Dobar grudnjak, čuda čini! :PCitiraj:
Dabo prvotno napisa
Printable View
Dobar grudnjak, čuda čini! :PCitiraj:
Dabo prvotno napisa
Dobar grudnjak sam našla ali badic nikako .Možda neko zna za neki badic koj je dobro podstavljen da to kolko tolko lici na nešto? :*
ima takvih u marićevom prolazu u zagrebu. cijena? prava sitnica! 800 - 1800 kn. ja sam si priuštila jedan. odlično stoji i stvarno su jako, jako atraktivni (primjer - moje je zlatno bijeli, gaćice sitne a dobro krojene da ništa nigdje ne ispada...)Citiraj:
princezica prvotno napisa
zaboravila sam jedan "bakin savjet" - pri svakom tuširanju grudi par minuta ispirati hladnom vodom. nisam probala, navodno pomaže.
k2007 hvala na trudu ali to mi je preeviše novaca za badic(naravno da mogu kupila bi ga bez razmišljanja)
znam da je puno. ne bi ni ja dala tolko da nije tako savršen (i da nemam isti problem s grudima) :mrgreen:Citiraj:
princezica prvotno napisa
pogledaj u benetton, sad su rasprodaje. imaju neke modele full postavljene
To ja radim redovito i radila sam i prije trudnoce. Nemam pojma jel pomaze jerbo imam dva mini leteca tanjura.Citiraj:
k2007 prvotno napisa
Al vele da je hladna voda dobra i za cirkulaciju pa valjda to hladno-tusiranje necem sluzi.
ja se otuširam hladnom vodom, jedino kad najmiliji mužić isprazni bojler i ne uključi ga ponovo...
to mi je iskustvo slično onome kad sam prvi put depilirala bikini zonu voskom...
možda i pomaže ,ali ja sam van sebe nakon takvog tretmana
momentalno mažem tur sa onim kaj garantiraju da bu celulit u 8 dana bio manji, još 2 dana i bit ću ko Halle Berry ( moš mislit :mrgreen: )
I meni je bilo u pocetku dok nisam otkrila grif! Prvo noge otusiram, a tek onda krenem cijelo tijelo. Voda takoder ne smije biti preledena nego umjereno hladna.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Sorry ja ovako upadam ko padobranac, ali čitam vaše komentare i baš ste mi razvedrile dan. Ja nažalost još nisam rodila, idem u rujnu na potpomognutu oplodnju na Vuk Vrhovec, pa tako nemam niti probleme o kojima pišete (bar zasad), ali znam da je moja šogorica dala šivati badić i donji veš po mjeri u jednom dućanu u Ul. Kneza Ljudevita Posavskog i to vrlo povoljno. Bila je jako zadovoljna. Ne znam točno na kojem kućnom broju je dućan, ali nemožete fulati, kad iz Držićeve skrenete desno u tu ulicu (znači jedno skretanje prije Šubićeve), na desnoj strani je to 4 ili 5 lokal po redu (znam da je neki frizeraj tamo, pa kafić....).
Meni je donekle pomogla, uz dobar grudnjak, vichyeva krema lipostrech koja učvršćuje rastegnutu kožu ma gdje ona bila :mrgreen:
ali mislim da nakon trudnoće nikada ne budu kao nekada
Moje su viseče trojke,niti dobro podstavljeni badić mi nije puno pomogao ,s vremenom bi se i on rastegnuo ali sad kad sam bila na moru našla sam dobro trenutačno riješenje a to je da samo treba čim duže biti u vodi do vrata pa da onda da vidite kakve su ,takve dignute ,čvrste nema ni Pamela A. :lol: Skoro su i do vrata ali bilo bi još bolje da kad se izađe iz vode da tako i stoje vani :mrgreen:
Ja sam prvo bila žalosna kaj mi nisu ništ narasle u trudnoći.Mislim,haalooo! :? A sad su samo jedan broj veće i to dok su obadvije pune. Čim jednu isprazni, ta je ko prije a ova druga za broj veća pa izgledam ko žena iz cirkusa. :lol: Al, vjerovale ili ne, MM je lud za njima. :heart: :* I ne znam kak ne primjećuje da su počele gledati u pod ( al ne zbog srama :lol: ). A kakve budu nakon kaj prestanem dojiti, opće se neću truditi zamišljati. ( možda zato kaj znam odgovor ? ) A kaj se tiče dobrih grudnjaka, sve je to super al kad se grudnjak skine...Je, ja sam čula da je za čvrstoću dobro svako jutro ih istrljati kockicom leda. Ak ni to ne pomogne, barem budete se razbudile. Led je stvarno mrzli :shock: ...
nemoj zezat :mrgreen:Citiraj:
happyness prvotno napisa
Moje su bile opuštene 5-ice (iliti po Liscinom 85 D )a sad u trudnoći su narasle na 7-icu (95 D ) a odnedavna i na 8-icu a tek sam u 22tj trudnoće :shock: Mislim,dokle će to još ići?!
A još kad rodim pa se napune mlijekom.. Stefani Hohnjec će se moći posramiti kraj mene
Khm,khm, to je bila sarkastična primjedba, ili šala. ( naime, SVI znamo da je led mrzli )Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
znam :mrgreen:Citiraj:
happyness prvotno napisa