Dobila sam nova kolica!!! :D
Hvala g. Draženu, bez njega ne bih uspjela! :naklon:
Printable View
Dobila sam nova kolica!!! :D
Hvala g. Draženu, bez njega ne bih uspjela! :naklon:
super :*Citiraj:
Fairy prvotno napisa
čokolina, istina, jedva sam izgooglala nešto suvislo, i to zahvaljujući informaciji od fairy (pitala sam ju na pp naziv njenog modela - nazivi modela nisu riječi nego brojevi :roll:)...ovo šta sam našla nije Bog_zna_šta (na ćirilici je :lol:) ali evo ti link. Imaš izlistano par modela (među ostalim PC proizvodima)
ispravak - sa nekih stranica na ćirilici sam našla dobre slike PC kolica, a ovaj link koji sam ti dala nije na ćirilici :oops: ..nego na češkom or something :unsure:
ta kolica s tog madjarskog linka su astronomskog izgleda naspram mojih prethistorisjkih...na mojima se ni kotaci ne mogu okretati, nego moras dici cijela kolica s bebom i ostalim teretom da promjenis smjer...stvarno ne znam kako uspjeva vama koji imate ista takva stara kolica...?
Sve je valjda stvar prakse. Meni je tako bilo puno lakše nego sada s kotačima koji se okreću pa ne mogu kolica voziti jednom rukom. (Istina od starih sam kolica imala dobre bicepse, ali nije ni to loše.)Citiraj:
dici cijela kolica s bebom i ostalim teretom da promjenis smjer...stvarno ne znam kako uspjeva vama koji imate ista takva stara kolica...?
a jel i tvoja imaju samo jedan tregercic, ako da, jel ti se dijete kasnije znalo izmigoljiti ispod njega?
Je i moja imaju samo jedan (3 točke), oni sa 5 točaka vezanja, koji idu preko ramena su sigurno bolji i sigurniji, no ja nisam imala nikakvih problema niti s jednim djetetom (iako se oboje nisu baš voljeli voziti u kolicima).
Sad na ovim kišobran kolicima imam remenčiće preko ramena, ali to Tina toliko sputava da ga opet vežem samo oko struka i između nogu (u rijetkim trenucima kad se uopće vozi u kolicima).
hvala, valjda ce i meni posluziti...
Pukao nam kotač nakon 9 mjeseci korištenja, nisu kupljena u Zagrebu (koštala malo manje od 4000), ali gdje u Zagrebu ih mogu odnijeti na popravak, pošto tu živimo??? Molim vas pomagajte, hitno nam je!! I samo da dodam, da sam luda :shock:
Pozdrav svima...da ne otvaram novi nadam se da će netko ovo vidjeti...meni se jako sviđaju PC682 kolica i moram ih narućiti zbog boje...to su ova http://www.baby.hr/hr/webshop/view_a...u_1#....našla sam iskustva dobra i loša pa molim ako netko ima s ovima ili zna nekog da ih ima ako može nešto da napiše. hvala
Za ove pare kupiš quinny i imaš puno bolja kolica, a boja ima i ljepših od ove. Proguglaj malo...
Mi smo nedavno kupili kišobran PC, super su, al jesam ja jedina ili kad idemo nizbrdo ta kolica je skoro pa nemoguće voziti, nogama lupam u kotače, ma strašno!
Inaće su stvarno super, al to me full frustrira :/
mi imali bas ova na koja je lela link stavila.
ja sam morala mirovati pa je muz kupio sto je kupio.
nikako nisam bila zadovoljna s njima.teska su,jedva smo ih nagurali u gepek.
skoro pa trebas imati sposobnosti carobnjaka merlina da ih sklopis..
nisu losa za vidjeti ali imaju uzasno los sistem sklapanja,isto tako i vađenja i stavljanja košare ili AS-a na kolica.
preporodila sam se od kad su u igri kisobran kolica:)
Hvala svima na odgovoru...mislim da sam u potrazi za novima...težina i donekle veličina mi nisu bitne...bitno mi je da su čvrsta i stabilna i sigurna...ova mi se svidjela na izgled i to što piše nije mi djelovalo loše, ali naći nešto za njih na internetu je gotovo nemoguća misija :/