Re: A ti si osjemenjena??
joj bibi, mogu si misliti kako ti je bilo tako nešto čuti, no morat ću te još neogudnije iznenaditi ako ti velim da je taj izraz iz muško-frajerskog vokabulara postoji cijeli riječnik tih spika, a to je teta valjda čula negdje pa ponavlja.
kužim ja, zbljuv...
Citiraj:
bibi prvotno napisa
Gledam ženu u cudu i neznam kaj da joj kazem.
Ima odlična rečenica za zbunit ljude: A zašto vas to zanima? :mrgreen:
Ne pisem cesto na forumu jer sam prava ljenjivica ali ovo definitivno zasluzuje komentar.
Ono sto mene lansira iz opanaka kod ovakvih pitanja nije formulacija vec nastup. Sasvim mi je jasno da neka starija teta nema vokabular enciklopedije i da joj mozda odabir rijeci i nije bas najsretniji. Na kraju krajeva, koliko god da "osjemenjena" prvo budi asocijacije na razmnozavanje medju govedima, mislim da i nije tako daleko od istine. Dapace, to je mozda srz zbivanja prilikom oplodnje. Zena (jajasce) bude "oblivena" (na jedan ili drugi nacin) sjemenom.
Ono sto me nervira i pogadja nije ljudska znatizelja vec neosjetljivost i bahatost... Ono, vidis zenu kako seta sa svojom djecom, i vidis sretna je ocito. Ti nesto nacula po komsiluku o njenim problemima sa zacecem pa umjesto da pokazes malo takta i suosjecanja, ti lupis nebulozu tipa "a ti si osjemenjena bila!?". Mislim... kakve veze to ima?
Eto, mogu joj oprostiti neznanje, ali ne mogu joj oprostiti sirovost. Zasto je odlucila tu setnju, tu majku sa djecom koju je susrela, tu ravnotezu, mir i radost medju njima, povezati sa necim tako banalnim kao sto je nacin zaceca.
Bude mi nesto tesko i krivo kad zene u tolikoj mjeri pokazuju odsustvo senzibiliteta. Pa jos neka starija teta... u sta je godine sprasila!!!
Citiraj:
Floribunda prvotno napisa
Ono sto me nervira i pogadja nije ljudska znatizelja vec neosjetljivost i bahatost... Ono, vidis zenu kako seta sa svojom djecom, i vidis sretna je ocito. Ti nesto nacula po komsiluku o njenim problemima sa zacecem pa umjesto da pokazes malo takta i suosjecanja, ti lupis nebulozu tipa "a ti si osjemenjena bila!?". Mislim... kakve veze to ima?
Eto, mogu joj oprostiti neznanje, ali ne mogu joj oprostiti sirovost. Zasto je odlucila tu setnju, tu majku sa djecom koju je susrela, tu ravnotezu, mir i radost medju njima, povezati sa necim tako banalnim kao sto je nacin zaceca.
Bude mi nesto tesko i krivo kad zene u tolikoj mjeri pokazuju odsustvo senzibiliteta. Pa jos neka starija teta... u sta je godine sprasila!!!
Tocno Floribunda :love: