Vidim da smo sve željne putovanja... to još jedna od stvari koja taaaako nedostaje od kad smo dobili Ivora (uz spavanje, naravno :mrgreen: koja je osnovna).
Printable View
Vidim da smo sve željne putovanja... to još jedna od stvari koja taaaako nedostaje od kad smo dobili Ivora (uz spavanje, naravno :mrgreen: koja je osnovna).
Mi od kad imamo Keti putujemo (odn. idemo na izlete) češće nego prije. Doduše, ne izvodimo nešto tipa - ajmo sjest na jeftini avion, prespavat ćemo već u nekom hostelu i vidjeti svijeta..
Ali i to mi izgleda kao realna solucija u skoroj budućnosti (sa puno brižnijim planiranjem). Ne namjeravam čekati da K- bude punoljetna, pa da mi odemo okolo.. a još manje bi je isključivala iz putovanja.
Kud mi tu i ona (dokle god želi). :heart:
Moj je sin danas prvi put rekao svoje ime!!! Ja sva oduševljena, stalno sam ga tirala da ponavlja a on sav sritan kad je vidia moju reakciju i stalno vika Noa, Noa...Inače ne izgovara baš prečisto i nema neki preveliki raspon riči, ali ima par dana da je počea sve više.
Vidim da ste sve u moru i u godišnjem....i mi se spremamo, al malo dalje.inače smo privatnici i radimo 24/7,(dobro, ja trenutno malo manje što se firme tiče)pa će nam ovih 10 dana bit Bogomdano... Ako sve bude kako triba i po planu, početkom 7. mj. tribali bi u Tursku, Antalaya na 10 dana...odmor iz snova na predivnom mistu, savršenom hotelu ( koji ima čak i babysitter službu :mrgreen: ) jutros sam predala za Noinu putovnicu i triba bit gotova za 15-20 dana, taman uknap...jedva čekam i već sam sva u pripremama...(nadam se da se neće izjalovit... :? )
I mi se selimo , danas smo dogovorili kupnju stana.
Boba, kužim te i mi se upuštamo u kredit a nije da baš ne možemo ovako živjeti, barem još neko vrijeme.
Max više ne plače u jaslicama! Ipak brine me da je iskustvo adaptacije ostavilo trag na njemu.
Max jede vilicom i žlicom i pije iz čaše sam.
Ima foru zadnjih tjedan dana kad mu nešto ne paše kratko i jaaako vrisnuti da mi bude vani neugodno i sigurno netko pomisli da sam ga udarila. Mislim da je to iz jaslica, em je njih puno pa se nadglasavaju em se neke tete znaju dobro izderati.
Potpisujem :lol:Citiraj:
Ivček prvotno napisa
Evo smo u pakovanju, od ponedjeljka smo na novoj adresi, u novom gradiću, bliže Zagrebu. Virovitica - naše novo malo misto ;) Planiram izbacati stvari iz kamiona, pokupiti kofere i fiju na more :P
Ajme cure, pa braaavo!! :klap:
*Ivček* kako ste tako brzo našli stančić? Selite negdje u drugi kvart ili ostajete u istom? Daj malo detalja.
*Cekana* sad ste stvarno bliže. Blago tebi, već na more... ali i mi ćemo uskoro :*
Katka, javi nam svakako kad se vratiš kako je bilo u Turskoj.. ;)
Ceki, ideš u Benkovac? Mogli bi se vidjeti kad mi budemo "dolje".. vjerojatno u kolovozu, i koji vikend prije.. Daj nam se malo hvali novim smještajem!
Ivček :D Gdi se selite? Kakav stan ste našli?
Jučer smo bili na Glavnom, gledali vlakove.. dijete mi se oduševilo (nije da ih ne viđa iz naše kućice, al ovo joj je bio poseban doživljaj).
Kasnije smo prošetali prema Trgu gdje je trenutno Cest Is D'Best, bili smo od 20-23 i super se zabavili. Keti je bila skroz očarana. :)
Slušali smo Mazgune, gledali performanse..
Mislim da ćemo i danas na Trg (možda i ostatak tjedna ak izdržimo tempo) - svira isti bend koji nam je svirao i na svadbi. A skroz su mi fora.
E da, ja nisam prijavila kakva je bila 3. noć bez cice! Opet poboljšanje od prethodne :D "Samo" 3 buđenja, MM ga podigao, 2-3 minute prohodao i vratio nazad u krevetić.
:D Koliko puno lijepih vijesti!
Ivček, Cekana - dajte detalje!
Mala - super! Možda se i mi jednog dna odlučimo na akciju noćnog odvikavanja :lol:
katka - :D ja za Gaba čekam k'o i boba -do škole će valjda znati reći Gabrijel!
hej svima!
jedva sam vas iscitala i sad moram ici prepravljati troskovnik za adaptaciju stana, pa na policiju mijenjat prijavljeno boraviste radi oslobodjenja od placanja poreza, pa onda na poreznu - valjda sutra, preksutra...pa onda zahtjev na gruntovnicu i zahtjev na katastar za upis u zemljisne knjige...uf uf a muz stranac pa sve moram ja sama. :roll: ajde da se malo izjadam...
vidim da nas je zimskice uhvatila groznica seljenja! svima sretno! ivcek, bravo! di ste nasli stan? sjecam se da si bila zagrijana i za kucice u okolici grada.
ne stignem sad sve vijesti i uspjehe nasih malih genijalaca komentirati - samo saljem puse ozdravilice bubanima :* i dobrodoslicu kotki :)
inace, skoknuli smo za vikend do mora u crikvenicu i Mili je bila sva hrabra i cool i ulazila u more do pazuhica! 8) prigodno je rekla odmah "more" i "skolka" :shock: i inace, prica li ga prica! :heart:
Da, idem sad u Benkovac, a u kolovozu ćemo vjerojatno opet biti u Vodicama. Šaljem ti mobač na pp pa se javi kad budeš u onom kraju :*Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
A smještaj... hm... stančić jest manji, ali ima soba više, pa će nam D. biti samostalna :D fali će mi ovaj veliki vrt kojeg zadnje dvije god nisam ni pipnula... ali to su valjda čari grada :/
Danas sam bila u HZZO napraviti zahtjev za prekid porodiljnog. Od 20.07. idem na godišnji, i od jeseni počinjem raditi, doduše u novoj školi.... Nadam se da ću naći kakvu tetu čuvalicu (ovdje je moja mama trebala čuvati K. i to bi super klapalo, kad dođem u Os izbacim ga i na povratku pokupim)
Cure, ste vidle ovo? Mislim da ćemo mi otići.. to bi trebalo biti presmješno. :)
Citiraj:
BEBI MARATON «BILO KUDA - KIKI SVUDA»
Nezaboravno! I ove godine dva dana, 15.06 i 16.06 od 18:00 sati, najposjećenije i najmasovnije
utrke beba na planeti.Roditelji , bake ,djedovi, tete... prijavite Vaše bebaće ako su stari (mladi) od 12 do 24 mjeseca. Neka budući olimpijci i šampioni otpočnu svoju karijeru na Cest is d' bestu. Staza na Cvjetnom trguje duga 22m (bez zapreka).
Kategorija I –samohodne bebe
Kategoruja II- bebe u hodalicama.
Propozicije na www.Kraljeviulice.com i na Info štandu festivala
Je, preslatko - ali mislim da će biti prevelika gužva za nas :oops:
:) hehe naš Gab je nježna dušica.Citiraj:
Olivija prvotno napisa
:lol: Već ga vidim kako zaljiepio na nas i ne pušta s ni na pod iz naručja!
Danas mi dolazi jedan teta na razgovor - joj tak se brinem hoće li ju Gab prihvatiti...
Utrka mi se čini ok, ali ovaj dio s hodalicama :/ .
Uglavnom, išli smo gledati jedan stari stan, jedan novi i pored tog sam snimila super zgradicu i iskopala broj firme. Slučajno je baš jedna gospođa odustala od stana. Najbolje od svega je što sam kad sam vidjela zgradu rekla kako bi bilo super u njoj živjeti.
Stan ima 57 kvadrata, 3 sobe, balkon, šupu, garažu i parkirno mjesto u Zagrebačkoj 68 a najbolje što je useljiv odmah i potpuno nov.
Ceki, a ti??????
Ivček - zvuči super! Btw, mi još uvijek kuburimo s bankom TMa :evil:
A da - hodalice.... :roll: nikako da ih se riješimo!
Ni mene hodalice nimalo ne oduševljavaju! Al mi smo i primjeri kako su totalno nepotrebne (uz to što su i štetne)!
Ivček, super! Sad kad se smjestite možete i vi početi razmišljati o "proširenju" obitelji.. ;)
kad odlazite na more? mi ćemo možda drugi vikend u viroviticu? (sveki mi je tamo) u svakom slučaju dolazit ćemo ti u grad povremeno...Citiraj:
cekana prvotno napisa
zašto ovaj forum nema opciju edit? :/
anyway,
htjela sam pohvaliti mališu - danas je konačno počeo jesti skoro u istoj količini prije rote, a i proljeva više nema.... :D
konačno ima i smislene riječi, već od prije bam-bu (bambi), tata, mama, ba (baka), ba (prljavo, smeće), nove su vava (vaga), ta-to (laptop) - hacker moj mali :)
budući je F ipak bolje, odlučila sam da definitivno putujem... lagano sam ekscitirana, nisam putovala skoro 2 godine sama...
u nedjelju nam se doseljava baka, pa će čuvati F pon-pet sve do polovice srpnja, kad mm i ja započinjemo godišnje, pa sve do rujna, a do onda ćemo odlučiti - vrtić ili teta... najvjerojatnije teta...
wow! svi se nešto selite...
mi tražimo kućicu ili teren u okolici (samobor, zaprešić), pa kad nešto zgodno uleti (ne gori nam) i mi vam se pridužujemo...
još mjesec i nešto sitno pa ćemo i mi konačno na more...
do tada ostaje vikend kod sveki, i vikend mojima u Ri...
:* svima
pozdrav curke...evo muku mučim s photobucketom i prebacivanjem slikica...pa da vam se pohvalimo od najranijih dana...samo mi nekako presporo ide...
evo je Noa zaspa prije nekih po ure i to na balkonu, zamotan u dekicu,na svojoj Nani( zaova ) i uz nemilu buku... živimo u centru našeg velegrada i danas je dan grada, evo slušam Giuliana kako piva iz sve glave i tisuću ljudi vrišti s njim, pa moje zlato nije moga zaspat. I onda mu je tetki palo na pamet da ga stvarno iznese na balkon direkt na buku i upalilo, on zaspa za 2 minute ka top...
danas nam je bia busy day. bili smo u Nuniću, mistu nedaleko Benkovca, i tamo slave sv. Antu, i tamo je jedna komuna di imamo par prijatelja na oporavku, a moj dragi ih i velikodušno pomaže koliko može donacijama kamena, pa smo išli vidit kako napreduju ( ako uspijem prebacit slike ...vidit ćete kako nam je bilo )
Noa me totalno iscrpia, a ja luda nisam ponila kolica, nije sta ni na minutu, obiša je sve kutke, vidia i-a ( magare) beeeee ( ovce ) vau itd. Pun je dojmova i stalno laje i mjauče po kući. Jučer sam ga ošišala skroz na mašinu, smišan mi je sav, a spasilo se dite od ove vrućine, a i inače se puno znoji,bude sav mokar...
stvarno sam vas zadavila danas, vraćam se slikicama...
PS vvi pridošlice u moj kraj, javite se kad dođete pa da se upoznamo...
Da,sve bi nekud selile,izgleda da će tu biti novih trudnoća!
A mi smo razmišljali i odlučili definitivno uletit u tu gradnju pa ako i bankrotiramo imamo kaj prodat i kupit nešto manje.
Prvo smo mislili samo kupit zemlju pa neka stoji ali smo razgovarali i odlučili da ćemo dići koju kunu više kredita pa ćemo počet sa gradnjom.Kud puklo da puklo.
Joj,znate kako Grga do nedavno nije me zvao mama nego nana,ali od kada me zove mama sad je već počeo i tepat mi kad me nešto traži (obično cicu) pa me zove mame ili mami,i to najnježnijim mogućim glasićem...a mama se rastapa... :heart:
:D :D :D jupi, kako me ovo razveselilo u rano jutro!Citiraj:
magriz prvotno napisa
Mislim, da ćemo u srijedu put Benkovca. (Još mi je jedino D. škola upitna, ma, sve zaključeno, sutra ide na ekskurziju, nadam se da ju neću morati ostavljati 3 glupa dana u BM) Dolaze nam prijatelji iz Siska, koji žele iskoristiti ove praznike, pa eto zbog njih jurimo odmah.
:D :D jupiii ceksa,još malo pa si mi bliža za koji kilometar!!!!!!
uh, kod mene juriš, samo malo da se pohvalimo: Doki je počeo voziti biciklu s pedalama :D . svoju malu , naravno. probija nam zadnja četvorka, ostalo je još pola, i jadničak se jučer toliko isplakao.... obrisla sam mu usta i valjda dotakla zubić...ajmeeeee plača :(
temperatura nam je prošla bez antibiotika, taman kad sam misla ići kod pedi, pala je. naravno, cijelo vrijeme je bio dobre volje tako da me je to držalo. papa, puse svima!
Super Ivček. Baš mi je drago zbog vas jer znam koliko ste željeli novi stančić. A sad - na novog bebača :)
Ivor je počeo jesti kao vuk :mrgreen: Skroz se zaokružio i mislim da je otežao jer osjećam to na rukama.
Noćas smo opet prošli bez cice i bilo je jednako kao i prošlu noć, cca 3 buđenja ali kratko i brzo se smirio :klap: Još samo da se ja vratim u spavaću sobu :lol:
:D Baš je lijepo jutro! Sve neke dobre vijesti!
Da i vama referiram da sam danas vidjela svoje malo :heart: i sve je u najboljem redu.
:zaljubljen: ajme Oli!Citiraj:
Olivija prvotno napisa
katka 22 dobrodošla, sorry, nisam te ni pozdravila :oops:
Ivček! super! ja bi svoj stan/kuću/šupu, ma šta bilo :(
Olivija! :zaljubljen: baš me razveselilo to malo-veliko srčeko. :D
Mi smo jučer ponovo bili na Cestu - jazz na Zrinjevcu, velike kartonske životinje "nasađene" u travi, Duo nos u Centru, performer, žuta ljulja na Trgu... Mislim da ću nas danas prijaviti i za utrku klinaca.
Kad bi barem jednom tjedno u Centru (ili Jarun, Bundek...) bilo bar donekle tako veselo, da se malo proveselimo, prošećemo..
Kuma mi kaže kako odgajamo malu brijačicu.. :mrgreen: i da bi trebali "usporiti", ali.. 8)
Keti je luda za motorima (vidi ih, i čuje zvuk na kilometre, i svaki put prokomentira i inzistira da i mi vidimo). Zamijetila je (naravno) i motore parkirane ispred Bobana. Pokaže na dečka koji sjedi na motoru i izkomentira "Nema kaciga. Padne" (uhvati se za glavu jednom rukom) "boli glava". Preslatka mi je sad kad smo počeli naveliko komunicirati. Svašta brblja...
Hvala drage! Joj i mene je tak rezveselila moja mala ribica. Sad imam feeling da će biti curica jer je bila ultra mirna na pregledu (za razliku od Gaba kojeg je doc morao naganjati UZV aparatom)
:lol: pa naravno da je mirna kad je samo srčeko..... čekaj da malo poraste, pa da geni dođu do izražaja :P
Ili ljuta paprika! :lol:
hehehe pa pusti ju bar malo da uživa u spoznaji i želji da je curica! :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
dobar jutar
Pa di ste?
prijavljujem samo 2 budjenja nocas i brzo se umirio i nastavio dalje.
Samo kad cu se ja vratiti u spavacu sobu :roll:
jutar
ja prijavljujem padanje iz kreveta
zamislite buđenja za njega i za mene
srce mi je stalo :(
sat vremena sam ga mazila, tješila, grlila a on tiho pjače...nee, nee, nee, mamaaa, mamaa, mamaa :cry: :cry:
jutros je vesel ko i uvjek :D
:* malom snoopyiću!
Mala - hi-hi-hi hvala na podršci!
Bok cure! Od kada mi nema Ema nemam volje za forumom. Ja i dalje lijem rijeke suza svako malo a ona je super bez mene. Jede kao sumanuta i pliva kao ribica. Ne da se iz vode van. Legne u plicak i lamace nogicama. Evo opet placem.
Uz to nam je umro jucer jako dragi prijatelj. Ne znam da li tko pozna Borisa Marunu - pjesnik i nedavno veleposlanik u Chileu. Umro je jucer a bili smo si jaaakkkoo bliski. Njegova zena je sada ostala sam (moja bivsa kolegica i draga prijateljica). Sada su me razveselile vijesti od Oli.
Javim se mozda kasnije kada cu biti boljeg raspolozenja.
Svizac :cry: drži se draga :love:
Joj SVizac - baš mi je žao. Iskrena sućut. Misli na to kako ćeš ubrzo zagrliti Emu, i da će sve odmah biti bolje!
Doki otišao kod sveki i tamo spava noćas :( uh ko će mi bez njega :cry:
ja radim popodne, sutra jutro, tako da mi nije bilo drugog...
jako je sparno, svogdi pada kiša a kod nas ko u sauni.
Svizac, vidila sam jučer na dnevniku za vašeg prijatelja :heart:
Mi stigli u Zg i propustili utrku jer sam noćas imala godišnjicu mature (da napišem da je 20.-ta :P ) :P pa je mama danas malo dulje spavala...
Oli super za srčeko! :heart:
Idem vas malo čitat...