta, kad me skužiš slijedeči puta javi se pa da odemo na neku kavu ili rakiju....konjak... ;)
moze, dogovoreno ;)Citiraj:
Mariel prvotno napisa
i hvala na info vezanim za labos, pao mi je kamen sa srca :heart:
e, vidi mene, a nisam pitala gdje je labos?
koji kat? bas sam plavusa, ali prirodna :mrgreen:
Lab. za vađenje krvi ti je odozada u dvorištu, na ulaziš na ovaj glavni ulaz u prvu zgradu na koji si do sad išla nego sa lijeve strane zgrade iza u dvorištu, piše ti kad dođeš do njega...Citiraj:
emanuel prvotno napisa
Sretno da ti svi nalazi budu ok. pa da i ti kreneš s nama u lov na svog anđela :heart:
Bas ti hvala :love:
i ja tebi zelim da sljedeci postupak bude pravi BINGO i da uzivas u trudnoci i majcinstvu :heart:
Sretno, Em!!!! :heart:
Samo da pošaljem vibrice našoj dragom emanuel ~~~~~~~~~~~~~~~
Da nam što prije središ te hormone i da nam objaviš sretnu vjest :heart:
Emanuel :love: drago mi je da si krenula u akciju, drzim fige da ti se ciklusi srede i da zatrudnis spontano :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Mogu samo potpisati i poslati :*Citiraj:
Pliska prvotno napisa
Em sretno i sigurna sam da će Šimunić brzo otkriti u ćemu je problem. Kao što si rekla divan je čovijek i lijećnik. :* tebi i E.
Nego, Emanuel, jesi ti ikad vadila TSH tj. kontrolirala štitnjaču. Ti si ono često imala ciste, jel'da? Vidi ovaj dolje post, ako ti se da - dovodi u vezu folikularne ciste i Hashimoto sindrom (štitnjača):
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=44367
Eh, brži prst od pameti. Vidim gore da si napisala da jesi, zanemari...